Regisztráció Blogot indítok
Adatok
outis

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A levélírónak ezt a videót küldöm. Egy nap majd arra ébred, hogy elmúlt, tényleg.A kép innenHelló, időnként szoktalak olvasni Benneteket, de azt nem tudom, volt-e már ilyen írás, v hasonló, mert ebben a történetben nincsenek fordulatok, sőt inkább nem is írnám le a…..
outis 2009.12.15 18:44:02
A levélírónak!
Én öt hónapja szenvedek ugyanezzel.Hat év után dobott a "céda".Én is azt hittem,hogy majd jobb lesz.Azt hazudtam magamnak,hogy majd jön jobb és szebb,mert ezt hajtogatták mások.De nem érdekel semmi és senki csak az,hogy szerethessem! Megcsalt,de nem vertem ki a balhét,mert szeretem.És ezt az érzést cseréljem le egy kevésbé ilyenre?Sajnos nem megy.Ahhoz,hogy tovább lépjek meg kell ölnöm a szeretetet iránta és úgy kell gondolnom rá,mint egy barátra vagy kedves ismerősre.Őszintén? Inkább dögöljek meg.
A szakítás óta voltak jobb napjaim is,de napról-napra rosszabbodik a helyzet.
Minden egyes nap reménykedek,hogy vissza jön.És mivel a remény hal meg utoljára...
Hosszú lesz a szenvedés,mert nem tudom magam túltenni rajta. Van ilyen még,ha ritkán is,de létezik.Mondják,hogy erős jellem vagyok és majd talpra állok.De egész életemben ezt tettem és most itt vagyok egyedül.Nincs senkim még egy kutyám sincs.Jön a karácsony,de nekem nem kell töprengenem azon,hogy mit adjak ajándékba,mert nincs kinek.Igen,van ilyen is.Egy kicsit hosszú lenne most leírnom,hogy miért alakult így,de ez nem a szakítósblogba való.A "családom"?Röviden:alkohol,javító,külföld és szeretet hiánya.
A szakítás történetét talán majd egyszer leírom.
Nemrég kaptam egy sms-t tőle.Amiben az állt, "Életem legszebb napja volt,amikor megismertelek!Neked köszönhetem azt,aki most vagyok!Köszönöm!"
És persze,hogy sajnálja meg ne haragudjak.
Szóval fel a fejjel lesz ez még rosszabb is,ha tényleg ő az igazi.
Ha nem,akkor hamar túl teszed rajta magad.
Bocs,ha túl hosszú voltam és nem idevágó dolgokat is írtam.
Üdv mindenkinek!
outis 2009.12.15 19:12:09
@Da Moon Iz Black a napfény belülről fakad :): Nem ismered a részleteket,ezért megértem amit mondasz.
Azért közben van egy közös félkész házunk,amit elfelejthetek.Talán a lóvét visszakapom.Bár pillanatnyilag ez sem érdekelne.Még mindig szeretne tőlem gyereket és azon morfondírozik,hogy milyen lehetett volna a közös jövőnk.
Albérletben,ahol eddig ketten laktunk,most egyedül lakom.Így el is köszönök,mert csinálom a másodállást,hogy fussa a rezsi másik felére is.
A munkába temetkezés némi gyógyszer,főleg ha valaki szereti,azt amit csinál.Csak ne kelljen hazamenni és reggel felkelni.
Üdv!
outis 2009.12.15 19:18:57
@Pink szabadságon:
Köszönöm! Nem szoktam olvasni Müller P.-t,de ez találó volt.
Vasárnap az Emberibb Parkolásért Mozgalom és a Közlekedési Dolgozók Országos Egyesülete csapata autókkal tüntetett a kerékpárutak ellen. Az aktivisták elfoglalták a Kiskörúton nemrég kialakított bicikliutat, és a parkolósáv visszaállítását követelték a városvezetéstől.…..