Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csakisazigazat

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egészen bizonyos, hogy rendkívüli jelentőségű napnak nézünk elébe. Még sosem fordult elő, hogy élőlánccal fogják körbe szakszervezetek a Parlamentet. Még sosem fordult elő a rendszerváltás óta, hogy egy hivatalban levő miniszterelnök euróválságnak hazudja a ma bejelentendő…..
Bár nem vagyok párttag, és ezek szerint jobb, ha nem szövegelek – Szanyi „kapitány” útmutatása -, azért nagyvonalakban mégis elmondanám, hogy szerintem milyen gondokkal kell szembenéznie a Magyar Szocialista Pártnak - ha már holnap kongresszus, utána pedig…..
csakisazigazat 2011.06.17 11:11:08
@Psyman: Lehet, hogy te néztél gazdasági mutatókat, de csak azokat láttad meg, amelyeket meg akartál látni.Ha csak az lenne az ország egyetlen érdeke, hogy "ez a posztkommunista MSZMP-maradvány mielőbb tűnjön el a közéletből, lehetőleg az összes maradék Kádáristával együtt.", ezt az idő előbb-utóbb meg fogja oldani.Ha neked ez az összes érdek, akkor teljesen nyugodt lehetsz.Biztos vannak persze olyanok is, akik szerint meg az ország egyetlen érdeke, hogy az ilyen ostoba emberek tűnjenek el mint te. Na ezek már annyira nem lehetnek biztosak a dolgukban, mint te.
Azt hiszem elmondható, hogy az ál(l)amfő vagy nyelvújító, vagy csak szimplán nem tud helyesen írni. Bár az utóbbi sanszosabb. Azonban akkor nem a nyelv védelméért kellene küzdenie Pálnak, hanem azért, hogy megtanuljon helyesen írni. Ha pedig diszgráfiás és diszlexiás, akkor el…..
Végre valóban lenne politikai lehetőség az antikommunizmusban – csak nem annak, akinek magának is komoly pártállami múltja van. (Fotó: Index) Úgy tűnik, Gyurcsány Ferenc még mindig nem értette meg, hogy amihez nyúl, az szinte azonnal hiteltelen lesz. Az esetek többségében ez…..
csakisazigazat 2011.03.05 11:24:10
@hátmármindennicknévfoglalt: Felsorolásod valóban célzatos. Azt sugallja, hogy politikus nem lehet kultúrabarát,kultúraértő vagy kultúra támogató.Egyébként a személyekről semmilyen érdemi információd nincs. Ha lenne nem példálóznál Mihályfi Ernővel, Csongrádi Bélával vagy Hütter Csabával, de Géczi Jánossal, Boros Sándorral vagy Gordos Jánossal sem.