Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_Rudi_

0 bejegyzést írt és 86 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Barni kapott gyereknapra egy távirányítós traktort. (imádja a traktorokat ez valami veleszületett izé) Bazi hangos, már most utálom. Persze elem nem volt itthon, a vibrátoromból vettem ki, hogy be tudjuk üzemelni. A gyerekvállalás lemondásokkal jár, mindig mondom. Áldozatkész, jó…..
_Rudi_ 2011.06.03 13:04:23
@Fricsek: Mivel kettesével jönnek a fogai, így valószínűsitem, hogy a bi-előtag is erre utal. Vagyis, a "zsi" jelentheti a fogkezdeményt, és a bizsi a kettős-fogkezdeményt. Barni ügyel, hogy ne csak nyelvileg, de tartalmilag is helyesen fejezze ki magát.
_Rudi_ 2011.05.11 16:00:46
@Fricsek: Asszem összegubancolódott a bioritmusom a Steve Reich maratontól. Kicsi a valószínűsége, hogy bármiért felkeljek 03:14-kor, úgyhogy, gondolom akkor még ébren voltam. De volt olyan, hogy este nyolckor ágyaztam be...
Nagyon beteg voltam a múlthéten. El tudjátok képzelni, hogy még a géphez sem bírtam ideülni? Akkor ott már komoly baj van ám.:) De tényleg fel sem bírtam kelni, ehhez még hozzápárosult a hiszti, mert ha mégis felkeltem valamiért nagyon hamar elfáradtam, lázas voltam, és alig…..
_Rudi_ 2011.04.18 22:44:54
@Bogi24: "Hordanak a férfiak lila inget?:)"
Sima:
www.posters.ws/images/862285/jimi_hendrix.jpg Sőt gyakran volt rajta lila kalap, nadrág, kabát is, nekem pedig van egy díszdobozos Hendrix lemez-sorozatom, ami - a Purple Haze emlékére - lila bársonnyal van bevonva. Én mondjuk középiskolában sokáig egy lila velúr cipőben jártam, osztálytársaim megvető tekintetétől övezve. .999
_Rudi_ 2011.04.17 23:40:06
@holdatlan szép éjszakák:
Á, csak olyan posztot akartam írni, amiről nem rögtön a baszás jut eszedbe. (Bocs, geci vagyok.)
@Szalacsi_Dezső:
Nem Gombóc Artúrról van szó, hanem a Műcsarnok új igazgatójáról, akit egy levesről neveztek el.
@margitosz:
Az Erikáktól én is rettegek, mindig félek, hogy rámlépnek azzal a nagy, 47-es tűsarkújukkal. Vagy megdobálnak fenyőtobozzal. Vagy ilyesmi. Ezért gondoltam, hogy inkább csak Erik lesz, hátha akkor nem bántanak.
_Rudi_ 2011.04.12 15:23:11
Mivel két nap alatt sem jöttem rá, így segítséget kérek: konkrétan mire gondoltál, amikor térdelve kezdtél el kapálni?
Csak azért, mert a fizika törvényei baszottul nem támogatják ezt a koncepciót. A kapálás ugyanis rotációs és transzlációs mozgásból áll, vagyis belevágod a földbe és magad felé húzod. Még akkor is, ha sarabolásról van szó, a saraboló-fej olyan körpályán mozog, amely a földfelületet annak érintősíkjában éri el. Ezért van a kapának hosszú nyele, hogy minél nagyobb forgatónyomatékot tudj kifejteni. Ezt térdelve nem lehet megtenni, (szimpla geometria), ugyanakkor statikailag is előnytelen. Térdeléskor a súlypontodat folyamatosan kissé hátra kell vinned, mert különben előrebuknál. Csakhogy közben ugye "kapálsz" is (igen, így, idézőjelbe téve, mert egy rohadt, cinikus, féreg vagyok) vagyis folyamatosan újra kell konfigurálnod a statikai helyzeted.
