Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Strega

3 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az eset ma -2012.05.02.-án - történt meg velem Hajdú-Bihar megyében, Egyeken.  Budapesten dolgozom, viszont az állandó lakcímem a szülőfalumhoz köt. Mivel a fővárosban járok parodontológiai –privát- kezelésre, gondoltam, az általános fogorvosi ellátást otthon veszem…..
MLM Fórum Enigro - olvasói levél 2009.12.19 12:55:00
 Egy, talán még nem annyira közismert MLM cég, az Enigro kritikáját fogalmazta meg Zoli az alábbi olvasói levélben.A cég holnapja a http://www.enigro.hu címen érhető el.      Nem értem miért akarják az emberek minden áron ismeretleneknek adni…..
 Az alábbi cikk a hetivalasz.hu oldalon jelent meg a ScienNet ügyével kapcsolatban.Mesés jövedelemet ígértek: 400 ezren várnak a pénzükre Iványi Balázs  Biztosan csak néhányan gazdagodtak meg a ScienNet törzsvásárlói klubból, amely nemcsak keveseknek adott a befolyt…..
Az elmúlt időszakban megszaporodtak a médiában - főleg a ScienNet körüli történések miatt - az MLM-el foglalkozó cikkek, írások, vélemények. Mind az ellenzők, mind az MLM rendszerek hívei megfogalmazták érveiket.A blog célkitűzése, hogy a szerzői jogok tiszteletben…..
Strega 2009.12.13 16:13:32
@szigetlakó: Látom, hogy te is hasonló rendszerekkel foglalkozol. Ha esetleg van rá időd, megköszönném, ha leírnád a tapasztalataidat.
Úgy tűnik, hogy amit eddig vízionáltunk, lassanként elérkezik: brutkó repedések jelentkeztek lelkes MLM-alapú pilotajátékos barátaink csillogó pajzsán. Éppen ezért gondoltam elszórakoztatlak benneteket a következő hónapok vígjátékával, persze előre. 1. Felvonás -…..
Mivel folyamatosan növekszik a hazai online közösségek száma, úgy vélem, hogy célszerű minél előbb megismerni és begyakorolni az azokban viselkedés és eredményes tevékenység "játékszabályait".Valóban lehetséges emberekkel találkozni, vállalkozói tapasztalatainkat…..
Strega 2009.12.12 22:59:17