Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mákosbabrizs (a.k.a. MADve)

5 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
WhimsicalLL Thoroughly... 2010.07.14 07:49:00
A mai feladat: hozzáadni ehhez az agyament listához, kinek mije van még. Kitűnően alkalmas ezen approach egyébként nagyhangú fél- vagy álprofik lecsendesítésére, de egy gyengébb lefolyású tömeghisztéria előidézésére is.Tehát amiről szó vagyon itten…..
Mákosbabrizs (a.k.a. MADve) 2010.08.24 00:31:20
Aki már teljesen szétstarcraftozta az agyát, és vágyik egy kis felüdülésre, próbálja ki a Take a Walk című cukiságot. Nagyon klassz, az elején andalítóan nyugtató, a végére vérpezsdítően felüdítő zene, némi kis ugrálás, tündéri grafika, és persze, achievementek (a tíz…..
WhimsicalLL Kommunikációs deficit 2010.05.12 10:29:00
 A rendszeres napi hülyeségkeresgélés mindig meghozza gyümölcsét. Így a mai termésből osztanák meg egy szösszenetet, mely a mindennapi életünket szinte létszükségletként kitöltő telefonbeszélgetésekre összpontosít. Szerintem sokan magunkra ismerhetünk....…..
Az alábbi kis szösszenetre a szokásos napi hülyeségkeresgélésés közben bukkantam rá, és persze azonnali vágyat éreztem, hogy megosszam a kedves nagyérdeművel. Témája egy sokat hanyagolt és mostoha sorsú írásjel a pontosvessző (a.k.a: semicolon vagy fél-vastagbél), valamint…..
Nincs is annál jobb, mint kipanaszkodni magunkat, ha nem úgy mennek a dolgok, ahogyan mi szeretnénk. Mindenki idézze fel micsoda megkönnyebbülés kiírni, kimondani magunkból, hogy már igencsak tele van a púpunk valakivel. A dolgot viszont nehezítheti, ha mindezt például angolul…..
Volt már, hogy valaki nem tudta kellően régimódian, ámde mégis humoros módon kifejezni magát egy adott témában. Az alábbi lista a teljesség igénye nélkül segít eme hátrány lefaragásában. Don't be mollycodle and learn it in a Lickety-split :) (btw: tudja valaki by heart, hogy mi…..
Redneck is a disparaging term that refers to a person who is stereotypically Caucasian and of lower social-economic status in the United States, particularly referring to those living in rural areas. Originally limited to the Southern United States, and then to Appalachia, the term has become…..
WhimsicalLL Follow Bigfoot 2013.07.02 06:00:00
Ez is egy saját gyártmány - eléggé többfunkciós, mint a legtöbb, ami tőlem származik - vagyis remélhetőleg nem mindenki csak nyelvtant lát benne... A szintje lower-intermediate (bár azért erről a beosztásról is megvan a különbejáratú véredényem... :D ), de kitűnően…..
Mákosbabrizs (a.k.a. MADve) 2010.02.26 09:06:08
@semiambidextrous: Lehet bele képeket tenni meg minden ilyen dolgot csak kicsit bele kell programozni, de amint elnéztem a forrókrumpli felületét az egész teljesen customizable :)
WhimsicalLL Also for compliments... 2010.02.24 15:00:00
Who goes fishing?   In this riddle you must assort the information given in order to find out who goes fishing. (Javasolt feldolgozás: group work)   UPDATE: Megoldókulcs (nem biztos, hogy az egyetlen lehetséges megoldás)   Facts: • There are 5 houses of 5…..
Vajon ki hányszor mondta már, hogy ...ammm, a bunch of bees..., vagy: a lots of dogs, amikor egy raj méhet, vagy egy falka kutyát szeretett volna kifejezni?      Íme, a segítség, hogy többé ilyen ne fordulhasson elő! (Vagy akár itt.)   Ízelítőnek: Albatross…..
 It's all in the punctuation: An English professor wrote the words, "Woman without her man is nothing" on the blackboard and directed his students to punctuate it correctly. The men wrote: "Woman, without her man, is nothing." The women wrote: "Woman: Without her,…..
WhimsicalLL Ingyen Forró Krumpli 2010.02.16 14:00:00
 Ez egy feladatkészítő alkalmazás, ami teljesen ingyenes: hotpot.uvic.ca/   Elsőre talán nem könnyű kezelni, de elég hamar rá lehet jönni, hogy hogy működik. (Hogy-hogy? Működik?!) Ha valakinek kérdése van, szívesen segítek.    Íme, egy saját…..
Mákosbabrizs (a.k.a. MADve) 2010.02.16 22:40:59