Nem véletlen, hogy valamennyi kézi mezőgazdasági termelőeszköz (ásó, kapa, nagyharang, kasza, fejsze stb) azonos üzemeltetési paradigmára támaszkodik: statikailag stabil, álló helyzetet kell felvenni, és két kézzel, a felsőtest mozgatásával dolgozni. Persze, van ezzel szemben a Hrabal-regényekben szokásos fekve kertészkedés, mely a hatékonyság-kényelem függvény másik odalán található, de térden kapálni kényelmetlen is, ugynakkor nem hatákony, ezáltal tovább kell csinálni, amitől még fárasztóbb lesz. Na mindegy, csak nem értettem...
_Rudi_ 2011.04.07 14:51:02
@Fricsek: .99999999999999999 Az a plébános, akire gondolsz. Igen, rühellem a Femilifroszt tilinkózó hangját és a Raiffeisent is. Az az ember, aki nem egy marmonkanna benzinnel megy a Raiffesen Bankba az vagy hülye vagy feledékeny.
_Rudi_ 2011.04.04 16:40:25
@Fricsek: Én teljesen ártatlan vagyok, mindenről a Műcsarnok új igazgatója tehet, de komolyan.
_Rudi_ 2011.04.04 18:18:13
@Fricsek: Jujuj, má írok is...írjak olyat, ami garantáltan senkit nem érdekel?
Hát gondoltam, hogy egy kicsit hatékonyabb legyen az esti torna, elkezdem erre a Rubint Rékás cuccra nyomni. 20 perc nem is olyan sok. Ugyemire megtalálom a hullahop karikát, mire kényelmesen elhelyezkedem a szőnyegen, az már majdnem öt perc. Mondta nekem Tittok, hogy ez a nő egy állat,…..
_Rudi_ 2011.02.09 12:55:20
@Fricsek: .9999999. Azért az update music is nagyon erős dolgozat lehet...
@utalom a kovereket!!!: Mindannyiunkat lelkesít az a tény, hogy csak azért regisztráltál a blog.hu-ra, hogy bemutathasd, mennyire hülye vagy. Az igazsághoz persze hozzátartozik, hogy annak idején azért nem lettem tagja a LUFI (LUsta FIzikusok) klubnak, mert én még a belépéshez is lusta voltam. Rékát pedig az eszéért irigylem, neki biztos korábban eszébe jutott volna a spektrálfelbontáson alapuló mátrix-regularizáció alkalmazása.
_Rudi_ 2011.02.09 19:32:06
@Fricsek: Pedig a múltkor is mondtam, hogy nem tudok posztot írni, mert hosszában beszorultam a nappaliba. És különben is... egy városi disznónak milyen legyen a haja? Zsiráfszagú? .9
@Szalacsi_Dezső: Én valamelyik jogi kar egy unatkozó hallgatójára tippelnék. Asszem vége a vizsgaidőszaknak.
_Rudi_ 2011.01.23 03:45:55
@Bogi24: Én nem vagyok rosszindulatú, csak egy szemét állat. Most kicsit azért lelkifurdalásom van, mert "bloggerman" csak jót akart. De FFS, mennyire plauzibilis egy olyan kérdés, hogy mik a rossz tulajdonságaid? Hülye kérdésre csak hülye választ lehet adni. Amúgy meg nem véletlenül puszilták bele az amerikai Bill of Rightsba az 5. kiegészítést.
@mrskowalski: "türelmetlen vagyok a lassú felfogású emberekkel": És ezt mondjam egy interjún egy szemmel láthatóan lassú felfogású ember arcába bele neki? .99
_Rudi_ 2011.01.27 13:13:49
@Super 64: Én életemben két állást utasítottam vissza, egy mérnökit és egy fordítóit. Mindegyiket azért, mert hajnal 8-ra kellett volna bejárni, ami tök elbarmolta volna az egész napom. Há' meg vannak ezek őrülve? Komolyan nem tudom, egyes cégek mit gondolnak magukról...meg rólam...
