Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tababett

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyerekszoba Kukucs-ernyő 2011.02.21 19:56:00
Játékos kiegészítő lehet egy esernyő, még akkor is, ha nem kardozunk vele, vagy ugrálunk belé kapaszkodva az asztalok tetejéről. A 25togo esernyője ugyan más asszociációkat váltott ki belőlem, de nem kevésbé játékosakat. Mert ez az ernyő egy búvárfelszerelésre emlékeztet, a…..
Gyerekszoba Ég a gyertya, ég... 2011.01.22 19:01:00
Örömteli nap ez a Gyerekszoba életében - mondhatnám: ezt is megértük -, ma vagyunk háromévesek. Három éve felhasznalo bloggerina gondolt egy nagyot, és egyes-egyedül indította útjára a Gyerekszoba blogot, hadat üzenve a csicsás, bugyirózsaszín és macis designnak. Rá egy évvel…..
tababett 2011.01.23 00:54:01
Először is: BUÉK mindenkinek! Reméljük, szépen, nyugodtan teltek az Ünnepek, volt nagy öröm Karácsonykor, és nagy fogadkozások - persze, őszinte elhatározással - Szilveszter éjszakáján. Ahogy észrevehettétek, mi sem nagyon aktívkodtunk - speciel nálunk végig beteg…..
Gyerektrend Pici csálé polip 2010.02.16 14:43:00
Felénk még csak csütörtökön lesz farsang az oviban, úgyhogy még simán kirakhatok jelmezes posztot, remélve, hogy másoknál is inkább február végére tolták. Mondjuk, ez a jelmez inkább a kisebbeken mutatna jól, de azért hátha használható ötlet lesz ez is valakinek.Nem kell más…..
Gyerektrend Boba Fett és a LEGO 2010.02.10 14:28:00
Milyen jó is már, mikor két, általunk hőn szeretett dolog egybeolvad. No, ilyen nálunk a Star Wars és a LEGO, ami szépen egyesül ebben az otthon készített jelmezben. Csakis haladóknak ajánljuk, rajtam például már tuti kifogna!Hungarocell lapra lesz szükségünk, nem kevésre, jó…..
A női nem egyik gyengesége bizonyos korig a fékezhetetlen vágy a kékvérűekkel való azonosulásra. Jaj, királylány vagyok, most meg hercegnő, Hófehérke, Hamupipőke - akit nálunk a lány csak Hamukipipőkének hívott konzekvensen. A mánia természetesen nem áll meg az adott szerepbe…..
Majdnem félszáz pályázat érkezett be nagy karácsonyi nyereményjátékunkra, és bizony, nem volt könnyű az elbírálásuk, annyi kreatív, szépen kivitelezett dekorációt, ajándékötletet, díszt készítettek a mi alkotó Olvasóink gyermekeikkel. Külön öröm számunkra, hogy sokan…..
tababett 2009.12.20 19:38:44
@felhasznalo:
Köszi nagyon! Közben a balkan-tango-t én is megtaláltam. Tényleg fantasztikusak! Asszem ez lesz a nyerő. Holnap beszerző és felfedező útra indulok, megnézek néhány klassz design boltot, amit a honlapjukon találtam.
mégegyszer köszi nagyon!
babett