Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tordai Bence

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szakad az LMP frakció is? A Milla mégsem akar pártot? Mesterházy Gyurcsány után Bajnait is lenyomja? Jávor Párbeszéd Kft-t alapít? Az ellenzéki káosz kibogozásában már meglehetősen sok mindenki elveszett, de mostanra kitisztulni látszik a kép. Az LMP szakadásánál ugyanis…..
Tordai Bence 2013.02.06 12:52:42
@aaron.: Hello.

A poszttal nem vitatkoznék, egyszerűen nem látom semmi értelmét, annyira méltatlan az egész. Nem méltó a bloghoz, a szerzőhöz, a 4K!-hoz, és egyáltalán - annyira, hogy ezt még az ide kommentelő LMP-tagok is megírták.

Viszont a személyes megszólítás okán hadd kérdezzem meg, hogy tulajdonképpen mi is a probléma azzal, hogy alapítottunk egy kft-t?
Tökéletesen tudom, mi a különbség párt és kft. között - többek között az, hogy az egyiket egy nap, a másikat több hónap alatt jegyzik be (és ezt a 4K!-sok tudják a legjobban).
Jelzem, minden pártnak van cége, a szerző által hájpolt, hótiszta schifferi LMP szintén a napokban jegyezte be a "Lehetmás Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaságot". Erre egyébként elsősorban az Állami Számvevőszék javaslata miatt van szükség, mert nem nézik jó szemmel, ha pártok bizonyos típusú gazdasági tevékenységet - pl. telefonflotta üzemeltetést - végeznek. De említhetném a millások NAV-os zaklatását is...

Egyébként az egymillió mikro- és kisvállalkozó országában a "káeftézés" nem szitokszó, maximum az életidegen, a gazdaság működését nem értő és/vagy politikailag erősen motivált értelmezők fülében lehet az.

Ha politikai vitáink vannak, akkor azokat játsszuk le, de ne ilyen béna álügyekkel operáljunk! Köszi.
Pártok szétválására számos példa akad a demokráciák történelmében, de az igen ritka, hogy mindkét utódszervezet életképesnek bizonyuljon, s legalább az egyik ne tűnjön el a Parlamentből a következő választásokon. Ehhez képest, ha az LMP alapítóiban valóban annyi…..
"Én egyébként azt gondolom, hogy az LMP-nek egy olyan politikai stratégiát kell követnie, ami világossá teszi, hogy a kormányt le kell váltani. Tehát ez a nulladik pont. Ebben mindenki egyetért. A következő dolog az, hogy egy olyan kormányváltásban vagyunk érdekeltek, egyszerűen…..
Tordai Bence 2010.12.09 20:12:30
@Egyenlítő TV:
Kedves Egyenlítő TV!
Sem engem, sem szóvivőtársamat, Csiba Katát nem kerestétek az ügyben. A személyes elérhetőségemet és a sajtóosztályét is tudjátok.
Üdv, TB
Az elmúlt két napban a leggyümölcsözőbbnek az utcai kitelepülések bizonyultak. Egy-egy helyszínen 20-50 cédulákat hoztak az LMP-szimpatizánsok. Budapest szerte már számos helyen kint vagyunk a tereken a késő délutáni órákban, általában 16:00-tól 20:00-ig.Moszkva tér…..
A hozzászólásokban többen megfedtek már amiatt, hogy - próbálom idézni - túl sokat foglalkozom egy „nem létező” párttal. A Lehet Más A Politika (LMP) nevű formációról azért írtam többször, mert meggyőződésem, hogy ez a politikai alakulat sokkal esélyesebb annál,…..