Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mateja

21 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző bejegyzésben említettem, hogy újra elkezdtem fogadni, lássuk az eredményeket!   Három, elsőre - és másodszorra is… - papírformának tűnő találkozóra tettem fel a pénzemet, nézzük az eredményeket.   1: Manchester United – Newcastle  …..
Pár évvel ezelőtt nagyon sokat játszottam tippmixen, aztán az idő és technika előre haladtával áttértem az online fogadásokra. Egy ideje már nem játszottam, de úgy érzem, ideje visszatérni!   Kezdetnek feltöltöttem kemény 3000 forintot az egyik hazai szerencsejáték…..
(Hét közepére kissé mindig elapadnak a mókakészletek, bocsika.) Míg az egyéb csoportok játékosainak jelen idő szerint NASA-technikával igyekeznek a térdébe plántálni a gólösztönt, Elefántcsont békibe (mondhatnánk, "fű alatt", de ne legyünk ízléstelenek) edzeget.…..
Túlvagyunk az első körön a világbajnokságon, és azt kell hogy mondjam: gyerekek, ez eddig nagyon kevés!   Lehet itt kifogásokat keresni, miszerint ezek csak az első meccsek, meg rendkívül felkészültek egymásból a csapatok stb., ez akkor is valami elkeserítően gyenge VB…..
 Három napnyi érdektelen szenvedés után (mégis milyen világbajnokság az, ahol a legjobban ezidáig a német csapat teljesített..), végre felpezsdül az élet, pályára lép a világbajnoki címvédő, megmentve ezzel milliók labdarúgásba vetett hitét. Első ellenfélként a…..
Most tegyük félre a hülye akcentusukat, az egyéb sztereotípiákat és a trágyalét, amivel ebben a pillanatban is elárasztják a Deltát, hiszen az a szigetcsoport, valójában nem más, mint egy vízből kiálló óriási támadási felület, amelyet az épeszű lakók már rég elhagytak.…..
Szombaton és vasárnap összesen 6 kőkemény, remélhetőleg felejthetetlen mérkőzés vár ránk. Mivel nem lesz most időm rögtön a találkozók után az értékelésre (hétvégén csak nem kell egész nap otthon ülni! – a meccseket azért figyelemmel kisérem…), ezért most…..
Az esti Uruguay – Franciaország találkozótól azt vártam, hogy majd kárpótolni fog a nyitómérkőzés színvonalért, és egy igazi férfias, kemény futballt láthatok majd. Hát nem.   Pedig az előjelek alapján azt hittem, igazam lesz. Igaz, hogy a gallok valóban nincsenek…..
Paraguay Apa, kezdődik! 2010.06.11 14:32:00
Nyakunkon a nyár, ami az iskolásoknak öröm, dolgozóknak viszont inkább átok. Ahol nincs valami jó hűtés, ott innentől kezdve megváltással várják a szabadság hetét (amikor nem bent, hanem kint rohadunk valahol), illetve mindenhogy próbálják túlélni a nap legmelegebb szakaszait.…..
Nos, jelentem tisztelettel a VB megkezdődött a Dél-afrikai Köztársaság – Mexikó mérkőzéssel, amire én előzetesen 2-1-es vendég győzelmet tippeltem. Hát, nem jött be.   Mexikó – Unalom – Dél-Afrika   Az első mérkőzésen a házigazdáktól…..
A VB első napjának két mérkőzéséről szóló nagyon rövid beharangozó, illetve tippek.   Ma tehát végre megkezdődik a Dél-afrikai Világbajnokság, WAKA WAKA! A nyitómérkőzésen természetesen a házigazdák csapata lesz a kihívó fél, ellenfelük pedig a…..
Fülöp Mártont, a magyar labdarúgó-válogatott kapusát, és a Sunderland jelenlegi játékosát szívesen megtartaná magának a Manhester City. Mint ismert, az utolsó pár fordulóban bevethető hálóőr nélkül maradt kékek Marcical a soraikban nem tudták végül kiharcolni a…..
mateja 2010.06.10 20:06:27
@antipepsifoci:
szia, nem igazán értem a kérdést :) nem vagyok fenn a pepsifocin, nem írtam ott és máshol sem eddig. ismerjük egymást?
Igen, végre kezdődik! Holnap, azaz pénteken útjára indul a 2010-es dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság. Waka waka!Sok időt - egész pontosan 4 évet... - kellett várnunk arra, hogy újra összecsapjanak a világ legjobb futball nemzetei. Holnap délután 4 órakor megkezdődik a VB a…..
Drága Bloggerek!A 1749-es telefonszám felhívásával egyszeri 200 forintnyi pénzadomány juttatható el az ár- és belvízkárosultakhoz. Ha segíteni szeretnél, akkor hívd ezt a számot és tedd ki a blogodba a felhívást!..
Egy hét alatt két megalázó vereséget szenvedett a magyar labdarúgó-válogatott. Először a friccek intézték el hazánk "legjobbjait" a Puskás Ferenc Stadionban, tegnap délután pedig az Oranje gázolt át rajtuk az Amszterdam Arénában. Ennek ellenére a holland…..
mateja 2010.06.06 10:52:02
@Bandi_jóválasztás:
Igen, igazad van abban amiket írtál, DE! Pontosan ezért, mégis mi a **** értelme volt ennek a 2 meccsnek azon kívül, hogy kiváló és segítőkész edzőpartnerei voltunk a németeknek és a hollandoknak is, plusz ismét nevetségessé tettük magunkat?Semmi.
futball.blog.hu/2010/06/05/ennek_mi_volt_az_ertelme_1

