Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gabeszka79

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi tartott ilyen sokáig?! Már Az acélember csudálatos nyitóhétvégéjét követően be kellett volna jelenteni, sőt, valamikor A sötét lovag-trilógia derekán. Vagy még korábban. Miközben a Marvel már a harmadik ötéves tervének alapjait fekteti le (HI-VA-TA-LO-SAN!), addig a…..
gabeszka79 2013.07.21 14:40:49
@Wintermoots:
Igen, volt ilyen sztori. A csattanó pedig az volt a sztori végén, hogy Batman odaadta Superman-nek a bombát, ami végig az övében volt elrejtve. Vagyis ő maga volt az az ártatlan, akinek az életét "kockáztatta".
Ahogy a hozzászólásokat olvasgatom, az világosan látszik, hogy a kommentelők javarésze nem igazán fogott még képregényt a kezében, így elég szegényes fantáziával vannak megáldva. Ezen rugózni, hogy Batman hogy lehetne ellenfele Superman-nek? Megoldották már néhányszor a dolgot, nyugalom, most is megfogják. A legkézenfekvőbb megoldás a kriptonit és ismerve hollywood-ot valószínű ezt is fogják alkalmazni.
A Nolan féle trilógiát pedig már jó lenne elfelejteni. Szép volt, jó volt, de mint képregény adaptáció nem volt a legjobb, viszont mint film igen. A hiperrealizmusával teljesen elhatárolódott szinte az alapanyagtól. Persze mint filmek, nagyon is működtek, de ez egy teljesen más Batman volt már, mint a képregényekben. Ezért nem is fogják ezt a megközelítést erőltetni a DC filmes univerzumban.
A lényeg, hogy tessék szépen művelődni képregény-témában. És nem a Wikipedia-ról.
Június végén került volna a mozikba a G.I. Joe folytatása, ám a Paramount nemrég úgy döntött, hogy 2013 március 29-re tolja át a bemutatót. Mint kiderült a tesztvetítések végén a nézők két dolgot akartak: több Tatumot és 3D-t.Channing Tatum idén elég szépen teljesített, a…..
gabeszka79 2012.05.30 21:49:49
@Attila1234:
Akkor lehetséges, hogy nem vagyok egyedül ezzel a problémával :) Hála az égnek! Volt aki szinte hülyének nézett, hogy én ki nem állhatom a 3d-t. Nem is érzékelek belőle szinte semmit, csak annyit, hogy "napszemüvegben" nézem végig a filmet, azaz valamelyest sötétebb a, kép. Néha mintha látnék valamit, de aztán rájövök, hogy mégsem, vagy csak lemaradtam róla. És ezért még drágább jegyet is vagyok kénytelen venni. És nem mondja senki, hogy a szememmel van baj, vagy rossz filmet néztem, mert a szemeimmel tuti nincs gond, azt, pedig hogy mit nézek moziban eléggé megválogatom, szóval amiket láttam eddig - ha konvertáltak is voltak - egyik sem az olcsó b-kategória.
A lényeg, hogy nem értem ezt az egész hisztit ekörül.
Hogy a fenti filmről is írjak: egyértelmű, hogy itt inkább minőségi problémák állhatnak a háttérben. És persze valószínű az is elgondolkodtathatta a stúdiót, hogy a másik Hasbro licensz, a Csatahajó, az év egyik nagy buktája.
Vörös bolygó - Mars mentőexpedíció Wyatt Earp - Tombstone, Tűzhányó - Dante pokla, csak néhány film, ami gyakorlatilag ugyanarról szólt és pár hónap különbséggel került a mozikba. Akad még egy közös jellemzőjük: az elsőnek bemutatott produkció hozott többet a…..
A Hollywood Reporter interjút készített a legendás Clint Eastwooddal, aki elárulta, hogy anno felajánlották számára a Superman főszerepét, sőt, ha akarta volna, akkor James Bondot is eljátszhatta volna. "Emlékszem, hogy sok sok évvel ezelőtt a Warner elnöke, Frank Wells…..
gabeszka79 2010.09.08 20:44:22
@0gre: A poén az, hogy a 90-es évek végén vot ilyen pletyka, hogy megfilmesítik a Dark Knight Returns-t Eastwood-dal a főszerepben. Nagy kár, hogy nem lett belőle semmi.
Jön a következő X-Men film, sajnálatosan nem a negyedik mutánskaland érkezik még, hanem a Küklopsz, Jean Grey, Bestia (stb...) fiatalabb éveit bemutató produkcióhoz látnak hozzá néhány hónapon belül. Bryan Singert bízták volna meg a rendezői feladatokkal, ő egyébként is otthon…..
gabeszka79 2010.05.03 18:31:39
@koimbra: Bocs, nem akartalak feleslegesen lehordani, de a Vasember 2-t nem láttam még, nem tudtam, hogy ott már nevükön is lettek emlegetve. A névváltoztatás pedig sajnálatos és felesleges volt.
A Bosszúállókról nekem is a Thurman-Fiennes-Connery féle celluloid-rettenet ugrik be egyébként.
Nagy találgatások mennek mindenhol, hogy vajon ki fogja rendezni a Pókember reboot-ot. Felmerült jó néhány név, állítólag a stúdió listáján szerepel David Fincher, Wes Anderson és James Cameron neve is.A Deadline Hollywood ma azt írta, hogy Marc Webb máris találkozott a Sony…..
gabeszka79 2010.01.14 19:28:40
@Dejdő:

Anno miután láttam az Amerikai szépséget azt mondtam, hogy Wes Bentley tökéletes Parker lenne. Alkatilag és tehetségügyileg is tökéletes választás - lett volna az előző szériához, mostanra ő is túlkoros gimisnek.

Nincs tippem, az Empire listája egy szörnyűség.

Aki a legjobban hiányozni fog az eredeti stábból az J.K. Simmons. Ha valaki, akkor ő igazán jól hozta a rá szabott figurát. Jameson filmes verziója kifogástalan volt. Nem bánnám, ha őt nem castingolnák újra. Bár, ha tényleg visszaviszik a sztorit a gimibe, akkor a kefefejű karakterét is elfelejthetjük.
gabeszka79 2010.01.18 09:30:37
Tegnap láttam a legutóbbi Végső állomást, az abban főszereplő srácokat akár el is tudnám képzelni MJ és Parker szerepére:

www.imdb.com/media/rm3906373888/tt1144884

A srác küllemileg egész jó Parker lehetne, a csaj mondjuk nem lenne a legjobb MJ, de az előzőnél fényévekkel jobb.
Filmdroid Nyomozzunk 2009.12.14 18:05:00
A múlt héten indult el a Vasember 2 vírusmarketingje, a Whiplash plakát egy részlete volt kiemelve, ezen kívül senki nem tud semmit azzal kapcsolatban, hogy mi alapján kell elindulni, illetve mit is kellene pontosan nézni.És ma befutott a második nyom, ami alapján előrébb lehetne…..