Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Az űr csendje

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Szerkesztők!   Régóta olvaslak Titeket, habár a "közösségi életben" nem veszek részt. Mégis úgy adódott, hogy megosztanék veletek egy fura eseménysorozatot, ami mostanában történt velem, és ami jelenleg megakadályoz abban, hogy állandó munkát találjak. Ha…..
Az űr csendje 2010.02.08 12:51:26
@Zus: Akkor lehet tisztességesen játszani azzal, aki összedobja a rendszert, nem kis meló árán, lehet megbecsülni az olyan embert. Amíg ez nincs meg, addig maradnak ugyanazok a fegyverek, amikkel a többiek játszanak. Ez egy ilyen világ. Azok akik elszedik a munkád, azok meg pont ugyanezt mondják neked, ha szót emelsz a saját érdekedben.
-------------------------------

Komoly projektmunkánál adnak egy rendszertervet, hogy mit kérnek. Erre adsz egy ajánlatot. Amennyiben minkét oldalnak megfelelő a dolog, elkezdődik a munka. Semmi olyat nem kérnek, amit ne egyezettetek volna előre. Részteljesülésenként egyeztetés és kifizetés.
Mi ebben a misztikus?
Az űr csendje 2010.02.08 13:40:32
@Zus: barátom, ha a postíró kollégával korrektül közölték volna a projectmunka tényét, akkor - a leveléből legalábbis számomra ez derült ki - nem biztos, hogy elfogadja. Ennyit a korrekt hozzáállásról.
...................

Most már tényleg kíváncsi lennék a posztíró véleményére. Elkezdett egy munkát úgy, hogy fogalma sem volt a munkaviszonyáról? Beleírták a munkaszerződésébe, hogy határozatlan idő, aztán elküldték?
Volt egyáltalán munkaszerződése?
Az űr csendje 2010.02.08 14:14:51
@Zus: Pontosan a fentiek miatt vannak olyan cégek, ahol a munkaszervezést és kapcsolattartást a 2. szintre, a munkát az 1. szintre bízzák. Egyik sem felesleges vagy alsóbbrendű munka. Csapat, amelyikben mindenkinek megvan a dolga.

Az általad írt 3. szintnek azért nincs értelme, mert a piac nem igazán keresi ezt a típust, illetve keresné, de amit adni tudna érte, az nem két ember bére.
Gondoltam, kipróbálok valami egészen újat, forradalmit. Nem fogok alkoholt inni egy jó csomó ideig. Ráadásul egyvégtében, tehát nem ér hozzáadni a közelmúltbéli 2-3 napokat.Amikor elkezdtem ide írkálni, azt terveztem, hogy elmélkedek magamban egy ideig, esetleg…..
Az űr csendje 2009.12.13 10:52:39
@Puch Cavette:
A kérdésedre a válaszom: Nem érzem magam többnek, sem jobbnak, sem különcebbnek, mert iszogatom. A sörnél töményebbet csak ritkán iszom. Sört esténként mindig, de mint feljebb utaltam - a munka és a tanulás miatt most hétközben teázgatom.
Ugyanakkor tegyünk már különbséget közöttem, aki ezt nyíltan és szégyenkezés nélkül felvállalom és aközött, aki nem mond erről semmit, de terrorizálja a családját részegen.
Lehet, hogy két sör esténként alkoholizmus és súlyos betegség,valamint a társadalom megrontója.

Nem vagyunk szeplőtlenek mi sem. Szeretjük az italt és az életet.
Ja, és ha a barátnőm azt mondaná, hogy az általam elfogyasztott ital BÁRMILYEN problémát okozna, onnantól inkább ásványvizeznék.

Nem olyan bonyolult ez...
Az űr csendje 2009.12.13 11:00:00
@floorwalker: Hogyan definiálnád a függőséget?
Az űr csendje 2009.12.13 11:10:55
@Puch Cavette:
Nem feltétlen nekem, de ettől még érdekelne :)