Regisztráció Blogot indítok
Adatok
soyo

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy kis probléma Szlovákiában. Nagymihályban fallal veszik körül a romatelepet. Egy kisebbséget, amelynek tagjai a lakosok szerint problémát okoznak. Hol is láttunk hasonlót? Nekem rögtön a formailag hasonló, ám erkölcsileg ezzel teljesen ellentétes eset ugrott be: Izrael és a…..
soyo 2009.12.12 17:16:07
@m.logic: Valóban nehéz nem utcagyereknek lenni,ha apád terrorista, és az óvodád alá építette a bunkerüket, hátha akkor nem bombázzák le...de mégis. csak te éppen aznap nem mentél oviba. (tegyük hozzá hogy ilyen esetekben 3nappal előtte teleszórólapozzák a környéket helikopterekből, hogy igen ide fogunk bombát dobni,mert itt van a terrorista bunker,űrítsék ki az óvodát- erre aznapra még több gyereket gyűjtenek oda, végül is a gyerek élet nem számít, a médiában meg lehet kérkedni vele,hogy milyen gonosz is Izrael.) vagy persze akkor is nehéz nem utcagyereknek lenni, ha apád már meghalt egy öngyilkos merényletben, anyádat meg még apád lökte egy tank alá,hátha akkor megáll...

de főleg akkor nehéz nem utcagyereknek lenni,ha le sem tojnak a szüleid, csak kipottyantál!!szimplán nem érdekli őket,hogy élsz-e vagy halsz.

szerintem ebbe ne menjünk bele.