Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Macseb

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
addict Ne szopj a szállással! 2012.04.19 10:00:00
A napokban már több helyen is írtak a szállás.hu kampányáról, ami jól jelzi, hogy a filmjük nem csak nálam vágta ki a biztosítékot. Mert hogy ezúttal rendesen kivágta, az biztos. De mi is akasztott ki rajtam kívül még oly sok embert az egyik legnagyobb hazai utazási portált…..
Macseb 2012.04.19 13:40:56
"Bizonyára találkoztatok cégcsoportunk egyik tagjának, a Szallas.hu-nak napokban futtatott televíziós reklámkampányával. Az intranetünk fórumán is többen véleményt nyilvánítottatok, ezért a Szallas.hu marketingvezetője, Rácz István, fontosnak érezte megvilágítani a kampány hátterét, ennek adunk most teret."

"Egy hihetetlenül telített piacon, hatalmas reklámzajban olyan hirdetést akartunk bemutatni, mely megragadja az emberek fantáziáját, kialakul bennük egy viszony, mely akár értékeket is tartalmaz. Lehetetlen olyan reklámot csinálni, melyről az emberek gondolkozni, ítélkezni és legfőképp beszélni fognak úgy, hogy közben se az állatbarátokat, se a feministákat, se a bélyeggyűjtőket, se a környezetvédőket ne háborítsuk fel egy picit. A költséghatékonyság egyik legfontosabb eleme az, hogy a hirdetés több másodpercet foglaljon le a célcsoport gondolatvilágában, mint amennyi ideig közvetlenül a hirdetést látja. Megfizethetetlen lenne "megvásárolni" emberek gondolatait hosszú percekre. Marketingesként közvetlenül csupán néhány másodpercre tudjuk "kibérelni" a néző agyát, utána már a reklám hatékonyságától függ, hogy elér-e kapcsolódó pillanatokat, gondolatokat, viszonyokat is, vagy csupán addig köti le a nézőt, amíg épp nézi a hirdetést magát. A mi esetünkben a szakmai visszajelzések egyértelműen azt mutatják, hogy az emberek, fiatalok, családosok beszélnek a reklámról, foglalkoztatja őket. Természetesen másképp köt le egy apukát, mint egy szingli nőt.

A reklámfilm bemutatása nem öncélú volt. A kampánynak csak első eleme a bemutatott film, amellyel mintegy horgot képeztünk, amivel "elkaphattuk" az emberek figyelmét, és kicsit vezethetjük azt. A kampánynak a film bemutatásával nincsen vége. Szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy nem veszett el a józan ítélőképességünk, a végén helyreáll a rend, és mindenki megbocsát majd. És a célt se feledjük: Egy reklámfilmet könnyű elkészíteni. Botrányt könnyű előidézni. De a siker a szolgáltatásunk minőségén dől majd el, a fokmérője pedig az árbevétel lesz."
"Üdv!Nemrég Abonyban jártunk. Az első két képen látszik, hogy Zuri szépen megnőtt, és érdeklődéssel figyeli a "szomszédokat". A másik három képen Csipesz, az ormányosmedve-gyerek látszik. Megrágta a hajcsatomat, kicipzárazta a fényképezőgép táskáját, a…..
Subba Daggering 2010.12.14 10:01:00
Kedvenc, kifinomult, szofisztikált táncunk a bagzó tánc Jamaikából. ..
Macseb 2010.12.14 17:28:02
@tucano: egyiket sem. De azért az elgondolkodtató, hogy a világnak bizonyos részei abból, amit megteremtenek, eltartják a világ másik felét. Vagy nézd meg Afrikát. Szomorú látni az éhezőket, a nincsteleneket. Igen, valóban. Azonban bármilyen értelmes dolgot próbált ott a "nyugat" létrehozni, a seggük alá tenni, szarnak bele. Nincs beléjük kódolva, hogy az élet természetes velejárója a munka.
S igen, www.bisex.hu kommentjére: én is párhuzamot vonok...
Subba Maci Laci 3D: Szemét Bubu 2010.12.14 11:13:00
Jön az egész estés Maci Laci film, ennek apropójából pár vicces kedvű grafikus (nagyjából két és fél hónap alatt, persze főleg a hétvégéken foglalkoztak vele) elkészítette az "alternatív befejezést", amiben Bubu -akár csak Pat Garret seriff Billyt, a Kölyköt-…..
Macseb 2010.12.14 15:57:09
Cicából sosem elég!!! Közkívánatra íme egy tündérke. Forrás: indavideo Köszönjük Szabics Cintiának a találatot!..
Macseb 2010.12.01 12:05:39
Sajnos azt nem tudtuk meg, hogy saját gyermekről és saját kutyáról van-e szó. Köszönjük a fotókat Duhay Timinek. ..
"Ő itt Félix, a fél éves német spicc kutyusunk. Igazi rosszcsont kutya, aki imád ölben lenni és az ágyunkban aludni :) Hát nem helyes fiú?" írta és a képeket beküldte Kinga.Köszönjük!..
Macseb 2010.10.15 10:34:21
"A felfedezés annyira új, hogy az okokat egyelőre még a szakemberek is csak találgatják." A cím és az idézett mondat alapján rögtön úgy érzem magam, mintha egy brittudós sztereotípián alapuló vígjátékba csökkentem volna! A következő pedig az, hogy tágra nyílt…..
Macseb 2010.07.08 15:47:59
@Vorg a Halhatatlan Báró: azért az egy egész picit megnyugtató, hogy nem csak bennem vannak kételyek ezzel kapcsolatban. Néha komolyan megfordul a fejemben, hogy tényleg egy hülye p.csa vagyok, akit az anyagiak érdekelnek?! De hát ez így ebben a formában nem igaz. Nem élünk nagy lábon, bár mélyszegénységben sem, azt gondolom, normális értékrenddel vagyunk megáldva, akiket igenis komolyan foglalkoztat, hogy fel tudjuk-e majd nevelni a csöppséget. Egyenlőre beláthatatlannak tűnik az az idő, amikor majd azt mondom, eljött az ideje, mert biztosítottnak látom a jövőt...
Az abortuszos kislányos 1%-os reklám a cenzúra meg számozott karikák miatt keltette fel a figyelmet, ezen szerintem végigrágták magukat ezer helyen a népek, én megnéztem a reklámot, és erről szeretnék szólni. A reklám célcsoportja a dolgozó réteg (adózóknak, akiktől gyűjtik…..
A januárban született gorillakölyök után az orangutánoknál is gyermekáldás volt a Fővárosi Állat- és Növénykertben, írja az állatkert közleménye. A kölyök április negyedikén született, egyelőre azonban még nem sokat lehet látni belőle. A gondozók azt mindenesetre már…..
Macseb 2010.04.09 15:57:02
Hamarosan jön az általunk olyannyira várt Aliz Csodaországban 3D, addig is meghajtogathatjuk a mese legjobb karakterét, a trinyós (aki érti, érti) Chesire macskát! A "szabásminta" letölthető innen, ha kinyomtatjuk, már csak ollóra és egy kis ragasztóra lesz…..