Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zso

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint bizonyára már értesültetek róla, elindult a Szörcs.hu magyar kereső privát bétában. A Szörcs.hu egy kereső, ami kicsit dinamikusabban próbál változni aszerint, hogy mik a magyar felhasználók igényei. A cuccot jó barátaink, Zerkingék fejlesztik, úgyhogy tegnap leültünk a…..
Múltkor az sms-to-iWiW postot úgy fejeztem be, hogy az iWiW megpróbál egy másik platformot (mobiltelefon) is bevonni a közösségi szájton folyó kommunikációba. És ez magyar mércével mérve igenis előrelépés. Nagyon várom a T-Mobile leendő díjcsomagjait, melyben diadalittanas…..
A brit Brighton Egyetem egyik előadója szerint túlságosan sok diák nem használja elege az eszét. És vissza kell hozni a "kutatás és elemzés fontos értékeit". A tanár szerint túlságosan sokszor használják a diákok hivatkozásként a Google keresőjében és a Wikipedián…..
Bigyóblog James Bond kamerája 2007.10.28 09:51:00
A Canon tervezett egy minikamerát, melyet az ujjunkra helyezve kezelhetünk. Csak egy gomb van rajta, megnyomjuk és kész is a fotó. Persze ne számítsunk jó minőségű képekre, de hát itt nem is ez a lényeg.Via Gizmodo..
zso 2007.10.28 10:29:53
A CNet infói szerint a Microsoft elviheti a Google orra elől 2007 legsikeresebb közösségi szájtját. (Bár a Facebook jelképes részének felvásárlásáról beszélünk, mégis, akinek sikerül, oda már nem fog akarózni betársulni egyik riválisnak sem.) A két cég vérre menő…..
Ezekben a napokban az olvasók írják a postokat a Webisztánra. Ha ti is szeretnétek írni, küldjétek a postokat. Íme a Reader Takeover Week nyolcadik írása... Szerző: Simon Benjamin Blog: benjamin.hu Ötleteltem egyik nap és az jutott eszembe, hogy mi lenne ha a fórumtopikok helyén…..
Bár korábban az üzenőfalon azt jelezték, hogy csütörtökön éjjel mindössze néhány órás leállásra kell számítani, az iWiW nyitóoldalán most az olvasható, hogy Egy komolyabb karbantartási feladat miatt azonban most kivételesen a szolgáltatást átmenetileg szüneteltetni kell,…..
Ezekben a napokban az olvasók írják a postokat a Webisztánra. Ha ti is szeretnétek írni, küldjétek a postokat. Íme a Reader Takeover Week első írása... Szerző: Németh Ádám Blog: jabbermania.blogspot.com A weben és az emailen kívül egy dolog van, amit sokan használnak: az…..
Most nincs kedvem megkeresni, de valamikor már volt itt arról szó, hogy miért nem érdemes Twitterről váltani Jaikura, még akkor sem, ha utóbbi fícsörszettje sokkal imponálóbb. (Ja, de megvan. Ez volt az a post.)A Twitter legújabb kihívója a Pownce. És persze logikus lenne…..
zso 2007.07.04 23:22:51
kobak: zsolteeka@gmail.com
Nagyon szépen köszönöm!