Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mackótesó

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt sugallják a kommentelők, hogy néhány komment eltűnik, sőt a tulajdonosát is kitiltják, utána nem tud hozzászólni. Én erre nem figyeltem fel, de lehetséges, hogy tényleg így van. De vajon mi lehet ennek az oka? A. Van egy láthatatlan lény, aki megnyom egy láthatatlan moderál…..
igazmondo ISTEN 2010.02.12 14:34:00
Isten minden - minden isten update: Nézzük akkor a logikai levezetést: 1. Minden amiről tudjuk, hogy jött létre, azt teremtették. Elöszőr valaki kigondolta, aztán megtervezte, aztán létrehozta, megvalósította, majd fejlesztette. Ahogy írják: Kezdetben vala az IGE. HA logikusan…..
mackótesó 2010.03.06 15:00:14
@wmiki: Maradjunk a tényeknél: Balogh Béla nem fizikus, hanem hídépítő mérnök. A kettő még véletlenül sem azonos.

Légy szíves, sorolj fel olyan tényeket vagy minden körülmények között igaz állításokat, amiket Balogh Béla a Végső valóság c. könyvében leírt.

Én egyről biztosan tudom, hogy nem igaz minden körülmények között: a rizses kísérlet. Eddig kétszer csináltam meg, és egyszer sem sikerült. De biztos csak az én negatív hozzáállásom volt az oka.

Azok kedvéért, akik nem tudják miről van szó:
www.youtube.com/watch?v=YLpy83Cyfi8
  (Ebben a posztban az evolúció elmélet összes konkrét bizonyítékát felsoroltam. Mind a 0-t. Mindent, ami azt bizonyítja, hogy egy közös ősből, több új faj jön létre, új szervekkel, pusztán ártalmatlan véletlenek sorozatának hatására. Persze már többször…..
mackótesó 2010.02.09 20:31:14
@korolesz: "Isten útjai kifürkészhetelenek. Min nem érthetjük meg, hogy Isten mit, miért tesz. Isten mindenkinek a legjobbat akarj, és minden emberrel terve van- veled is!!"

Ha nem érthetjük meg, hogy isten mit, miért tesz, akkor honnan tudod, hogy mindenkinek a legjobbat akarja? Te talán megérted istent?
mackótesó 2010.03.06 15:15:31
@wmiki: "a gond csak az, hogy aminek eddig megfigyelhettük a létrejöttét a kezdetektől, azok mind tudatos tervezés eredményeképp jöttek létre"

Honnan tudod?
A tudomány az szekta? Miért kényszeríti a hittételeit az emberekre? Miért kell állami intézményekben folyamatosan változó "tudományos" dogmákat bemagolni? Miért csak az végezhet szabadon valamiféle tevékenységet, aki hithűen elsajátítja ezeket a dogmákat, és…..
mackótesó 2010.02.09 12:31:46
@wmiki: Tudnál mondani olyan alternatívát, amit tanítani kellene? Komolyan kérdezem, komoly választ kérek szépen.
mackótesó 2010.02.09 12:35:07
mackótesó 2010.02.09 12:43:07
@wmiki: Köszönöm szépen! :-)

Az 1. ponttal egyet is értek. A 2. pont szerintem leginkább a tanárokon múlik, hogy hogyan kérik számon a tanultakat. Az rossz tanár, aki elfogadtatja és nem megérteti az elméleteket.
Nekem nincs blogom Kakukktojás 2008.09.10 15:57:00
Játsszuk azt, hogy minden kommentelőnek ki kell hoznia a kommentjét kakukktojásnak, azaz olyan állítást kell mondania, ami az addigi kommentekre hamis, és csak arra az egyre igaz! (Vagy fordítva, de ez mindegy.)Ha igazi kommentet akarsz írni, akkor tedd zárójelbe az egészet, és akkor…..