Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Brauny

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap az eső, ma az útfelújítás. Minden napra keresünk egy dugóhibást. Az ő felelőssége lesz az aznapi dugó, rá lehet csúnyákat mondani, anyukám, emiatt a szemét miatt késtem másfél órát. Szóval ma az útfelújítás. Konkretizáljuk: az a majom, aki mindig összehangolja a…..
A híd lezárása után nagy felhördülést okozott, hogy az ideiglenes átkelőnek kijelölt déli járdán hatóságilag betiltották a biciklizést. A döntés össznépi ellenállást váltott ki a budapesti kerékpárosok körében, akiknek erős hivatkozási alapot adott, hogy az Andrássy…..
Utcai üldözéssel kellett megállítania a rendőröknek több olyan kerékpárost, akit eredetileg csak figyelmeztetni akartak, hogy nem szép dolog vasúti átjáró piros jelzésén átkerekezni. Kedden a Rákosrendező melletti vasúti kereszteződést ellenőrizték rendőrök. A Nyugati…..
Ellenőrző Próba, szerencse? 2010.01.10 09:14:00
Mesterm levelét adjuk most közre, amelyből megtudhatjuk, hogy bizony nem mindig a tudás számít, hanem a szerencse, illetve adott esetben a pofátlanság. Egyik csoporttársa kisírta magának a plusz pontot, azzal a szöveggel, hogy a balti államok helyett a balkániakat írta le, és…..
Levélírónk ezuttal sem a segítőkész Tanulmányi Osztályról, az egyszerű adminisztrációról és a könnyen követhető információkról számol be nekünk. Sokunk számára ismerős problémákat oszt meg velünk, a legtöbb szinte ellehetetleníti a tanulást. Kedves…..
Vasárnap az Emberibb Parkolásért Mozgalom és a Közlekedési Dolgozók Országos Egyesülete csapata autókkal tüntetett a kerékpárutak ellen. Az aktivisták elfoglalták a Kiskörúton nemrég kialakított bicikliutat, és a parkolósáv visszaállítását követelték a városvezetéstől.…..
Brauny 2009.12.14 21:49:32
@Pepe135: Tudsz konkrét példát mutatni? Esetleg link is érdekelne, hogy Tőlünk nyugatabbra hogy csinálják ezt. Tényleg érdekelne :)
Brauny 2009.12.14 21:33:05
@Pepe135: KRESZ-vizsgával egyetértek, rendszám értelmetlen és kivitelezhetetlen.
Évenként??? Az autósok milyen gyakran viszik? Nem évenként... Meg nem tudom, hogy mennyivel érezné magát jobban az autós a dugóban attól, hogy a bringásról évente legombolnak többezer forintot azért, hogy megnézzék van-e a bringán kerék, lámpa, meg fék?
@Stock: Lehet, hogy kevesebben bicikliznek, mint autóznak, de nem "nehány tagot számláló kisebbség"! Nem a biciklisek követelték, hanem kötelező bicikliSÁVot tervezni, ez az előírás...
Brauny 2009.12.14 21:44:26
@Stock: Hogy ki alkotta és milyen hatásra nem tudom. Elvileg az utak tervezésére vonatkozó valamelyik szabályozás tartalmaz ilyet, ha nem tévedek.

Aláírom, hogy nagyságrendekkel több azoknak a száma, akik autóval járnak, ennek ellenére úgy gondolom, hogy meg lehetne férni 2 és 4 keréken egymás mellett... Sőt, a hétköznapi életben meg is lehet, gyakran tapasztalom. :)