Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hastrman

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vegyes érzéseink vannak a kettős rangadó kapcsán, de talán most szerencsésebb a filozofálgatást félretenni, és rövid úton tudomásul venni a realitásokat. A kicsik végigszenvedték az életben maradásért küzdő olaszok elleni meccset, a nagyok viszont elfogadható módon és…..
A most következő Top 10-es lista természetesen szubjektív és vitatható, jóllehet ad egy kis támpontot arra nézve, mikor szeressünk – utólag – egy gólt: ha szép, vagy ha fontos (értsd: emlékezetes meccshez fűződik). Nagy sóvárgásunkban a régi sikerek után persze,…..
hastrman 2010.02.11 13:29:53
@medco: A legnagyobb pedig szerintem a hatodik gól volt a 6:3-as meccsen. Hidegkuti szerezte úgy, hogy előtte volt vagy öt labdaérintés leesés nélkül, és Hidegkuti kapásból bevágta! A labda útja: Budai- Bozsik-Kocsis-Puskás-Hidegkuti

Igazad van, a londoni 6:3 másik nagy gólja nekem is hiányzik. Ha pedig a fontos góloknál tartunk: Fenyvesi gólja hozta a Juventus elleni 1965-ös VVK-döntőben a kupagyőzelmet:
www.ftcbk.eu/2009/01/01/196465-vvk-gyoztes-csapat/
  Talán nincs is párja annak a celluloidon született rémségnek, mely tényleges irodalmi előzmények nélkül debütált a mozikban, hogy halálra rémítse annak közönségét. Persze nem csupán ez különbözteti meg élőhalott társaitól a zombikat, hiszen kevés más lény esik…..