Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dante12

26 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha mindenigaz, Sorter a hétvégén elkészül a legújabb Baaad Movies-videóval, plusz holnap este vesszük fel a legújabb Filmbarátok Podcast-et, amiben részletesen ki fogjuk beszélni a Kingsmant, ezért arra jutottam, hogy most felesleges lenne külön élménybeszámolót készíteni róla.…..
Dante12 2015.02.14 23:44:06
Éppen a mai napon lett 4 éve, hogy felkerült az első bejegyzés, vagyis hivatalosan ma lett 4 éves a Baaad Movies. Mivel a Kérdezz-Felelek közepén vagyunk, ezen kívül nem terveztünk semmi különleges kiadást, a rengeteg kérdés megválaszolása közben úgy is annyi apróság és…..
Egy újabb film, aminek a létezése alighanem senkinek se tűnt volna fel, ha nincs a videó. És jobb is lett volna így, de most már mindegy! A videó egyébként helyenként hasonlíthat Sorter legutóbbi, Karácsonyi áramszünet-bemutatójára. Ez véletlenül alakult így, pont sikerült…..
Először néhány szót ejtünk Mel Gibson legújabb börtönsztorijáról, és a Madagaszkár (most már) trilógia legújabb részéről...     ... majd beszélünk a már nagyon régóta várt indonéz akciófilmről, a The Raid: Redemption-ről, aminek sikerül jócskán felülmúlnia az…..
Szevasztok srácok. Mint ígértem, felvázolom minden egyes karakter háttérsztoriját, jellemzőt, illetve a fő sztorivonalat. Előre szólok: Van olyan, aki előbb szerette volna látni a szövegkönyvet. Őket természetesen ettől függetlenül beraktam az általam megválasztott szerepre,…..
Dante12 2012.06.09 13:26:14
@freddyD: Nos... Jó lenne egy egész estés másfél órás filmet összerakni, vagy többet. De mint tudjuk, ez a szereplők elfoglaltsága miatt több mint lehetetlen. Így marad az a megoldás, (ami sokkal jobbnak is fog bizonyulni) hogy szinte mindenki egyforma mértékű szöveget kap. Például a tiédet megnéztem, az első 8 jelenetben (ami körülbelül fél óra), 19 jegyzettömbnyi sort számoltam össze. De szerencsére ezért fog a film kijönni valamikor évvége felé... :)
Dante12 2012.06.15 06:53:46
A műsorvezetők: V, OC és L Az adás tartalma: ameddig kevés néző volt, random rész majd ezután beszélgettünk arról, hogy Puzsér Róbert lesz a Csillag Születik zsűritagja. Megnéztük pár alkotását a Reklámtörvényszék nevű sorozatából, amelyben poszthipnózist és…..
Igen, jól látjátok, Logan visszatért a Baaad Movies-hoz, úgyhogy mostantól tőle is várhattok videókat! Hogy milyen sűrűn és mennyit, azt még egyelőre nem tudjuk, de Sorter távozása után ez mindenképpen kellemes meglepetés számomra, és - remélem - számotokra is!. Ez az egyik…..
Lehet, hogy tudnak még újat mutatni a Parajelenségek, REC, Ideglelés, Grave Encounters, The Tunnel, Atrocious, Apollo 18, Cloverfield és Trolljergen után? Költői kérdés,természetesen nem. Viszont ahhoz képest, hogy amikor a címet megláttam és elolvastam a sztorit, egy újabb adag…..
Baaad Movies Sorter búcsúzik! 2012.04.22 21:35:00
Sziasztok! Az elmúlt hónapok alatt sajnos olyannyira összejöttek körülöttem a dolgok, hogy nem tudom tovább folytatni a blog készítését. Régóta érlelődött már ez a döntés, és nagyon sajnálom, hogy így alakult. A részleteket a videóban hallhatjátok. Köszönöm szépen…..
Elnézést mindenkitől a közel egy hetes kimaradás miatt. Hogy miért nem tudtam foglalkozni a bloggal, annak két nagyon - de tényleg NAGYON - nyomós oka van. Az első, hogy lesz egy félévi vizsgám jövő héten, és arra készülök. Ez nem is annyira az időmet veszi el, mert gyakorlati…..
