Regisztráció Blogot indítok
Adatok
leveller333

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Te kire szavazol? 2010.04.06 07:01:00
  Tegnap a tumblr-közösségben már végigszaladt a mém Bede kérdése nyomán, miszerint ki kire szavaz vasárnap?  A magunk részéről kíváncsian várjuk a Mandiner olvasóinak válaszait is a kérdésre: kire szavaztok egyéniben, illetve listán - és miért? (S másokra miért…..
  Alfőmérnök hívta fel figyelmünket Morvai Krisztina erősen pikáns szereplésére, még a nemzeti radikális ébredése előtti időkből. 2000-ben Morvai a Közép-Európai Egyetem (CEU) színeiben adott elő a Közgáz Társadalomelméleti Kollégiumában (TEK), a…..
leveller333 2010.03.23 21:42:40
@Bemmbemm: ?????
leveller333 2010.03.23 21:06:01
@Diocles:
Nem rúgták ki, lejárt a mandátuma.
Ezzel a dumával azért nem lehetne a Jobbikban, mert a Jobbik homofób,ilyen pofonegyszerű az egész.
Öröm mostanában híreket hallgatni. Amilyen undorral tekertem el régebben az állomáskeresőt egészkor, most éppen olyan lelkesedéssel keresem a hírműsorokat. Letartóztatták, előzetesbe helyezték, házkutatást tartottak, lemondott… Gyönyör füleimnek a menekülő patkányok…..
(Bizonyítva, hogy milyen baszott plurális társaság vagyunk, vitába szállunk önmagunkkal. Egyébként meg mint látható, a nácik nem tudnak németül*)   Állítva volt e blogon, hogy a Jobbik – mint minden más radikális, szélsőjobboldali, fasiszta, náci (mivel magunk sem…..
leveller333 2010.02.07 10:23:26
@beteg ez a világ: veletek az a baj, hogy bizonyos szint fölött képtelen vagytok szöveget értelmezni. ebből a cikkből sem az következik, hogy mindenki pesti libsi, aki nem szeret benneteket, ti bezzeg látjátok a valóságot.
nem, a cikkben pont arról van szó, hogy ti állítólag vidékismerő jobbikosok, hiába mentek el borsodba, meg szabolcsba, meg kisvárdára, ott sem tudtok mondani semmit. akárhova mentek, akárhol, akárhány árpád-sávos alatt masíroztok,mindenhol csak azt tudjátok elmondani, hogy kit nem szerettek, kivel mi bajotok van. mert ha mondjuk egy jóska nevű cigány ellop három tyúkot, akkor erre nektek csak mondandótok van, hogy végigmasíroztok 30 másik, ártatlan cigány előtt. akiknek közük sincs jóskához. ez a cikk lényege: hogy utáljátok a libsiket, a komcsikat, a romákat, a zsidókat, a pestieket, a multikat, az amcsikat, az eu-t. és itt kimerül a tudás, mert egy az 1 darab pozitív üzenetetek sincs. te is jobban járnál, ha nem folyamatosan azt nyomatnád itt, amit a jobbik pártközpont előír neked, hanem megtanulnál olvasni.
leveller333 2010.02.07 10:29:50
@Ruszlán: igazad van. sokkal jobb lenne, ha a kőgazdag labanc meg holland helyett a kőgazdag magyar ex-olajas, ex-borhamisító, ex-privatizátor vásárolná meg a földet. akkor rögtön nem lennél földönfutó:):)
KKBK Paizs Miklós Sickratman 2009.06.15 19:45:00
Zenész, repper, költő, izé. A Tilos rádió munkatársa. Az a Tilos rádió, amelyben állítólag Jézust rendszeresen fattyúnak nevezik, és egy részeg   antikonzervatív Regnum Marianumban kinyilvánította látens vágyát : „Kiirtanám az összes keresztényt". Az a Tilos…..
leveller333 2009.12.29 14:06:58
@Alfőmérnök:
Szerintem a dal egyértelműen paródia, egy torzított reflexió a jobboldali megmondóemberek erőszakkultuszára, hiszen az erőszakos megoldásokra való utalások a dalban említett jobbos ideológusok repertoárjának részei. Mondjuk Bayer kimaradt. De Kövérnél jelent meg a kötél, a keresztléccel való leápolás, az agyagba döngölés, Lovas is mondott valami olyasmit, hogy "kilyukasztanám a bőrüket" (aztán először letagadta, mondván nem hallatszik tisztán, majd elismerte, de megmagyarázta, hogy ez pont az ellenkezőjét jelenti), meg ugye, a lámpavas. Paizs parodizálni és tesztelni akart, kíváncsi volt, hogy az említett urakból milyen reakciókat vált ki, ha a saját retorikájukat hallják vissza önmagukkal kapcsolatban. Az eredmény bámulatos: megsértődtek:):)
Lovas peréből arra következtetünk, hogy az ellenfélről való hazudozás, fenyegetés az ő privilégiuma.
Nem ellentmondásos Horn Gyuláról szóló rész sem, az is paródia. Nem dicsőíti Hornt, hiszen az "áldja meg az Isten.." fordulat egy ateista, marxista, posztkomcsi esetében szintén inkább provokáció, mintsem dicsőítés. A dal, mint provokáció, telitalálat. Miki, pedig nem árokásó, szarik az összes politikusra, baltól jobbig, de tény, hogy a munkásságának bizonyos elemei inkább a vérjobbosokat idegesítik.
