Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cenzurázott amatőr

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A biciklizés hamarosan annyira elterjedt lesz Budapesten, hogy a városvezetőknek és az infrastruktúra tervezőinek ugyanolyan komolyan kell foglalkozni a témával, mint az autós közlekedéssel. Erre szeretné felhívni a figyelmet a szeptember 22-i kerékpáros felvonulás, amelynek csak a…..
cenzurázott amatőr 2011.09.22 13:21:25
@Garbai Sándor:
De jó hogy említetted a Berlini utcát. Tényleg a többségük a járdán megy. Megy? Inkább a falhoz simulva száguld. Mivel a kocsim repülni nem tud, a kapun pedig ki kell állni valahogy, már beszereztem egy 70 centis fényvisszaverős müanyag bóját is, amit kiállás előtt kiteszek a járda közepére, hátha valamelyik kerékpárosnak eszébe jut, hogy bizonyára nem véletlenül került egy nyitott kapu mellé. Hát... volt már amelyik a fal felé kerülte ki a faltól fél méterre lévő bóját. Olyan is volt aki elzakózott, mert majdnem keresztülesett az épp a kapuban felbukkanó motorháztetőn. Tőle megkérdeztem, hogy mit csináltam rosszul: lépésben jöttem, kitettem a bóját, de szeretném tudni, mit hibáztam én a buta autós, hogy nem tudtam megakadályozni ezt a szerencsétlen esést. Olyan is volt, hogy egy biciklis megállt és lefényképezte a kocsit, hogy látsszon a rendszám is, mert hogy fel fog jelenteni, mert kerékpárúton parkoltam. Tette mindezt úgy, hogy látta, csak a kertkaput zárom be magam mögött, 25 másodpercre elfoglalva ezzel a kerékpárutat...

Szóval kedves kerékpárosok, van egy jó hírem: A jövő szezonra kaptok ajándékba a járdára egy szép, 45 cm széles, 7 cm magas sárga fekete fekvőrendőrt. Illegálisan, mindenféle engedély nélkül saját kezüleg fogom letiplizni a járdára. Egy gyerekkocsit simán át lehet tolni rajta, de biciklis tempónál garantáltan kirázza fogtömést is. Ti akartátok , mert a szép szó, a figyelmeztető bója nem használt.
Lemérhetik áramfejlesztői képességüket a kerékpárosok. Az ELMÜ Energiabringája szombaton és vasárnap a Városligetben üzemel, aki akarja, kipróbálhatja, hány Wattra van hitelesítve valójában. A legedzettebb biciklis is csak egy törpeerőmű, bár a jelek szerint ez meglepő,…..
cenzurázott amatőr 2011.05.28 10:41:57
@Reggie: Egyenáramú szénkefés motoroknál. Viszont az elektromos kerékpárok motorja nem ilyen.
cenzurázott amatőr 2011.05.28 11:43:08
@Reggie:
Csak a hajtás felől néztem.
De ha beleszámolom az áttételt is, akkor 53/14 a leghosszabb fokozatom, a kerék kerülete 215 cm, tehát 8,13 m/s (29,3 km/h) a sebesség.
Az a baj, hogy a pedálon kifejtett erőt nem ismerem, a 100N csak egy hasraütés volt, a könnyebb elképzelhetőség kedvéért, érzésem szerint 30-as tempónál azért ennél jóval több szükséges.
Gerilla sávfestéssel válaszoltak a brooklyni kerékpárosok a környék vallásos zsidó közösségnek, amelyik bepanaszolta, és eltüntettette a Williamsburgon át vezető kerékpársávot. A bringások és a haszid közösség vezetével szemben álló zsidók éjszaka újramázolták a…..
cenzurázott amatőr 2009.12.14 01:21:20
@fkorbi:
Mivel kivették amire válaszolsz, beírom újra:
index.hu/belfold/lehel/
Most nem kommentálom, így kénytelenek lesznek bent hagyni.
Ezek bizony tények, így történt meg, olvasható nem csak az indexen hanem máshol is.

tisztelt moderátorok, ha megint kiveszitek, megint beírom, van még kb. egy kazal email címem
de azért jó tudni hogy a cenzúra itt is működik
kezdtek olyanok lenni mint Sztálin elvtárs a viccben: amikor valamelyik tanácsadója figyelmeztette, hogy "de Sztálin elvtárs, a tények teljesen mást mondanak" a következők válaszolta: "Nem baj, annál rosszabb a tényekre nézve"