Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tbence1981

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly év végén jelent meg a Quimby Kicsi ország című új lemeze, amiről már a Lángoló Gitárok is megírta a véleményét, méghozzá úgy, hogy akár a teljes lemezt is meg lehetett hallgatni hozzá, ott rögtön. Azóta a zenekar szárnyal, kizárólag teltházas koncerteket ad,…..
tbence1981 2011.01.04 12:37:17
@the_truth: Szerintem nagyon nem. Sokszor külsős szövegíró van, de előfordul, XYZ írja a szöveget az énekes meg elénekli.

Persze igen, gyakori az a jelenség amit Te mondasz, mármint, hogy az énekes írja a szöveget.
Júliusban megkezdi új lemezének felvételeit a Red Hot Chili Peppers. Ez az album lesz az első Josh Klinghoffer gitárossal, aki azután szállt be a zenekarba, miután John Frusciante úgy döntött, inkább a saját útját járja. Klinghoffer egyébként már egy ideje serénykedik a Chili…..
IDDQD Szerdai retro: Pirates! 2010.04.28 10:00:00
Nem sokkal, de a múlt heti szavazást a Pirates! nyerte, meglepő módon – mármint nem az a meglepő, hogy ez nyert, hanem az, hogy csak szoros versenyben. A Pirates! – teljes nevén Sid Meier’s Pirates! – ugyanis nagyjából olyan karátértékű drágakő, mint az Elite,…..
MR2 Akusztik Volume 1. 2009 Ugye milyen jó hogy van ez a csodálatos MR2, a jó kis csillogó gyémánt az értékvesztett mocskos médiában, he? Nem elég hogy a legjobb és legigényesebb zenéket játsszák, de meghívják a legjobb bandákat a legendás 8-as Stúdióba, hogy ott…..
Bár hivatalosan még senki nem erősítette meg, de egyes források szerint John Frusciante kilépett a Red Hot Chili Peppersből. Állítólag hónapok óta a gitáros nélkül próbálnak, mert ő nem tért vissza a többéves szünetről, ahogy a többiek ezt pár hónapja bejelentették,…..