Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LacfiÁgi

53 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Feng shui trend Molett. Divat. Miro 2013.01.31 00:54:06
Elena Miro nevét fényeztem már itt a blogon, és ez most is így lesz, mivel Miro az a ritka tervező, aki törődik a nők lelkével. A női lélek pedig jelent ruhát, alakot, kilókat, plusz kilókat, fogyókúrát, keserves perceket a tükör előtt, átkokat a csokira, nassra és az…..
LacfiÁgi 2013.01.31 10:53:38
Menjünk Brazíliába és Svédországba, klasszikus feng shuival lakást felmérni.  Évek hosszú során megfordultam nagyon sokféle lakásban, házban, az ország különböző városaiban. Jártam multi cégnél, főnöki és közös irodában, üzleti helyiségben, szalonokban, elemeztem…..
Inspirációs tábla Eredeti nevén mood board. :) Ez egy félig-meddig magától kialakuló dekoráció, inspiráló ötletekből, kedvenc képekből áll össze. Eredetileg a divat és design világának hétköznapi és egyáltalán nem kuriózum-számba menő tartozéka, ami az évek során…..
2 éves lett a blog :) Ez alkalomból bizony, legszívesebben Vespával száguldoznék valami mediterrán vidéken :)  Megvendégelnék mindenkit csokitortával. Rummal. Sörrel. Borral. Forralt borral. Székelyföldi borvízzel. Jó, maradnak a képek és a posztolás :) Mert - sose hittem…..
Az adventi koszorú legalább egy hónapig az otthonunk éke, egyben az ünnep egyik előhírnöke, a várakozás, készület kísérője. Eredetileg nem 4, hanem 24 gyertya virított rajta, és klasszikus formájában kör alakja volt. Mára ez módosult, az adventi koszorú nemcsak kör formában,…..
Ezen a borongós májusi hétfőn azon gondolkodtam, mi az a legkisebb befektetés, amit tehetsz a ruhatáradért és magadért, ami bármikor színesíti, feldobja az öltözékedet és a hangulatodat legyen az üzleti, vagy utcai, lezser elegancia. Naná, hogy újra a díszzsebkendőnél…..
A napokban könnyű sportzakó vásárlására indultunk egy ügyfelemmel. Milyen szempontokat vettünk figyelembe a választáskor a méreten és az évszakon kívül? Végiggondoltuk, hogy milyen színű és anyagú nadrágokhoz és ingekhez fogja viselni, az ingek mintásak-e, ha igen, akkor…..
Válassz valami könnyedebbet, derűsebbet a hét vége felé, ha van rá lehetőséged, jöjjenek a "pénteki" nyakkendők!  Köszönöm, hogy elolvastad! Csodás hétvégét és jó megjelenést kívánok! ..
Milyen színt válassz, hogy te kerülj előtérbe, ha fontos, hogy csak rád figyeljenek?Kezdődjön a piros parádé!  Mit gondolsz, miért a piros(as) nyakkendő fehér inggel a "power dressing" legnépszerűbb képviselője, különösen politikai…..
Azokra a napokra, amikor tele vagy megbeszélésekkel, rengeteg a tennivalód, adminisztratív munkád, de nem a dominanciára törekszel, olyan alkalmakra, amikor nem feltétlenül  vezető a szereped, az ajánlott színű nyakkendőket itt találod.   Figyelmedbe ajánlom a…..
Arról már beszéltünk, hogy a kiegészítőkkel teheted igazán változatossá a megjelenésed. Különösen igaz ez az üzleti öltözködésben, ahol a kellékek terén élvezheted a legtöbb szabadságot. Egy stílusos férfinek legyen a lehető legtöbb jó minőségű nyakkendője, sálja…..
Lacfi Ági Karácsonyi üzenet 2011.12.26 09:53:00
  Remélem csodásan telik a Karácsony, élvezzetek minden pillanatot. Nemrég egy nagyon bölcs ember azt mondta, nem kíván nekem mást, "csak" szeretetet. Én is ezt kívánom nektek. Boldog Karácsonyt!     Köszönöm, hogy elolvastad,   Jó megjelenést…..
Lacfi Ági Dupla dinamit 2011.11.30 17:17:00
Kedves blogolvasóim,   Közelednek az ünnepek és egyre több a rohangászni való, így  úgy döntöttem, roppant hatékony leszek és a lényegre térek! 2 garantáltan jó ajánlatom van most a számodra! Mindkettő a Karácsonyhoz köthető és megoldást nyújthat neked akár privát,…..
Miután az imént csonttá fagytam és nagyon hiányzott még egy meleg ruhadarab a kabátom alá, eldöntöttem. Ma a kardigánról írok. Egy olyan ruhadarabról, amellyel egészen az utóbbi évekig mostohán bánt a divatkövetők tábora.  Mostanra ismét helyet követelt és kapott is a…..
Már a könyökünkön jön ki!Napról-napra mást sem hallunk manapság, mint hogy spórolni kell, válság van, meg kell húzni a nadrágszíjat. Igen ám, de nagyon nem mindegy, hogy milyen nadrág szíjáról beszélünk!Mert ha a takarékoskodás és megszorítások jegyében az ezeréves,…..
Nesze!szer Minek neveztelek? 2011.09.06 19:32:00
 Ne haragudj, még nem tudom a fényképedet felrakni ide. Még csak illusztrációt tudok, olyan fajtáról, mint amilyen te is voltál. Amilyen vagy. Persze, illene, hogy elengedjelek. Igen, én mondtam neked néhány hete, napja, ha már annyira fáj és fáradt vagy, menjél. Hisz már vagy…..
HeStyle Mango őszi lookbook 2011.08.17 13:20:00
Noah Mills és Brad Koenig topmodellek szerepelnek a Mango 2011-2012-es őszi/téli kollekcióját bemutató lookbook fotósorozatban, mely nemrég látott napvilágot. A leginkább női vásárlók által ismert és szeretett spanyol márka férfi kínálata a hűvösebb szezonra remekül…..
LacfiÁgi 2011.08.17 14:06:58
Lacfi Ági Rövidre fogva... 2011.07.13 11:16:00
Kánikula van, javában benne járunk a rövidnadrágok szezonjában.Miután lassan eljön a nyár közepe, volt alkalmam körülnézni jártamban-keltemben a férfitársadalom e nyári viselete terén.Mit mondjak, az általános kép lesújtó, mi több, erősen libidó csökkentő.Szóval, lenne…..
LacfiÁgi 2011.07.15 07:20:44
@nikknikk: Köszönöm, teljesen igazad van.
Üdv,

