Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bornyitó

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden ember deviáns a maga módján. Hogy ez mennyire jelenik meg a mindennapi életében, viselkedésében az határozza meg, hogy betegnek, kórosnak vagy simán csak hibbantnak tekintjük. Mindenki hoz magával valamit a gyerekkorából, amivel nem tud mit kezdeni és ehhez még hozzájönnek azok a sérülések,…..
Minden bizonnyal sok ember fejében megfordult már, hogy mi lenne ha… A kedvenc rendezője, a kedvenc könyvét filmesítené meg, a kedvenc színésze, a kedvenc játék-adaptációjában szerepelne, stb, stb. Sajnos beleszólásunk nincsen az ilyen dolgokba, nem mondhatjuk meg a székünkből…..
A katolikus kánonjog érdekes jogterület. Szabályozza az egyház belső életét, de minden katolikus számára is kötelezően követendő. Elképzeltünk néhány valószerűtlen, de elviekben lehetséges esetet, s megkérdeztünk egy érseki bírót, hogy ilyen esetekben mit mond az…..
Mindegy hogy nő vagy, vagy férfi, egyedülálló vagy kapcsolatban élő, idős vagy fiatal, mérnök vagy művész, neked is szükséged van egy tökéletes hálószobára! Miért? Hogy kipihent, kiegyensúlyozott, friss - vidám maradhass, és ne úgy kelj fel amint akit fejbe vágtak. :) Egy…..
„...az ősemberek ültek a tűz mellett és vadásztörténeteket meséltek. Az egyikük hazudott. Ő volt az első író.” (Anatole France) A félreértések elkerülése végett le kell szögeznem: nem az irodalom, vagy a művészet ellen kívánnak szólni az alábbi gondolatok. Annál is…..
Nehézkesen indult a tegnapom. Nem volt suli: programot kellett szervezni a hétévesnek, miközben képviselői csoportülés, Parlament, első felszólalás – szűzbeszéd. Hosszú nap egy új rendben. Furcsa és disszonáns. Még mentek a félrenézések, mindenki kérdezgetett, hová ültök,…..
Bornyitó 2013.02.20 19:10:37
@Negyvenértelmiségi: 40es értelmiségi visszatért!! :D biztos közben ledoktorált meg minden :DD
Bornyitó 2013.02.20 19:20:49
@Negyvenértelmiségi: 40es értelmiségi maxi riszpekt! be kell vallanom h csak ki akartalak gúnyolni amiért ilyen alpári vagy meg tanulatlan meg pszihopata és közben kiírod a nevedbe h értelmiségi vagy (XDDD), de sztem ezeket te is tudod magadról... bocsi de ilyenek vagyunk mi fiatalok. nade te felse vetted magadra az oltást mert te ÉRTELMISÉGI vagy :DDDDDD duplamaxi riszpekt pacsi!! :DDDDD
Bornyitó 2013.02.20 19:23:30
@Negyvenértelmiségi: Anyukám elolvasta a kommentjeidet és üzeni h felpofozna :DD kezd egyre viccesebb lenni :DDD de azt ne tudd meg mit csinálna a Nagyim ha megmutatnám neki abból nem lenne köszönet :DDDD
A címbeli kérdésre gyanítom a többség válasza egy fejcsóválással kísért határozott nem. Múlt héten ünnepelték a szerelmesek Valentin napját, mikor is sok ajándék virág lelt gazdára, az ezzel kapcsolatos írások zöme (köztük az enyém is) azonban értelemszerűen a nőknek…..
Hatalmas köszönet az Index Fórum legjobb topikjának és Modor Gyurinak. Kurtznak is köszönöm a tippeket. Figyelem: ha nem szerepel bármelyik dal a listán, attól az még nem jó. A listát nem befejeztük, csak abbahagytuk - még rengeteg szar zene van (Fekete Pákó, Balázs Pali meg…..
Az iPhone 5-ösért éjszaka is sorban állók százai bizonyították be, nagyon is mobilizálhatóak egy tárgyért, de ha valami többet, hasznosabbat, érdemeset kellene tenni, akkor már oda a nagy lelkesedés. Ez a lefelé nivellálás világa, ez a tehetős csőcselék világa. IPhone 5…..
Bornyitó 2012.09.29 13:56:39
Skrillex neve hallatán a világ egyik fele korszakos zsenit, a másik fele a totális anti-zene megtestesítőjét látja. Mindenki döntse el maga akar-e bármelyik oldalhoz tartozni, de mielőtt erre az igen kardinális kérdésre válaszolnánk, álljon itt a holland Dario Fo énekkórus…..
A brit NME zenei lap idén lett 60 éves, amit egy olyan listával ünnepelnek, ahol összeszedték az újság indulásától készült legjobb dalokat. A 20-as listán mindössze két zenekar szerepel egynél több számmal, ők pedig a nyáron Budapestre is ellátogató Stone Roses illetve a Beach…..
Bár a legfrissebb adatok szerint Amerikában valamelyest már kezd alábbhagyni a facebook őrület, és az utóbbi hónapokban ha nem is jelentősen, de csökkent az új csatlakozók száma, azért az vitathatatlan, hogy Zuckerberg barátunk agyszüleménye még mindig az egyik legkedveltebb hely…..
Bornyitó 2011.06.16 06:49:55
zoli voltam Nyári iskola, igen 2011.06.13 13:17:00
Elsőre elég hoffmannrózsásnak fog tűnni, amit mondok: ma túl hosszú és értelmetlen az iskolai nyári szünet. Mindenkinek jobb lenne, ha kurtítanánk rajta, és fontos, értelmes programok lennének a lecsípett rész helyén.A legutóbbi Napló kapcsán gondolkodtam el rajta, hogy igen,…..
Idén is megrendezték a Comet díjátadót - de vajon mennyit ér az a bizonyos gömb? Aki kisebb-egyenlő 14 éves, most hagyja abba az olvasást... Úgy érzem, hogy a magyar könnyűzenét ebben az egy posztban, ezen az egy díjátadón keresztül majdnem 100 százalékig jellemezni tudom, és…..
Azt adom! Mi történt 1805-ben? 2011.06.12 14:08:14
Küldte: Czene-Joó Máté ..
A Bang & Olufsen cég kiadta legújabb sztereó fülhallgatóját, az EarSet 3i-t, mely tudatosan az iPhone-ok, az iPadek, s az iPodok számára lett kifejlesztve.   A Bang & Olufsen elmondása szerint, az EarSet 3i, a legújabb generációs Apple termékek figyelembevételével…..
Nem jó a negatív kritika az országnak az uniós elnökség idején.Vajon ki mondta ezt a mondatot?a) Orbán Viktorb) Szijjártó Péterc) Schmitt PálA helyes válasz: egyik sem. Ki nem találja a kedves olvasó...Mesterházy Attila az MSZP elnöke -és most már kijelenthetjük haláli…..
Bornyitó 2011.01.13 00:38:45
@Alamio: létrejön ugyebár a NMHH, ami egy olyan felügyelő hatóság/bizottság mely bármely sajtótermékre kivethet pénzbírságot. eddig rendben vagyunk az orttnek is ehhez hasonló jogai voltak. ami változik, az új média hatóság maga dönti el mi erkölcsös, mi helyénvaló, a törvényben nincs leírva mit lehet és mit nem, így mindenkinek ki kell találnia szabad leírnia h ne kapjon 5 milkós bírságot. a büntetést fellebezni nem lehet, ki kell fizetni és csak utána lehet bírósághoz fordulni, a tanács be is tilthat sajtó termékeket. a tanács tagokat az országgyűlés választja (fidesz) Szalai Annamária viszont bármikor kirúghatja azt aki szarozik. magyarul Szalai-Orbán irányít.

