Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Süni1992

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szombat délelőtt tartja hagyományteremtőnek szánt télbúcsúztató rendezvényét az icezone.hu, amelyről egyszer már tettünk említést. Közben meglett a végleges program, érdemes délelőtt az egész családnak kilátogatnia a káposztásmegyeri IceCenterbe. Nyolc általános iskola…..
Jég Veled, Tél! címmel szervez télbúcsúztató rendezvényt február 27-ére derék konkurenciánk, az IceZone. A szakportál rengeteg érdekes vendéggel – ott lesz Ganxsta Zolee előadóművész és a finn konzul, továbbá mindenki, aki elfér a skálán kettejük között – és…..
Alakulnak a öregfiúkcsapatok keretei a december 27-ei kisstadionbeli összecsapásra. A Winter Classic előmérkőzésén a Ferencváros és az Újpest korábbi legendás játékosai játszanak, délelőtt 11 órától. Tovább után megnézhetik a parádés névsort. Ferencváros: Bóna István,…..
Süni1992 2009.12.12 17:16:20
@freddyD: pro:én úgy gondolom, hogy jobb hogy az öregfiúk között játszik Tolnai,hiszen tavaly az Alba Volán elleni döntőben őt láttam a leglassabbnak a hátvédek közül.
kontra: személyesen ismerem, hiszen gyeplabdázik is a Rosco Se színeiben,nagyon jó keze és hihetetlen fizikuma van...nagyon jó arc egyébként...