Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kiddy (dugnám nikki sixx-et!)

1 bejegyzést írt és 5521 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1. Apu túlélte a tüdőrákot, a műtétet és a kemót is.  2. Anyu túlélte a mellrákot, a műtétet, a kemót, a sugárkezelést és a hormonkezelést.  3. Anyu túlélte a csípőműtétet és most a rehabilitációba kezdett bele. Ez még 3 hét. Most kiderült, hogy trombózisa van, szóval Bertie-t legközelebb…..
Az elmúlt napokban sokat gondolkodom azon, mik azok a hippi szokásaink vagy elvárásaink az élettől, amiket egy csokorba tudnék szedni ezen a blogon. Íme néhány: 1. Nem járatjuk Bertie-t minden nap bölcsibe és oviba sem akarjuk. Ezt nemcsak a családunk és a barátaink nem értik…..
Már régóta kikívánkozik belőlem a magyar anyás stresszelő, idegbeteg, control freak attitűdről való írás. Azért anyukákról fogok írni, és nem szülőkről, mert bár nekem van támogató férjem, azért nem ez az általános. Magyarországon anyák vannak, és nem szülők. Kezdeném a finomabb témákkal. Anyám…..
Nemrég a gyermekorvosunk finoman szólva is célzott rá, hogy kellene még egy olyat csinálnunk, mint Bertie. Mert aranyos, cuki, jól fejlődik, nem üvölt a rendelőben és mert mi is aranyos emberek vagyunk. Tudja, hogy most vettünk jó helyen egy nagy lakást, tudja, hogy mindkettőnknek van munkája. A…..
A terhességem alatt nekem főként a hasam mérete változott. Hízás és terhességi növekedés szintjén is. Persze biztosan vastagodtak a combjaim kicsit, meg a karjaim, de az nem volt feltűnő. Valahol viszont nyilván volt a 14 kg hízás. A szülés után egy darabig fotózgattam a hasam alakulását. Arról a…..
A helyszíni körülmények ismerete nélkül persze nehéz bármit is mondani az alábbi panasz jogosságáról, de valószínűleg nem egyedi problémát feszeget olvasónk. Falun meg ugye nem úgy megy az, hogy akkor holnaptól a másik boltba járok. Üdvözletem!  Egy kis faluban…..
Írtam nemrég egy cikket, amiben azon keseregtem (azóta is azt gondolom, teljes joggal), hogy nem találok hónapok óta munkát. A múlt héten interjúztam egy multinál, ahol több nyelvtudással és bölcsész/társadalomtudományos végzettséggel kerestek valakit kreatív pozícióra. Az…..
Végre itt a tavasz!!! Bertie-vel sokat kalandozunk azóta, hogy már nem fagy hozzá a babakocsi tolókarjához a kezem két kesztyűben.:) Összegyűjtöttem pár kültéri helyet nektek, amiket lemeóztunk a városban már kettesben, hármasban. 1. Normafa: ingyenes Normafán már télen is voltunk többször…..
Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2017.03.30 21:32:29
@Aldric: jaj, asszem, egyre gondolunk, a Kölyököböl lesz az. Honnan jött nekem ez a rönkvár...
Írtam egy korábbi bejegyzésben, hogy az Allee hogy képzeli a babaszobát pelenkázó nélkül. Most pedig néhány másik példa, hogyan képzelik el más helyek az egész kisbaba témakört.:) A Magyar Nemzeti Galériában van egy babaszoba az egyik épületben (bár ez nem volt nyitva, amikor…..
A múltkori az Indexet is megjárt posztomhoz (aminek kapcsán egyébként négyen kérdezték, hogy buzi-e vagyok, ketten csak idézőjelbe tették a férfit, számos izgalmas kioktatást és a nőkről szóló teljesen vállalhatatlan okfejtést is írtak - persze, hogy mind bannoltam őket, mert gyűlölködő,…..
Voltunk a védőnőnél. Aki - és most ne nevessetek ki - véleményt mondott néhány kérdésről, amit feltettünk. Nekünk ez nagyon sokat jelentett, jófej is volt, érdeklődő is, és tényleg megpróbált mindent, hogy segíthessen! Bár, nem hallott még a legújabb kutatásokról, amelyek szerint a rácsvédő a…..
Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2017.03.04 05:57:20
Ebben a posztban megpróbáltuk összegyűjteni a munkahelyem munkaügyesei és az internet segítségével, milyen juttatások illetnek meg minket a teherbe eséstől egészen a baba megszületése utánig. A juttatások a felmerülésük szerinti időrendben soroljuk fel.  Elöljáróban: A MÁK átadta a…..
