Regisztráció Blogot indítok
Adatok
S.D.I.

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tanyavilág Mi tart ennyi ideig? 2010.11.29 14:38:27
Mi tart ennyi ideig??? Sokan feltettétek ezt a kérdést, a legjobb, ha bővebben is leírjuk, hogy mi áll a leállás hátterében. Néhány héttel ezelőtt sokkal jobb minőség és jobb szolgáltatásért cserébe mentünk át a korábbi szolgáltatónktól az újhoz. A szoftveres…..
Azzal kezdeném, hogy köszönjük szépen a türelmet és a kitartást. Mi magunk sem gondoltuk, hogy a technikai hibákat ilyen sokáig tart és nehéz lesz megoldani. A játékban több funkcionalitást teljesen újraírtunk és ennek eredményeképpen sokkal megbízhatóbban működik minden…..
Figyelem!Ne feledjétek, hogy ma éjféltől holnap reggelig nem lesz elérhető az iwiw. Ennek megfelelően tessék ültetni.Legutóbbi fejlesztésekA múlt héten számos új tárgy kekerült a játékba. Van köztük olyan is, amivel elég szépen dagad majd a buksza, úgyhogy remélem azok is…..
A tegnapi siralmas működés után ma reggel elkezdtük másolni a cuccokat az új szerverekre. (Nyilván nem a tegnapi nap volt az ok, csak most érett be a döntésünk.) A költözést elméletileg észre sem veszitek, a fontosabb dolgok már az új szerverekről mennek...
S.D.I. 2010.11.01 22:21:58
@Kisviri: A csirkét akkor fogja kipipálni, ha begyűjtöd a "tojást alóla".
S.D.I. 2010.11.03 20:06:25
@S.D.I.: Vettem 8000-ért földet, majd jött a kalapos és mindent vitt. Se föld se pénz.....

Persze a játék készítői, üzemeltetői csesznek mindenre/és mindenkire :(
Mostanában nem kaptunk olyan levelet, hibajeletést, kommentet, facebook-os hozzászólást, amely elég hosszú lett volna és egymagában kitöltött volna egy poszt-ot, úgyhogy most 3 rövid levelet szeretnénk megosztani veletek: Sziasztok! A férjem állandóan lop tőlem a játékban és…..
Mostanában kevesebb új poszt született. Az ok egyszerű: a héten kétszer is megtréfált bennünket a szerver szolgáltatónk, így két este is csak folyamatos próbálkozással lehetett bejutni a játékba. Az ilyen problémákat a jövő héten orvosoljuk: szolgáltatót váltunk. Ez…..
SMS fizetések Az elmúlt két napban azt vettük észre, hogy késlekedés volt az SMS fizetéseket lebonyolító partnerünk rendszere és a mi rendszerünk között. Ez azt jelenti, hogy elküldted az SMS-t, de csak 10-15 perc múlva kaptunk erről infót.…..
S.D.I. 2010.10.13 21:07:09
@Laci-apus: Államosították :))))
Amikor ez a posztot elkezdtük írni, akkor éppen karbantartás volt az iwiw-en.Mire befejeztük, addigra már MŰKÖDÖTT az iwiw!!!Ma többször volt kimaradás, elnézést kérünk, sajnos ilyenkor keveset tudunk tenni. Annyit azért megtettünk, hogy amennyire tudtuk, HOLNAP REGGELIG…..
S.D.I. 2010.09.16 21:28:38
Belsőség Le a tetővel 2009.12.12 14:30:00
Aki szereti az Opel Astrát és a kabriókat, annak nyilván nagy örömet okoz majd ez az apró makett. Az előző szériás, de egyelőre még a legújabbnak mondható, nyitható tetejű Astra, a TwinTop látható rajta, ami már tisztán német gyártmány, de nem volt ez mindig így. Aki meg…..