Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mindettől függetlenül (törölt)

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Bokros Lajos azt üzente 2010.02.18 08:00:00
Bokros Lajos azt üzente:Elfogyott már a türelme!Másodszor már nem üzeni, köd utána, el fog menni,Éljen a vélemény-szabadság,Éljen Bokros Laja!Nemzetmentő Lajosnál betelt a pohár. Az MDF és Dávid Ibolya egyetlen és féltve őrzött választási árucikke úgy látja, elég ebből a…..
Lerántotta a leplet Belgiumról milk4, úgy tűnik, Brüsszelben sem fenékig tejfel a közlekedés, hiába van nagyon nyugaton, idióták ott is vannak. Erre persze valószínűleg nagyban rásegít az is, hogy nagyon vegyes az ott élők összetétele. Ha pedig leesik a hó, megbénul az…..
mindettől függetlenül (törölt) 2010.01.01 20:33:30
@Lacaca: London, Helsinki, millió helyről, millió nick alatt... Z.B. fucktothemusic.blog.hu posztjai, mint az írásmódját jellemző hadarós-zavar-hablaty futó, de jellemző példái.. etc., etc.,
mindettől függetlenül (törölt) 2010.01.01 20:39:52
@Lacaca: BTW, nem szeretem a kamu-posztokat. Nagyon nem. Ahogy egyéb kamuzásokat sem...
mindettől függetlenül (törölt) 2010.01.01 21:15:53
@röntgenszeműlány: Nem, nem hóra. Igaz. Hidegre. De a hóban hideg van. Kurvahideg. Többnyire...
Az ünnepek alatt idén sem lesz szakítós, ezzel a verssel búcsúzunk tőletek és az óévtől, január 4-én jövünk!A kép innenSziasztok!Ezt a verset 19 évesen írtam miután véget ért egy 2 és fél éves kapcsolatom, ami később még további egy évet ölelt fel, de ezt nem szeretném…..
mindettől függetlenül (törölt) 2009.12.22 02:31:34
Még egy rövid.A kép innenSzervusztok,Amikor elkezdtem a blogot olvasni, jót mosolyogtam a szlogenen. Rövid sztori, annál jobban fáj.Másfél éve jóban rosszban, megjártuk együtt a poklot is, csőd, perek tömkelege, hullámvölgyek, hullámhegyek. Kitartottam, ott voltam mellette,…..
Barátaim közül többen is árazócédulát ragasztottak szívük fölé golyóstoll által RIP DIMEBAG felirattal emblémázva pontosan 5 éve, amikor szegény Dimebag-et lelőtték. Mivel hősünk a világ legzseniálisabb RIFF-jeinek és szólóinak volt kreálója, egy perc néma…..
 Talán lapozni kellene a mesekönyvben, nagyon jól látja a levélíróValahogy mindig úgy gondoltam a szerelemre, mint egy tündérmesére, ami rózsaszín ködével mindent elsöpör az utamból. Nagyon sok szép történetem van, sok fiú, sok kaland, sok átmulatott éjszaka, számos…..