Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sutyi007

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem az a baj, hogy az emberek nem akarnak vasárnap dolgozni. Én sem szerettem sose, de ez mégis ki a büdös szart érdekel rajtam kívül? Senkit. Jogomban áll olyan munkát választani, ahol nem kell ilyen tevékenységet végezni, mondjuk lehetek küldeménykézbesítő, és kelhetek reggel négykor, hogy…..
sutyi007 2016.04.17 00:10:00
@kisQtya: Meg sokszor a vevők is alapból parasztok.
Tisztelet a NAGYON kevés kivételnek.
Van, aki megsértődik, ha köszönsz...
Már megbocsáss, de ezekkel (nem tudom másként kezelni EZEKET az embernek kinéző izéket...) én sem érzem, h kedvesen kéne bánnom.
Az, hogy ki van a pult egyik-másik oldalán, nem azt jelenti, hogy bármelyik oldalnak parasztnak kellene lennie.
Ellenben aki a pult másik oldalán van, az is ember.
Neked is lehet rossz napod, nekem is.
Csak 1 pici elnézés kellene, amikor a pult másik oldalán állsz és minden szebb-jobb lenne.
Egyébként engem az zavar, hogy egyszer sem kérdeztek meg egyetlen kereskedelmi dolgozót, mit is akar.
Két alkalommal is olyanok döntöttek az életükről, munkájukról és ezzel összefüggésben a CSALÁDJUK életéről is, akik soha nem dolgoztak vasárnap, vagy még rosszabb, soha nem DOLGOZTAK sehol...
Ha az elején megkérdezik Őket, nincs boltzár.
Ha most megkérdezik Őket, nincs boltnyitás.
A Te életed tervezhető, a kereskedelmi dolgozóé innentől újra nem.
Ez kb olyan érzés, mintha kapnál 1 csokit és 1 finom falat után elvennék tőled.
Erőszakkal, letojva az érzéseidet.
Hát kb ennyi a véleményem és igen, ha beosztanak, bemegyek dolgozni és azokat kiszolgálni vasárnap, akik bejönnek.
És ha nem lesz őszinte a mosolyom, mert tuti nem lesz az, az meg a párom szemében lévő szomorúság miatt lesz, aki h-p ciklusban dolgozik és örült a boltzárnak, mert lett 1 fix nap, ami a MIÉNK volt....
Hát kb ennyi egy kereskedelmi dolgozó véleményének egy szelete, mert vannak sokan rajtam kívül, akiknek ennél keményebb a véleménye erről az egészről.
Nekem annyi a tömör és kevésbé cizellált véleményem, hogy a Kormány két elcseszett döntéssel megint szembeállította az ország lakosságát egymással és most ezen pörög mindenki, nem azon, ki - mit - hogy és mennyit lop/ott el az ország, az adófizetők, a MI pénzünkből és a gyermekeink jövőjéből.... :(

Aki akar, az költse a pénzét vasárnap, mert akkor lehet igazán jó mosógépet/hűtőt/TV-t venni. :)
Hogy ne csak egy reposzt jusson egész napra, kaptok egy másikat is. Nekem úgy tűnik, kettesgolf számára teljesen meglepő és új dolog, hogy egy használt autót akármilyen kereskedésben jóval kevesebb futott kilométerrel hirdetnek, mint amennyit valójában mentek vele. És…..
Száraz, rövid MTI-hír: "Tizenkét sérültje van annak a délutáni balesetnek, amely során oszlopnak ütközött egy személygépkocsi Inárcs és Kakucs között - erősítette meg az MTI értesülését Németh Cecília, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese. Az MTI…..