Regisztráció Blogot indítok
Adatok
batorka

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Praxis Bélgörcsök és ájulás 2010.05.23 06:00:00
Kedves Kacorka, Ma akadtam rá a blogodra és gondoltam, te, vagy a kommentelők segítségét kérem. Édesanyám nagyjából 15 éve krónikus sokízületi gyulladásos beteg (műtve van már mindkét térde, az egyik könyöke és folyamatosan fájdalmai vannak, pedig nagyon fiatal még, 44…..
szándékosan írtam kis ű-vel mint nemecsek nevét anno a gittegyletben. Egyszerűen nem tudok felnézni egy olyan ügyvédre aki az alapvető feladatait sem látja el, a munkáját körülbelül 1 óra alatt elvégezheti ha cégbejegyzésről van szó  és mindezért olyan összeget elkér,…..
Volt tehát az ötlet és a lelkesedés: alapítsunk céget. 1 fontos kérdés, melyben 4 embernek egyet kell értenie: a cég neve. Gondoltuk, egyszerű lesz :)1. kör: közös ötletelés 3 fővel, egy cégnév megszületik, tetszik, elfogadjuk. De másnap kiderül, hogy a negyediknek…..
Kezdetben volt az érzés hogy jobb vagyok a főnöknél. Hogy minden olyan gördülékenyen és jól menne, ha én irényítanék. Aztán jött az ötlet. A saját területemen jó vagyok, a munka egyre kevesebb kihívással jár. Miért ne vállalkoznék? Kaptam pár erős impulzust,…..
batorka 2009.12.14 13:12:32
@Gyopár Tejpor: akkor nem vagyok egyedül :) és hogy próbálod gyorsítani a dolgokat?