_Rudi_ 2011.02.07 01:02:51
@Szalacsi_Dezső: @Super 64: Aha, aha, ez valami szabadkőműves páholy lesz...
_Rudi_ 2011.02.07 01:01:06
Pontosan a Fricsek által leírt jelenséggel szoktam találkozni én is, csak doktori hallgatókkal. Aránytalanul sok olyan arcot ismerek, akik (természettudományos, műszaki vagy művészeti) doktori képzésre járnak, és úgy 5-6 év elteltével hülyén néznek, hogy hoppá, izé, hát nekik nem ez volt ígérve. HIszen ők elvileg okosak, minden tanáruk azt mondta, fel is vették őket, hogyhogy nem adnak nekik doktorit? Hol szakadt meg a sikerszéria?
Ami ezekben az emberekben közös, hogy egyrészről használják az "impakt faktor" kifejezést, amin én csak röhögni szoktam, másrészről pedig nem voltak kudarc-élményeik. Ha baromságot csináltak, nem szembesültek vele, hanem egyéb, külső körülményekre fogták. Bekerültek egy ugyanolyan spirálba, mint a posztban szereplő csaj, ugyanúgy védve voltak a külvilágtól. És elérkeztek arra a pontra, amikor önállóan kellett volna dolgozniuk. Amikor már nem volt elég vizsgákon más ötleteit ismerni vagy alkalmazni, hanem a saját ötleteiket kellett volna megalkotni és használni. Amikor már nem fogják a kezüket. De, mivel egyfolytában tanáraik elismerő szavain csüngtek, nem tanulták meg, mi az önállóság. És mivel nem érezték át a kudarcaikat, így a hibáikból sem tudtak tanulni.
Az egyik ilyen gyerek még jó régen elmagyarázta nekem, hogy milyen önállótlan kis görcs vagyok, mert a szüleimmel élek, bezzeg neki saját lakása van. Már akkor is csak kedvesen bólogatni és mosolyogni tudtam, most pedig inkább örömmel szemlélem a helyzetét. Ugyanis lehet, hogy én sokáig éltem a szüleimmel, ő viszont még ma is a szülei által vásárolt lakásban él...
_Rudi_ 2010.12.18 20:50:24
@Fricsek: Á, nem kell aggódni, még egész jól vagyok .99.
_Rudi_ 2010.11.23 12:11:34
@Pilgram: Azt még hozzátenném, hogy valamennyien nagyon örültünk az értékes hozzászólásaidnak, és most már azt is látjuk, hogy az tényleg a tisztelet jele, ha valakit nem érdekel ugyan a másik véleménye, de úgy tesz, mintha végighallgatná.
A Bogi párkapcsolatában is paradigmaváltást eredményeztek a kommentjeid, mert leültek egy kerekasztal-beszélgetésre, ahol a Bogi megígérte, hogy ezentúl folyamatosan érdeklődő arcot fog vágni, ha beszélnek hozzá, és gyakrabban fogja használni a "finanszírozás" kifejezést is a posztjaiban.
Ezen felül pedig elnézést kért, hogy amikor egyszer a Ricsi a teraszon gyakorolt, akkor a Bogi mögélopakodott és szándékosan belenyomta a fejét a tangóharmonikába. És ezentúl finomabban fog utalni a karácsonyi ajándékokra is, nem úgy, mint eddig, hogy a Ricsi kezét a forgó gyalukés felé tolva érdeklődik afelől, hogy emlékszik-e még arra a csizmára, amit a kirakatban mutatott neki. Meg nem löki le magas épületek tetejéről, ilyenek.
_Rudi_ 2010.11.20 01:58:00
@klarky: Igen, jelentősen megnőtt az elmúlt pár napban a vatikáni IP címekről érkező olvasók száma. Barom.
MELLesleg Köszönet Rudinak! 2010.11.15 14:16:29
Megérkezett az ajándék. A kis Barninak szemmel láthatóan tetszik!Szóval köszönjuk az ajándékot Rudi...