és természetesen menjen, mert az eredményeket nem nézve sem találok pozitívumokat a fasza kis 1csatáros játékában.
Hollandia – Magyarország 6-1. Akkor ezt még egyszer. Hollandia – Magyarország 6-1. Az eredmény ugyan egy barátságos mérkőzésen született, de azért azt ugye nem várja el senki tőlünk, szurkolóktól, hogy akkor már ne is dühöngjünk, ugye?   A németek elleni…..
Engerland Terry őt is megdugná 2010.06.04 13:00:00
Egy szurkercsajnak álcázott szoftpornó-modellel kívánunk kellemes nosztalgia headbangelést minden kedves olvasónknak, aki ma este a Deep Purple-bulik kerülhet igazi angol úriemberek közelébe...
A dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság eddigi legjobb reklám és merchandising ötletével a holland szövetség állt elő, kihasználva a gólöröm terén tapasztalható aktuális trendet. A fejrehúzós pólóért egy rotterdami kreatív iskola, a Willem de Kooning Academie…..
Dzsudzsák Balázzsal kapcsolatban olvastam a legújabb átigazolási pletykát, ami ráadásul lehet, hogy több mint egy szokásos nyári kacsa. Balázsról ugyanis azt írják, hogy a török Fenerbahce állítólag igen élénken érdeklődik iránta, s már nagyon komoly tárgyalásokat is…..
Rúgd és fuss! My Kind Of Guy 2008.09.28 19:56:00
Ebben az évtizedben az angol válogatottnak nem sok olyan mérkőzése akadt, amelynek másnapján a szurkolók rettentő fejfájástól szenvedve, de mégis mosollyal a szájuk szélén állhattak neki a reggeli tojás elkészítésének. Na, a majdnem három hete megrendezett horvát-angol meccs…..
Komolyan mondom, ezt nem hiszem el. Fabio Capello, a labdarúgás egyik legnagyobb edzője, legokosabb mestere, leg… had ne folytassam, szóval az egyik „isten”. Anglia szövetségi kapitánya, és ma keret hirdetett. Nem is akármilyet…   A bejegyzés elején…..
mateja 2010.06.02 11:00:47
@szferi:
Kedves szferi, először is köszönöm a hozzászólást.

Walcott: vele még úgy vagyok, hogy oké, elfogadom a döntést, de ez nyilván egyéni szubjektivitás kérdése hogy ki, mit lát bele egy-egy játékosba. Az én szememben Walcott nagyobb játékerőt képvisel mint SWP, de reméljük, hogy neked és Capellonak is igaza lesz.

Bent: Ebben az esetben viszont nem értünk egyet :) S ez nem csak ízlés kérdése, egy csatárt a góljai minősítenek, s hasonlítsuk őket össze csak nagyon röviden:
Heskey az elmúlt 175 angol ligás meccsén összesen 35 gólt szerzett, míg Bent 138 mérkőzésen 73-szor talált a kapuba. Arról nem is beszélve, hogy Bent 6 évvel fiatalabb, és Heskey sosem volt az a futóbolond, ahogy te is írtad, ő mindig is az a tipikus erőcsatár volt. Csak hogy, és ez innentől kezdve megint csak teljesen szubjektív személyes vélemény, de ez az időszak már lejárt a futballban.
Ha megnézzük a mostani idény legnagyobb gólvágóit (Higuain, Messi, C. Ronaldo, Drogba, Milito) egyik sem igazán sorolható az erőcsatár kategóriába. Mindegyik iszonyatosan szemfüles, technikás, gyors futballista. Esetleg Rooney lehet az, aki a legjobban hasonlít Heskey-hez felépítésben, nade Wayne sokkal gyorsabb és technikásabb nála.
A két kezdő csatár valószínűleg úgyis utóbbi + Crouch lesz, éppen ezért én feleslegesnek tartok elvinni egy kiégett, öreg 30 éves csatárt, amikor ott van egy fiatal, remek szezont produkáló srác is. De ha Capello VB-t nyer, írok neki egy levelet, amiben bocsánatot kérek :)
Engerland Megvan az utazó keret 2010.06.01 14:30:00
A BBC-n olvasható információmorzsák alapján úgy tűnik, reggel csak két helyen tévedtünk, az utazó keretbe Theo Walcott helyett Shaun Wrigth-Phillips került be, és a honvágyra panaszkodó Baines is itthon marad, helyette Warnock megy Afrikába. Walcott kihagyásán nemcsak maga a…..
streetre(ad)view Máté (26) 2010.05.31 23:35:00
               Foglalkozása: tanulóMit olvas? John Ernst Steinbeck: Édentől keletreTetszik/Nem tetszik? Nagyon tetszik.Miért? Közel áll a gondolkodása az enyémhez, nagyon logikus az, ami történik benne. Steinbeck…..
A világbajnokságon nem kérdés, hogy melyik válogatottnak fogok drukkolni. Azt hiszem a dal meghallgatása után meg fog nőni a tábor :D köszi a dalért a www.engerland.blog.hu-nak, én ott találkoztam vele. Jó tombolást! ..
Sakkā Nippon Daihyō Japán módi 2010.05.29 18:00:00
Egy kis galéria az angolok elleni meccs elé:  elnyomják a kis japánt?  meg van illetődve körbeveszik zavar a fejekben példaképkarikatúra -részeges?-..
mateja 2010.05.30 23:11:17
@ala vela:
igen arra!!! Óriási sorozat volt!! :) igaz hogy hétvégén valami hajnali órában adták, de mindig néztem. Amúgy lehet hülyeséget kérdezek, de pl. A pálya ördögei is japán sorozat volt?