Ági
LacfiÁgi 2011.07.15 07:26:00
@George007340: Ez egy trend, ami bejött kis ideje, majd el is megy. Nincs vele bajom, ha úgy és olyan férfi hordja, akinek jól áll. Tehát, hiába néz ki jól, egy zömökebb, rövid lábú férfin már vicces lehet városi viseletként (mert optikailag rövidíti a lábát), míg ha ugyanez a férfi sétál a tengerparton és feltűri a naci szárát, hogy ne legyen vizes, az rendben van. Divat még mostanában a "slim" öltönyök szárát bokára szabni, hajtókával megerősítve. Kizárólag magas vékony férfiakon áll igazán jól.
Ha viszont azt nézzük, hogy egy jó öltöny manapság befektetés,akkor csak extraként vásárolnék ilyet, ha már betáraztam legalább 4-5 klasszikus öltönyt, mert hamarosan kimegy a divatból, és egyénként sem viselhető minden üzleti alkalomra.

Üdvözlettel

Ági
A lájkolók között  L'Occitane makeup ajándékcsomagot sorsolunk ki!A feladatod tesztelni az új Peónia kollekciót, majd kendőzetlenül megírni nekünk és a Nesze! olvasóknak, hogyan jött be!   ..
LacfiÁgi 2011.06.09 08:32:57
Lacfi Ági Ne maradj "fapados"... 2011.04.27 22:14:00
Kedves olvasók, Viszonylag hosszú idő után jelentkezem, remélem hiányoztam! ;))Windows-t váltottunk és ezzel egy csomó technikai malőr lépett fel, de most már újra itt vagyok, mindjárt egy bejelentéssel: Elindul egy új projekt a BUSINESS-KLASSZ! A Business-Klassz…..
Lacfi Ági Friss, ropogós, idei... 2011.03.21 21:10:00
Végérvényesen kijelentem, hogy itt a TAVASZ!Ha másért nem, hát azért, mert a kisfiam Benedek ma meghozta a napsütést! Kicsi még ő, így a zsákja sem nagy, sok meleget még nem hozott, de a napfényt azt igen! :)A rigók agresszív dominancia harcot vívnak a kert minden…..
A Valentin-nap mindenhol utolér, ha akarod, ha nem. :)Engem a CBA zöldséges pultjánál kapott el egy krumpli szív.:):)Nem tudtam neki ellenállni, ezért velem jöttBoldog Valentin-napot! :):):)  Jó megjelenést kívánok!   ..
Lacfi Ági Valentin-nap reloaded 2011.02.12 00:05:00
Eltelt egy év és újra közeledik Bálint/Valentin napja.Az egész Valentin ügy egyébként hozzáállás kérdése.Ha Te az a fajta vagy, aki minden lehetőséget kihasznál egy kis ünneplésre, már csak azért is, hogy kiszakadjon a megszokott hétköznapokból, akkor valószínűleg…..
LacfiÁgi 2011.02.12 18:45:16
@nem mese:
Kedves nem mese, én is örülnék, azért is írtam! :)
Szervezd úgy, hogy az érintett lássa ezt a postot, aztán hátha... :)
Eljött az ideje, hogy beszámoljak egy reményteli együttműködésről a világszerte elismert Andrew's Ties üzlet és szerény személyem között. A milánói cég 1993-ban családi vállalkozásként indult, és mára a világ számos nagyvárosában a legelegánsabb boltok között…..
Sokat írtam már a harmonikus, hozzád illő, céljaidat támogató megjelenésről. És még fogok is. :) De ma arról lesz szó, hogy ennél tovább kell és lehet lépni. A legtöbben előbb-utóbb megvásárolják azt a fránya öltönyt. Igen ám, csakhogy az utcára is ki kell lépni…..