Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Laughing Buddha

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kigondoltam A "sziget" 2010.08.10 12:35:00
A sziget egy vízzel körülvett szárazföld. Lenne.Sajnos ma magyarországon ha valaki azt mondja, hogy sziget, mindenkinek egy rossz ízű ún. "zenei fesztivál" jut eszébe amit évek óta megrendeznek a tuggyukkik. Ennél fogva a "sziget" egy nagy kalap szar, csupa gagyi…..
A Kalandtúra blog igen közel áll a 3-án a Tátrában szerencsétlenül járt hegymászókhoz (az iKaland társaság túravezetői írják), vagyis a tegnapi beszámolójuk tele van első kézből származó információkkal. Nem másolom ide az egészet (azt érdemes itt elolvasni), de a…..
Megjött a tél, ami a MÁV-ot szokás szerint olyan meglepetésként érte, mintha a cég előző ötven évében szubtópusi vonalakat igazgatott volna. De most nem ez a téma, hanem egy szenyó hókotrós, aki a Blahán kicsinálta egy buszmegálló utasközönségét. De a webkettes 2009-ben…..
Laughing Buddha 2009.12.21 03:41:52
Gábi a következő történetben ott követte el a hibát, hogy sokadjára végül felvette a kesztyűt, főleg, hogy ránézésre is sejteni lehetett, hogy egy idióta hülyegyerek vezeti a másik autót, aki majd jól megmutatja. Hát meg is mutatta. Nemrég olvastam az Audis vs. Streetracer…..
Laughing Buddha 2009.12.14 12:30:19