Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rotofer

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Csütörtökön újra elindult a Moszkva és Nizza (franciául Nice) között közlekedő expressz. A francia városba heti egy alkalommal indul majd vonat, többek között Varsó és Bécs érintésével teszi meg az 53 órás utat.      A Francia Riviérán…..
rotofer 2010.09.30 13:40:08
MJ, az egyetlen legény a gáton, aki képes volt a Folyékony Kenyér kedvéért befáradni egy kocsmába és végezni ott egy korrekt sör- és helykóstolást. Ezért most már biztos, hogy övé a tálca Gösser - azt is tudjuk, hogy barnát kért. Közben azonban meglegyintette az otthoni…..
rotofer 2010.02.07 15:00:22
@főzdevadász: Lehet, hogy majd élek a lehetőséggel, mert tényleg hiába kerestem eddig! Előre is köszi szépen! De! egyelőre ez a házilag készített malátaszerűség bőven fölér a többi alapanyag minőségéhez! Egészen jó lett ez a sör, csak kicsit tovább kellett hagyni erjedni, mint az eredeti mézsörrecept szerint, úgy kb 10-12 napot. Amelyik palackot 9 nap után megkóstoltam, cukoríze volt és nem volt elég keserű. De a 10-12 napos példány király lett! Csak a habja nem áll még mindig úgy, mint kéne, hanem inkább a fantára hajaz, pedig ezt a maláta olajosságától reméltem... Próbáljátok ki!