Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fater26

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Törd a sztrájkot, ne siránkozz 2009.12.14 07:49:00
  Hogy hívják ugyanezt, amikor nem a munkások, hanem például útépítő cégek teszik félre a versenyt, egyeztetnek az áraikról, és lemutyizzák a megrendeléseket? Kartellnek hívják, és minden civilizált országban büntetendő. Cikkzárta után: belovagoltak a postások is,…..
Fater26 2009.12.14 16:54:24
Kedves Tóta W. Árpád!

Legközelebb mielőtt, demagóg, minden szakmai hozzáértést nélkülözve, szélsőséges véleményének hangot ad, azt tanácsolom tájékozódjon egy cseppet az adott témában.
Először is nem ártana némi információt gyűjtenie a BA-nál és a Malév GH-nél kialakult helyzetről.
A szakszervezetek a munkakörülmények civilizált formában történő megőrzése érdekében, igyekeznek tenni valamit a munkavállalók érdekében!
A BA-nál az elmúlt időszakban a szakszervezeti vezetőket megfenyegették és eltávolították!
A dolgozók teljes mértékben ki vannak szolgáltatva a vezetőségnek, akiknek azért arra marad idejük, hogy lenyúljanak egy kis "uzsipénzt" (lásd BA jogi igazgató asszonyának esetét, ami csak a jéghegy csúcsa).
Nálunknál civilizáltabb országokban, mint például a "virágzó" Argentína nem fordulhat olyan elő, hogy 200 emberből 30 egynéhányan sztrájkolnak!
Amikor néhány évvel ezelőtt Argentínában a pilóták sztrájkja idején, néhányan munkába álltak, a sztrájk befejezését követően a pilóták munkaviszonya megszüntetésre került és a sztrájktörő pilóták a mai napig nem repülhetnek Argentínában!
Mivel igen populista oldalról közelítette meg a kérdés, bátorkodom én is így tenni!
Nálunk kirúgják az embereket, ha azok megpróbálnak kiállni jogos érdekeik védelme érdekében és görög illetve német vendégmunkásokat hoznak a helyükre!
Ez biztosan olcsóbb... ugye, kedves Árpád?

Normális öltöző kialakítására nincsen pénz, de 15 milliós sajtótájékoztatóra, a menedzsment gépjármű parkjának bővítésére és benzinköltségére, illetve a sok milliós "kamu" megbízási szerződésekre már van!
Ugye, kedves Árpád?

A szakszervezeteket a kartell-el való összehasonlításodat inkább nem is minősítem, nem ártana, ha jogi ismeretei csiszolására több időt szánna!

Tisztelettel:
Fater