Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szurkerlány

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hatalmas küzdelemben húzta be a bajnoki címhez szükséges negyedik győzelmet a Sapa Fehérvár AV19. Az OB I.-döntő első három összecsapásán nagy volt a különbség a címvédő és a kihívó Dab.Docler között, elsőre 7-0-ra, másodjára 7-2-re, harmadjára 9-4-re győztek…..
szurkerlány 2010.03.25 22:19:05
www.fehervartv.hu/elso-fehervari-versunnep-szavazooldal-2
Hello!
Arra szeretnélek titeket kérni, hogy szavazzatok Tamási Dorinára (a linket beillesztem), mert egy versmondó versenyre szeretnék továbbjutni, és ezt a versenyt hagyománnyá tenni. Köszi mindenkinek!
Egyébként nagyon jó meccs volt, hatamlam GRATULA a srácoknak:D:D Volándrukker a dobok mellől:D:D
Egy nagyon erős, a mérkőzés első harmadát szinte végig uraló Vienna Capitals volt az ellenfél. Aztán hosszú idő után újra beindult az első sor, Palkovics két, Mihály egy gólt szerzett. A második harmadban döntő szituációkban uralni tudtuk a kapuelőtereket, végre a szerencse…..
szurkerlány 2010.01.11 13:06:42
@Lajos a mizse: Tényleg nem mindenki szurkol a Volánnak, de akkor az minek néz Volánmeccset?? Az meg, h valaki azért szurkol az ellenfélnek, ahogy a kommentátor közvetít, hát az elég....

A csapatnak hatalmas grat, nagyon jók voltak, és végre megtört a balszerencsés sorozat:)Jobb volt ez a meccs, mint idén bármelyik, jobban hajtottak, és az emberelőnykihasználás is jobb volt, mint eddig. A gólok hatalmasak voltak, mindenkié! Oszi is mien szépet lőtt:)

Tokinak pedig nagyon boldog szülinapot!! :):)
Jégkorong Fehérvár–Graz 4-2 2009.12.13 21:04:00
Sofron István napja volt a mai, a Sapa Fehérvár AV19 negyedik sorának lendületes hokisa két góllal vette ki a részét az EBEL-első legyőzéséből. További érdekesség, hogy a Graz elleni első hazai meccsen, amelyet 6-1-re elveszítettünk még az első fordulóban, ugyancsak…..