Sárdobáló Kinek a keresztje? 2009.12.23 07:00:00
Tudom, némileg megkopott az aktualitása, de Karácsony előtt még én is szeretném tisztázni viszonyomat a Jobbik kettős keresztjeihez. Kérdezz – felelek. Miért nem baj? Nézzük távolról, mintha semmiről semmit nem tudnánk. Egy világnézetileg elkötelezett politikai szervezet…..
Mandiner blog Berekesztés 2009.12.22 08:01:00
 Egyszer az Új Generáció egyik aktivistája jegyezte meg egy ismerősünk ismerőse ismerősének, hogy sajnos az SZDSZ ifjúsági szervezetében régebben még volt némi kakaó, de mára már nem több, mint budapesti meleg fiatalemberek ismerkedési fóruma, így túl sok mondanivalója…..
leveller333 2009.12.23 23:58:05
@heima2: ideje lenne egy szofver-frissítésnek...
leveller333 2009.12.24 15:38:42
@Syr Wullam: Kis János nem mondta, hogy az ország legfőbb problémája a rasszizmus. Nem is mondhatta, mert olyan, hogy "legfőbb probléma" eleve nem létezik, maga a probléma is egy relatív kategória. Egy példával: neked biztosan nem a rasszizmus a legfőbb probléma, sőt neked lehet, hogy ez nem is az. Annak, viszont, akit rasszisták vernek, esetleg ölnek, annak lehet, hogy a rasszizmus a legfőbb probléma.
A Jobbik felfutása ennél jóval egyszerűbb: Magyarországon van rasszizmus, a Jobbik rasszista párt, egyszerű keresleti-kínálati összefüggés. Kellett még hozzá a médiahátszél, a "bátorító szeretet", néhány hívószó, néhány arc.
Az általad említett tényezők viszont biztos, hogy nem játszottak szerepet a Jobbik felfutásában, tekintve, hogy a korrupció az Orbán- meg a Horn-kormány alatt is legalább ekkora volt, az országot nem hogy szarrá nem reformálták, de szinte semmilyen reform nem volt, a közoktatás nincs széjjelkúrva, semmivel sem rosszabb, mint az elmúlt húsz évben bármikor (ja, a társadalmi háttér, az más!).
Én úgy tudom, Kis János ex-pártjához egyetlen véghez vitt reform köthető, az oktatás átalakítása,a kétszintű érettségi, a B, M, P szintek kialakítása, de ezek jól működnek, ezeket nem nagyon kell eltakarítani. Igaz, ezek is három kormányon átívelő reformok voltak, kapaszkodj meg, de ezeken a reformokon már Pokorniék is dolgoztak.
Persze, hogy más is cselekedett ellenkezően, mint ahogy mondta, nem csak Orbán. De most ő áll 2/3 előtt, tehát neki nem hisszük el, hogy nem fog buherálni az alkotmányos rendszerrel. Mert egyébként olyanokat is mondott, hogy nem jó az alkotmány.
Tehát, amikor Kis el tud képzelni egy olyan forgatókönyvet, mely szerint a Fidesz változtatni fog az alkotmányos berendezkedésen, akkor Orbán korábbi nyilatkozatait, valamint a Fidesz-közeli sajtó megnyilvánulásait veszi alapul.
Lehet, hogy nem lesz igaza, de ez attól még nem csúsztatás.
Szóval Kis János semmiben sem csúsztatott.
leveller333 2009.12.24 15:44:57
@heima2:
oké.
- semmi baj nincs azzal, hogy a 3.kérdésre azt írtad, hogy semmilyen, nem kötelező fidesz-irodalmat olvasni. Én a hülyén meghaláshoz való jog pártján állok:)
Demszky Gábor populista erőktől félti Budapestet. Demszky nem engedi elvenni az ingyen utazást a nyugdíjasoktól. Demszky ígérete szerint a szociális otthonokban nem kell vizitdíjat fizetni...
leveller333 2009.12.23 23:04:51
@Elpet:Kis János, szerintem, nem azért írja, hogy a Fidesz falusias-kisvárosi párttá válik, mert ismeri a falusias-kisvárosi gondolkodást.Azt nem lehet ismerni, én kisvárosi vagyok, de én sem ismerem a kisvárosi gondolkodást. Azért írja ezt, mert az elmúlt 12 évben a választási eredmények alapján a Fidesz a falvakban és a kisvárosokban a legerősebb.Szerintem ez elég egyértelmű következtetés, ez nem extrapolálás (bár ezt szót most tanultam tőled, kösz:)).
  Ritka alkalmak egyike az, amikor a Népszabadság siet Orbán Viktor segítségére. Hát ezt is megéltük. Az történt ugyanis, hogy Seres Attila, a Népszabadság újságírója interjút készített Alekszandr Tolkacs-csal, az új orosz nagykövettel, aki megerősítette a hírt (amitől…..
leveller333 2009.12.14 23:25:08
@heima: igen.
persze, hiszen a fair viselkedésmód íly módon történő megjelenésével( azonos lapban, azonos rovatban történő bocs) te magad is számos alkalommal találkozhatsz a jobbos sajtószemétdombon is. gondolom, most rögtön példák százait tudod sorjázni eme europeer magatartásformára. Debri nem tett mást a mai cikkével, csak azokat a haladó, európai, polgári hagyományokat követte, amelyek hazai meghonosításáért a Lovas-Bencsik-Bayer belsőhármas is nagyon sokat hozzápakolt: ha bemártasz valakit, azonnal kérj elnézést.ez így korrekt.
leveller333 2009.12.15 14:51:12
@heima:
és Mohácsnál is elég szarok voltunk, Mexikóban kb nagyot égtünk, stb, stb,...csak hogy én is írjak valami témábavágót.:):)