Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CLB

25 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jövőre már a CIG is adhat kötelezőt A CLB Alkusz szerint jövőre sem lesz drágább a kötelező, ha az idén piacra lépő Astra jó szolgáltatásokat nyújt, illetve a sajtóhíreknek megfelelően megjelenik a piacon CIG. Mintegy 2.8 millió autó van magánkézben az országban, ezek…..
Lezárult a kgfb-kampány, íme az eredmények A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) szerint a lakosság kis része választott biztosítót pusztán csak az ár alapján a kgfb-kampány során. Az alkuszok beszámolója szerint közel 30 százalékos átlagdíj-csökkenést…..
Kötelező-tippek: erre figyeljen a hajrában Már csak egy napjuk maradt a régi biztosításuk felmondására azoknak, akik jelenlegi kötelező gépjármű felelősségbiztosításukat január 1-i évfordulóval kötötték. Nagyon fontos, hogy a felmondás legkésőbb december 1-jén…..
Kgfb: a céges kocsiknál a legnagyobb a késlekedés Tavaly a biztosítást váltók 12 százaléka hagyta az utolsó napokra az új kötelező megkötését. Úgy tűnik, hogy idén a céges autók tulajdonosai a leginkább késlekedők Legalább 150 ezer autós vált még december 1-ig…..
Hárommilliárd forint megy el a kgfb kampányra A biztosítók és az alkuszok idén hárommilliárd forintot költenek el a kötelező gépjármű felelősségbiztosítás (kgfb) kampány során reklámra, de ebben nincs benne az a néhány százmillió forint, amelyből ajándékokat…..
December 1. éjfél a kötelező biztosítás felmondási határideje Akinek a kötelező gépjármű felelősségbiztosítási évfordulója még mindig január 1-je, az ügyeljen arra, hogy felmondása a korábbi biztosítójához legkésőbb december 1-jén éjfélig igazolhatóan…..
Mekkora a kár karambol esetén? Itt az új kalkulátor Egy 120 kilométeres sebességgel, frontálisan ütköző autó úgy törik össze mintha 55 méter magasból dobták volna le. Ezt szemlélteti az a zuhanás kalkulátor, amely a CLB.hu oldalán működik. A cég ezzel a speciális…..
Gyerekünk duplázhatja a kötelezőt A kötelező gépjármű felelősségbiztosítási (kgfb) tarifáló programok nem véletlenül érdeklődnek az iránt, hogy van-e a családban jogosítvány érett fiatal (17-24) felnőtt: ez akár ötven százalékkal is növelheti a biztosítás…..
Az unalmas biztosítási kampányok ellen tüntet a CLB   A CLB Biztosítási Alkusz az unalmas biztosítási kampányok elleni tüntetésként megszavaztatta, hogy a levegőbe lógatott autót kisorsolják-e, vagy ledobják a Fradi-pályánál. Ledobják. November 12-én pénteken harminc…..
Kötelező biztosítás váltás 2011Váltson kötelezőt a CLB-vel! Kötelező biztosítás kalkulátorunk 14 biztosító díját hasonlítja össze, így könnyű a választás! 2011-re tovább spórolhat kötelezőjén, ezért megéri számolni.Váltson velünk itt>>..
A Suzukisok kötelezőnek érzik a biztosítóváltást Az autósok már a kampány első napjaiban úgy megrohanták a biztosítási alkuszokat, mintha valami kuriózumot árulnának potom pénzért - áll a clb.hu biztosítási szokásokat vizsgáló közleményében. A legkorábban…..
Sokat spórol, aki biztosítót vált A tavalyi huszonötezer forintról húszezer forint alá esett a kötelező biztosítások átlagdíja a lapunk hétvégi számának mellékletével indult idei kampányban.  Az árcsökkenés a harminc százalékot is meghaladhatja, így a…..
Ha űrjárművet gyárt, na, akkor lesz kevés a kötelezője! A statisztikai tevékenység-besorolás szerint határozzák meg a biztosítók az autó flották kötelező gépjármű felelősségbiztosítási díjait a mostani díjhirdetéskor, míg korábban a besorolás önkényes volt.…..
A vidékieknek kedveznek az új kötelező biztosítási tarifákBudapesten 30-40 százalékkal többet kell fizetni egy átlagos szerződésért, mint vidéken. A 2011-es tarifákat tegnap tették közzé a társaságok. A fővárosiak lehetnek a nagy vesztesei az idei kötelező gépjármű…..
Kötelező biztosítás - Megjelentek a jövő évi tarifák A Népszava és a Magyar Hírlap szombati számának mellékleteként jelent meg 14 biztosító tarifája a jövő évi kötelező gépjármű felelősségbiztosítási díjakról (kgfb), a legrövidebb tarifatábla két oldalt, míg…..
Új szereplő lép a kgfb piacra Astra Biztosító néven fióktelepet létesített Magyarországon a román Nova csoport tulajdonában lévő Astra Asigurari biztosító. A román Nova csoport tulajdonában lévő Astra Asigurari biztosító Astra Biztosító néven fióktelepet létesített…..
Másfél millió autós válthat biztosítót Annak ellenére, hogy a 4 millió autós 10 százaléka már év közben vásárolt kocsit, és akkor kötött rá - aznapi fordulónappal - biztosítást, idén is lesz másfél millió váltó a hamarosan kezdődő kötelező gépjármű…..
Utazása előtt sose feledkezzen meg az utasbiztosításról! Az utasbiztosítás az a termék, amelyet mindenkinek kivétel nélkül ajánlok megkötni külföldre utazás esetén.…..
Általában az életbiztosításról Az egyik leggyakoribb biztosításforma. A különböző élethelyzetekre való felkészülést segítő biztosítás. A biztosítási esemény sokféle lehet, a…..
Általában a lakásbiztosításról Az ingatlanunk és a benne lévő ingóságaink fontosak számunkra, ezért biztosítjuk azokat. Sokan mégis elfeledkeznek a legnagyobb értékük a lakásuk, házuk biztosításáról. Mások úgy gondolják,…..
Általában a casco biztosításról A casco biztosítást mindazoknak ajánljuk, akik anyagi védelmet szeretnének lopás, törés, vagy elemi kár ellen. Korábbi évekkel ellenkezőleg, ma már a casco díjak is egyre kedvezőbbek, sőt számos biztosító terméke…..
Tudnivalók a kötelező biztosításról A kötelező felelősségbiztosítás nem választható biztosítási forma. Ezt mindenkinek meg kell kötnie, akinek valamilyen gépjárműve van.…..
A Biztosítástipp.hu üzemeltetője a CLB Független Biztosítási Alkusz maga is évek óta elkötelezett támogatója a Fõvárosi Állat- és Növénykertnek. Már harmadik éve mondhatjuk, hogy büszke örökbefogadó szülei vagyunk Laylának, az első…..
CLB 2010.02.03 15:19:45
A CLB Kft. 2006-ban lépett be az online piacra a www.biztositastipp.hu portállal, és már ebben az évben sikerült jelentős piaci részesedésre szert tennie. Ezen a területen folyamatosan bővül a partnereink száma és ez által a weben megköthető biztosítások elérhetősége is a…..
A CLB Független Biztosítási Alkusz Kft. a Biztosítástipp.hu biztosítási portál és a Biztosítástipp.blog.hu weboldal üzemeltetője piacvezető alkusz ma Magyarországon. Stabil, több mint 16 éves múltra visszatekintő cég, amelynek sikere a jól motivált, lelkes csapatban rejlik.…..