A lényeg: mivel saját maga alkotja szabályait és nem az országgyűlés, gyakorlatilag bármit betilthat az erkölcsre hivatkozva. PL: azt írom h a Kormány hazudott a túrósgombóc áráról, a tanácsnak ez nem tetszik és keresnek az újságban valami olyan részt ami "erkölcsileg" kifogásolható, elküldik a büntit, és az újság tudni fogja h ezt a túrógombócos incidens miatt kapta. ez egy példa a számtalan visszaélési lehetőségre. és mondom, korlátlan ellenőrzés. ja és a blogokat egy bizonyos látogatottság után hírportálnak minősíthetnek amit ugyanúgy lehet büntetni, remélem jól sikerült elmagyaráznom.
Magyarországon nincs sajtószabadság, és nem csak aFidesz kezében van rossz helyen ez a felügyelet, ha van lehetőség a visszaélésre akkor lesz is, hiába mondja a Fidesz h nem lesznek.
A média ilyen mértékű ellenőrzésére csak harmadik világbeli diktatúrákban találunk példát, Európa egyik alappillérét döntöttük meg hej
Bornyitó 2011.01.13 01:09:23
@Alamio: :) nem értetted meg a lényeget. bár látom nagyon felkészült vagy. mire a bíróság megítéli h a büntetés jogtalan addig el fog telni egy kis idő. oriási tévedésben vagy. a törvény tithat valamit, kötelezővé tehet valamit, jogot badhat. te arról beszélsz h a törvénynek ezt nem kell tartalmaznia, majd a bíróság kitalálja mit kell tennie. szóval a törvény akkor lesz érthető ha már valaki azt perre vitte? a törvények egyik célja az h megelőzze a törvénysértést, a média törvényben nincs leírva mi törvénysértő. mindenki bizonytalan, aki bizonytalan az nem ír, mert fél h büntetést kap, nem tudja mihez alkalmazkodjon.

Szalai Annamária ura közvetve a média hatóságnak de ezt már leírtam.

De meguntam nagyon itt írkálni. értem én h nem támogatod a szabad vélemény nyilvánítást. én támogatom. olvasd vissza miért szar ha mindenkit ellenőrizhetnek.szeva
Bornyitó 2011.01.13 01:34:45
@Alamio: Igen talonban volt grat nekik, sztem ne győzködjük egymást nincs értelme.
Subba Kínzó kérdés: Viszlát 2010.10.18 14:23:00
Ki az a humorista, akit ma azonnali hatállyal basztak ki a produkcióból, mert forró témát érintett a csatorna másik előadóművészével kapcsolatban? Állítólag visszamenőleg is törlik a szerepléseit, és a mai műsor is elmarad. ..