Regisztráció Blogot indítok
Adatok
topad

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus középpályája nem tartozik a kiemelkedő középpályák sorába, akár európai élklubokat vagy csak olasz klubokat veszünk viszonyítási alapnak. Azonban több izgalmas fiatal középpályás is a piemonti klub kötelékéhez tartozik, így Nicolò Fagioli és Nicolò Rovella, utóbbit nemrégiben igazolta a…..
topad 2021.06.03 15:39:25
@venember83: az itt idézett szöveg azt jelenti, hogy felmehet 20 millióra, nem azt, hogy még 20 millió jön rá.
A Juventus svájci válogatottja kapcsán a múltban többször felmerült Premier League klubok érdeklődése, és most úgy tűnik, ismét érdeklődés mutatkozik iránt a szigetországban, ezúttal egykori mestere, Antonio Conte csábítja Londonba a futballistát. Antonio Conte komoly…..
A mostanában a Metallicával haknizó Lou Reedről tegnap derült ki, hogy kemény legény, ha én Lars Ulrich helyében lennék, nagyon összekapnám magam a próbákon, mert még a végén seggbe rúgják az állandó pontatlanságért. A történet nem mai, egészen pontosan 1979-es, viszont…..
topad 2011.09.09 13:36:47
@is: Te ezek szerint jobban tudsz angolul, mint az angolok, mert ők bizony így is mondják...
A New York melletti Jersey City Liberty State Park-jában lehet a következő amerikai futam.Bernie Ecclestone NY-ba akarja vinni a nagydíjat, a mellette fekvő Jersey City kész tervvel jelentkezett a megrendezésére. Az 1200 hektáros parkban alakítanák ki az 5,75 kilométer hosszú…..