Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sandorbe

1 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy teljes nemzet előtt fogom most magam totálisan lejáratni. Viszont. Kéne valahogy reagálnom, olyan állati kulturáltan, mégiscsak kegyelet vagy mi a szar, de speciel én kikérem magamnak, hogy egy focista, aki csak azt a rendszert nem szolgálta ki nagy odaadással, amelyikben…..
sandorbe 2014.07.01 10:18:18
@zsazsa61: Na ezt utólagos engedelmeddel kiposztolom a "fészen" is, maximálisan egyetértve!
A mai napon a III. kerületben is atrocitás ért egy Fideszes aktivistát. Politikusként rendkívüli sajnálom, hogy a fizikai erőszak a mindennapok része lett. Ugyanakkor elképesztően gusztustalannak tartom azt, hogy a Fidesz ezt az ügyet is arra akarja felhasználni, hogy újabb…..
Számoljuk együtt a szavazatokat!   A 2014. országgyűlési választásokra április-május hónapban kerül sor. A választás napját a köztársasági elnök állapítja meg. A jelenlegi kormánypártok már elfogadták a magyar parlamenti választás érdemi (szakmai kifejezéssel: anyagi…..
sandorbe 2013.03.25 22:55:21
@Dr. Tóth Zoltán: Tisztelt Dr. Tóth Zoltán Úr! Remélem lehetőségünk nyílik az együttműködésre!
Rövid lesz, mert már én is unom, de ennek a pofának itt a helye, mert úgy gondolom, hogy ez a sorozat valahol egy kicsit afféle fekete doboz is, mit lehessen tudni, hátha majd valaki mégiscsak kíváncsi lesz, hogy mi okból zuhantunk le mi, a világ esze.   dr. Zsiga Marcell…..
sandorbe 2012.02.15 22:58:01
Most loptam a fészen és sztem qvára illik ide......

Az 1943-44-es napló végén írja Márai:

"Ha vége ennek a háborúnak, a feladatok mérhetetlen sora vár reánk, el kell temetni a halottakat, el kell takarítani a romokat, kenyeret kell adni az éhezőknek, valamilyen államfélét kell építeni a cserepekből, amit a rablógyilkos horda, melynek nagy része megszökött már, ránk hagyott. De ez a kisebbik feladat. Ahhoz, hogy Magyarország megint nemzet legyen, megbecsült család a világban; ki kell pusztítani egyfajta ember lelkéből, a "jobboldaliság" címkéjével ismert különös valamit, a tudatot, hogy ő, mint "keresztény magyar ember" előjogokkal élhet a világban, egyszerűen azért, mert "keresztény, magyar úri ember", joga van tehetség és tudás nélkül is jól élni, fennhordani az orrát, lenézni mindenkit, aki nem "keresztény magyar", vagy "úriember", tartani a markát s a keresztény-magyar markába baksist kérni az államtól, társadalomtól: állást, kitüntetést, maradék zsidóbirtokot, potya nyaralást a Galyatetőn, kivételezést az élet minden vonatkozásában. Mert ez volt a "jobboldaliság" igaz értelme. S ez a fajta nem tanul. Aki elmúlt harmincéves és ebben a szellemben, légkörben nevelkedik, reménytelen: talán megalkuszik, fogcsikorgatva, s mert önző és gyáva: bizonnyal hajlong majd az új rend előtt: de szíve mélyén örökké visszasírja a "jobboldali, keresztény, nemzeti" világot, amelyen belül olyan szépen lehetett zsidó vagyont rabolni, versenytársakat legyilkolni és aladárkodni a nagyvállalatokban, képzettség és hozzáértés nélkül. S lehetett "előkelő közhivatalnok"-nak lenni és sérthetetlen, páncélinggel védett katonatisztnek; s mindezért nem adni semmit, csak becses létezés tényét. Ez a fajta sohasem változik meg. De amíg ezeknek szavuk van, vagy befolyásuk, Magyarország nem lesz nemzet."
Az Eurovíziós Dalfesztivál a világ egyik legviccesebb, de rohadt komolynak szánt zenés seregszemléje, aminek az egykori keleti blokkban az egészségesnél jóval nagyobb figyelmet szentelnek, de érdekes módon az északi országokban (svéd, norvég, finn) is azt hiszik, hogy ennél…..
Kitartottak Ez az Önök igazsága! 2011.05.23 18:16:00
Tisztelt Zöldi Szentesi László!   Nyílt levelemet Önnek címezem, bár olvasva a cikkét szinte biztos vagyok benne, hogy nem fogja elolvasni hiszen – legalább is a "Kitartottak"  című Magyar Hírlapban megjelent cikkéből úgy tűnik- Önt a tények nem igen…..
 Kinek mi jut eszébe Bayer Zsolt Madách-díjáról? Nekem Az ember tragédiája...  Az ember tragédiája Színházi kritika a "Faji Tárgyilagos" egykorú számából. Irta: Faj Lehel, két változatban ELSŐ VÁLTOZAT(A szerkesztőt tévesen úgy…..
sandorbe 2011.01.23 20:34:19