Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aranyom (törölt)

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogy rohadna meg, írtam, írtam, írtam és elveszett... grrrr. Nos, hol is kezdtem... a fáradtságról már nem is beszélek, a hitelt elindítottam, lesz, ami lesz alapon :) az albérletet pedig holnap felmondom és visszaköltözöm anyámékhoz... hajjajj :) és indulhat a mandula :) remegek,…..
aranyom (törölt) 2010.02.01 16:53:19
@díva naíva: Minden nőben és minden férfiban megvan az a fajta viselkedési mód ,és vágynak reá !! De nem vallják be ,legalábbis kevesen .
 "...Ha valaki tud úszni, akkor teljesen mindegy számára, hogy az előtte elterülő víz öt vagy ezer méter mély, pontosan tudja, hogy ha úgy dönt, mind a kettőbe bele mer ugrani. Tudja, hogy az ezer méteres vízben is csak körülbelül két-három métert fog süllyedni, és…..
Ádám BigGeorge Judit  Blondeandclever----avagy nem tök  mindegy hogy ki kicsoda?! Csak nem marad abba a kattogás az agyamba. Muszáj írnom.  Nem kell itt csodálkozni semmin, legalább is most azokra gondolok, akik ott voltak a blogtalin. Megbeszéltünk, nem de? Na és?…..
aranyom (törölt) 2010.01.15 22:41:18
@Bogi24: Bizony ,bevallom kissé ilyesmit ,de nem fáj. És bocsáss meg ,a blogok nem egyszerre lettek kezdve ,ezért nincsenek is egy helyen ,és egy néven ,és kínálták a nick neveket ,nos én vásároltam is belőle,ja hogy nem pénzért adták ?Hát azért .És ha tudnád mennyit írtam már ,és mennyi odalett,igen kellene már egy határ ,bár most eléggé korlátoztam már.Na. Ha nem haragszol most ennyi ,de remélem nem zavarlak vele ,mert látod talán már meg is van az ok.
vágatlan utazás Szentséges éj 2009.12.28 00:24:00
„Tudnál jönni picit? Baj van. Vagy ez itt újabban normális?” – nyitottam be az öcsém szobájába Szenteste napján délután négykor. Álmos fejjel nézett vissza a tévé elől.„Nem, ez egyáltalán nem normális” – mondta sértetten, és kirohant, miután…..
És újra a megdöbbentően termékeny Styxxet szólítom a Modoros színpadára - a megszokottan laza struktúrájú írás az alacsonyabb olvasottságú blogok tulajdonosainak lelkébe nyújt betekintést.   A KIS BLOGGER   A kis blogok világában nyakig el lehet merülni. Értelme…..
aranyom (törölt) 2009.12.28 10:47:19
@Mitya Ivanov: Pusztulok ,kipusztulok mint a sárkányok ,nagyon bírom a humorod egyébként én is ilyen ... vagyok ,naccerű.
aranyom (törölt) 2009.12.28 10:49:21
@68nyara: Bizony mert a galamb nem viszi el tőle,akkor fingik ,na de kérlek Te nem ?