Bevallom őszintén, mindig csodálattal adózom azok előtt, akik bőven 50 éves koruk felett, inkább már a nyugdíjhoz közelítve képesek változtatni, és külföldre menni dolgozni. Itt, a blogon is volt már több ilyen történet, ma is ilyen következik. Susanne írásában bőven akadnak elgondolkodtató…..
Lassan egy hónapja tart a Déli pályaudvar felé vezető alagút rossz állapota miatt a mizéria, legújabb fejleményként pénteken majdnem bejelentettek valamit, aztán mégse. Az utasok meg szívják a fogukat. És az egészet. Tisztelt Cím! Szeretném publikussá tenni a MÁV-START…..
Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2015.02.23 12:06:15
@A megnyúlt törökk: Ezeké? Láttad már az újakat? A régi, sima nyomógombos, ami még van (vagy talán már nincs) a Keletiben, azzal kb. 20 másodperc. De ez? Szar érintőképernyő (alig reagál), csomó szart kell folyamatosan kiválasztani, még vonatot(járatot, indulási idővel) is, szóval kurva lassú, idegesítően lassú folyamat. Próbáltam, de a hajam kihullott tőle. De valakik biztosan jól jártak vele.
Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2015.02.23 13:20:21
@vanek ur: Igazad van, teljesen, de én csak szívtam vele, nekem tökre elég volt, nem IC-zek például, szóval nekem szívás :D

Tegnapelőtti vicces jelenet volt még, amikor Pomázon a bkk-jegyautomatából próbált pár arrogáns ötvenes venni jegyet. Feladták. Kb. tizedszeri nekifutásra. Rémület. :D
Aki már volt vadászkutyákat megszégyenítő szaglással megáldott terhes, vagy szagolt akár csak átlagos orral is romlott húst, annak az együttérzését biztosan egyből elnyeri olvasónk, aki feltuningolt szaglósejtekkel futott bele egy tálca büdösbe. Amit, ha jól értem, szegény…..
Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2014.11.03 10:36:12
@Lady Ann: Benne van a kisgyerek a poszt-tolóban. =D
A Telekom átállása miatt hetek óta nincs se tévé, se net, se telefon az előfizetőnél. Nem, nem időugrás van visszafelé, hanem tér: a helyszín ezúttal Érd. Levélírónk sajátos megoldással kezeli a helyzetet: vonatozik a netezéshez - esetleg megírhatná, hogy miért nem volt…..
Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2014.10.01 11:02:19
Már régóta terveztük, hogy ellátogatunk a délegyházi tavakhoz anyukámmal, ami a légifotók és a térképek alapján nagyon látványosnak tűnt. Arra figyelmeztettek, hogy Délegyháza a nudista (naturista) strandjáról híres, de az internetes bejegyzések megnyugtattak, hogy van…..
Levélírónk ritka kitartó, öntudatos fogyasztóvédelmi bozótharcos, aki nem vette be, hogy a 4 órás késés meg az többi kellemetlenség miatt csak 30 €  kártalanítás jár nekik. Gigaposzt, lehet ugrani benne, de érdemes végigolvasni is. A leíró rész elég plasztikus, a…..
Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2014.07.10 11:03:52
Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2014.07.10 11:05:00
@Manyecska: Merre-hol?
Az alábbi levél egyik funkcióját már valószínűleg teljesítette: jót tett Gábor lelkének. A másik szerepe, hogy a kis közösségnek legyen mit szétoffolni a hétvégén. (krokodil innen) Tisztelt CBA!  A mai nap (2014. július 1. )gondoltam  vásárolok 20 db tojást.  Napi…..
Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2014.07.08 10:14:12
Sajnos a sokadik paleós- böjtölős- vissza a természetbe-forradalom után újra megjelentek a termekben az önjelölt sportemberek, és miután sokadszorra hígítják az amúgy is problémás állagú látogatóközönséget, hirtelen még megmondani is nekiálltak. Hogy ez a zajos, agresszív,…..
Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2014.06.09 11:09:04
1999-2000, Budapest. 26 éves vagyok. Az operátor szeme alatt kissé rángatózott az ideg, de nyugalmat erőltetett magára és nekiállt ötödször is elmagyarázni, miért használhatatlan az a szórólapterv, amit le szerettem volna adni (A grafikus munkájából színekre bontott postscript…..
Naiv profi fotóst szénné alázták a Tripontban, amikor weben keresztül rendelt 250 ezer forintos objektívét nem akarták odaadni neki, mert túl gyorsan ért az üzletbe, mielőtt átment volna a bankkártyás fizetés (ami 3-4 nap szerintük). Még az ügyvezető is ezt hajtogatta, aztán…..
Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2014.04.18 10:42:48