 Sikeresen netvégre kaptam Visor-t, Magyarország legrégebb óta aktív videósát. Retro videókkal kezdte pályafutását közel 4 és fél éve (2007. 09. 24.-én publikálta első videóját), és azóta több ezer követőre tett szert. Nem rég egy fordulat is övezte életét - partner…..
Gaben videókritikája egy csillagászatian kretén filmről, hatalmas poénokkal! Hogyhogy eddig nem is hallottam erről a mesterien agysejtgyilkoló filmről???..
 1. Mi a véleményed a HCW Originals - és a Direktorok közötti vitáról? Mit gondolsz, mi lesz ennek a végeredménye, ha egyáltalán ennek lesz?(LRR) Nagyon jó a kérdés, ez az ami leginkább foglalkoztat bennünket, akik ténylegesen a HCW érdekeit tartjuk szem előtt, és nem a…..
 1.: Mit gondolsz, szabotálni fogják a címmérkőzésed 'Nuts ellen? Ezen ponton a direktorokra gondolok. Biztosan. A Direktorok mindig is híresek voltak a káosz és elnyomás megteremtésében, így biztos, hogy agyalnak valamin, de ezúttal a HCW Originals előbb fog lépni,…..
1# Meccs: Triple Threat: Randy Orton vs. John Morrison vs. The Miz- Győzelem: Elimination K.O.2# Meccs: One on Tag handicap: David Hart Smith & Tyson Kidd vs. MVP- Győzelem: NormalMain event: One on One: Triple H vs. Shawn Michaels- Győzelem: 2 out of 3 fallsHamarosan…..
 Még mielőtt bármiféle WSP epizódot is közzétennék a világhálón, tudatnom kell veletek pár dolgot. Elsőként tisztázzuk, hogy hol fogtok elérni, illetve a 2012 elején megjelenő videóimat. Az alábbi youtube channelen értek…..
Nem véletlenül hanyagoltuk egy időre a blog bejegyzéseket. Gyűjtöttük egy lapra a friss infóinkat, hogy azokat egy csokorba szedve kínáljuk számotokra. Jól tettük! Lássuk...Úgyérzem, a Szeptember 10.-ére tervezett Revans gálánkkal kell kezdenem, mindenképp, hisz ezzel volt a…..
 A Revans gála beígért névsora:1# BW Dante HUN2# BW Nemice HUN3# BW Kishajik HUN4# BW Dodi HUN5# ~ Üres hely ~6# Andrewboy777# KBroli8# Alienji9# Gyuri a HUN10# loli a HUN11# X HHR FeAr 97X12# Gyömbéres Keksz13# BL Gravemind14# ~ Üres hely ~15# (** NÉZŐ **) SmashKoviÍgy állunk, nem…..
II. Fejezet: Anabis arcai Mikor Darren beért az iskolába, odament Bellához, hisz még óra előtt bármit tehet. Rákérdezett nála, hogyan hozta létre azt az ütő alakú vizet, amire Bella csettintett, majd rávágta a választ. - Tudod, ha az emberek csapatban dolgoznak, valamilyen…..
  Darren McGrady, egy szokványos 14 éves fiú volt. Semmi különleges nem volt benne, sőt! Még a sors ki is babrált vele, hiszen anyját születésekor elvesztette. Apja, Marcus McGrady, kezdettől fogva úgy nevelte fiát, hogy érzelmeit elnyomja. Sírni sosem sírt, mosolyogni is…..
~ FF Dante HUN bejegyzése ~ Emlékeztek, mikor mondtam hogy a következő gálánk fél éves lesz? Tessék elfelejteni! SmashKovi lett a Reach bajnoka, így lehetőséget kapott arra, hogy megnyerje a BloodWing saját kupáját. Aki megnyeri a Revans Free-for-All Elimination bajnokságát,…..
 Palacsinta az arcba, csak hogy felkeljetek! Ismét bejegyzés írására kényszerültem, ugyanis van mit írnom ezúttal! A Reach bajnoka gálánk, 19:00-tól 22:15-ig tartott, megannyi meccsel, veszekedéssel, csalódással. A facebook oldalunkon bővebben találsz az eredményekről. Szó…..