Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vampira99

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Wolf Kati egyértelmű... 1. Magyarország dala... 2. tényleg jó... 3. Vilivel szeretjük :)... énekelni is... még bele a mikrohullámos sütőbe is :D... A másik Azerbajdzsán... nagyjából ennyi... Hajrá Kati! :)              ..
Névjegykártya rendelés: itt Szórólaptervezés, nyomtatás  Tartós, professzionális eredményt érhetünk el a költségek töredékével is, ha otthon festjük hajunkat.      Ha úgy érzed hajad színe elhalványítja szépségedet, válassz egy…..
  Nézzük, hogy mit kaphat 2800 forintért egy svájci frankban eladósodott magyar szurkoló 2010-ben! A dolog érdekessége, hogy a levélíró vérnyomása és az alpesi deviza árfolyamának alakulása között érdekes összefüggés figyelhető meg.   „A Svédországban…..
Vampira99 2010.10.27 11:51:22
@Alices:
Ez engem is érdekelne, mert nekem van már meglévő hitelem.
Bankot próbálok váltani, eddig nekem is a BB tűnik kedvezőbbnek, ha már szóba került.
Most fordulok majd tanácsadóhoz, valami függetlenhez.
Majd meglátom mit javasolnak, bár eléggé elfogult vagyok ilyen téren, most érzem először úgy hogy nem lehetek önfejű.
Sok sikert!
Ma újabb két kulcstartót hozott a postás,lassan összejön az összes kulcstartó az oldalról. Ha szeretnél te is ilyen vagy hasonló kulcstartót,vagy mobildíszt csak regisztrálj az oldalon és kb.5-10 perces játékkal hamar összejön a rá való pont.Az alsó képre kattintva regizhetsz...
Vampira99 2010.06.29 09:41:32
ARANYÜST RÁZD FEL a hangulatot! a) a Játék időtartama alatt,promóciós csomagolású termékből vásárol; b) a promóciós nyakcímke belső oldalán található kóddal a Honlapon személyes adatai (név, nem, életkor, lakcím, e‐mail cím, telefonszám, kedvenc Aranyüst íz)…..
"Szeretnék ajánlani egy új nyereményjátékot. Elég érdekesnek ígérkezik, és nem könnyű rájönni a megfejtésre. A neve: Filmőrült vagyok.Készült egy videó, amiben a "kérdések" vannak: http://www.youtube.com/watch?v=TEmtjwpCzK0Ehez tartozik egy facebookos oldal is:…..
Vampira99 2010.06.17 10:11:34
@malvin99:
Igen, mint minden játékban ide is kell szerencse. Nekem személy szerint jobban tetszenek az olyan játékok ahol mindenkit el tudnak függetleníteni egymástól és teljesítmény vagy idő arányában értékelnek. Az ilyen sorsolásos cuccok nem igazán jönnek be.
"A www.xperiaxten.com oldalon időközönként megjelenő 3 db kódot megjegyző és azokat kérésre a Sony Ericsson magyar rajongói oldalon elsőként beküldő szerencsés nyertes egy évig tesztelhet egy új Sony Ericsson Xperia X10 típusú mobiltelefon készüléket. A részletesen…..