Regisztráció Blogot indítok
Adatok
46-80

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Index a Balaton Soundon felfedezte, a TV2 pedig most szerződtette Pumped Gabót. A Bors információi szerint Gabó az Ezek megőrültek! című műsorban mutathatja meg képességeit, lényét, és persze az izmait.…..
Soha, senki sem fogja azt mondani, hogy a Wayward Pines egy nagyszerű sorozat, amire majd 10 évvel később is hivatkozni fognak, amiről majd esszéket írnak, amit majd egyetemeken fognak tanítani. De pusztuljak meg, ha ez a tíz rész, ami a sorozat első és feltehetőleg egyetlen évada…..
Addig sírtak a rajongók, hogy kevés a zombi, hogy úgy tűnik, a hatodik évadra az alkotók mindenkit összeszedtek Atlanta környékén, aki él és mozog, hogy csoszogó élőholtakká maszkírozhassák őket. Elképesztően feszült és drámai jelenetekben bővelkedő előzetes ez, és…..
A Homár elképzelni sem tudja, mitől hallucinálta szegény kismama, hogy a UPC egy szociálisan érzékeny vállalat. Simán elhitte az ügyintézőnek, hogy ha a modem leadása mellőzésével, részletfizetés helyett a hűségbüntetés elengedését kéri levélben, akkor majd jó lesz.…..