Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Füles

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Áram van bőven, az elektromobilitás problémái máshol rejtőznek” Ezzel a címmel közölt cikket a Focus-ban Frank Henning, aki erőmű mérnök, sok évig üzemi tanács tag volt, párton kívüli, és szabadúszó szerző. 2019-ben jelent meg a német energiapolitikáról szóló könyve, amelynek több értelmű címét a…..
Füles 2020.12.18 10:43:03
@miert?: "Nálunk pl. azt tervezik, hogy a gyöngyösi ligniterőmü leáll. Helyette biomasszára épülő kisebb erőműegység lesz. ÉS. a mellette levő napelempark a megtermelt elektromos áram feleslegével hidrogént fog termelni, amit a biogázhoz kevernek"
Na igen. A leállított 5-800 MW helyett lesz 50-80 MW.
Nem szeretnélek elszomorítani, de már elindult a fejlesztése a két (vagy három) 500 MW-os gázos blokknak, mert ezek nélkül összedől a magyar áramhálózat.
Biztosan sokan hallották már a figyelmeztetést: nem szabad túltölteni a telefonokat. Még az előtt érdemes kihúzni azokat a töltőből, hogy elérné a 100 százalékot. Persze a túltöltés mítosza hamis, de az éjjeli töltés viszont igenis rosszat tesz az aksiknak. El is mondjuk, hogy miért...
Mohó Hiénák, figyelem, a Michelintől származó ajándékaink megváltoztatják az életedet. Például, aki eddig nem viselt baseball-sapkát, az mostantól igen. Akinek eddig nem volt egérpadja, annak lesz. Akinek eddig csak akkor tűnt el a jég a szélvédőjéről, amikor leolvadt, annak…..
Füles 2013.12.23 12:30:43
Először is, hadd köszönjük meg a rengeteg vidám kommentet, amit ma olvashattunk tőletek itt a Totalcaron, a Karácsonyi Hiéna-overkill kapcsán. Az ajándékokat köszönjük meg együtt az ajándékozóknak, cégek, magánszemélyek is voltak közöttük. Könnyeink potyogtak, és minden…..
Füles 2009.12.13 00:06:47
Egy darab Horch-kulcstartó keresi a gazdáját. Igényes, varrott bőr, nehéz, krómozott karika, súly a bőr végén, kiválóan passzol, mondjuk egy fekete 853-as modell kulcsához.   A kérdés: Mi volt az a világújdonság, amit a Horch vezetett be, és autóinkat ma már el sem…..
Füles 2009.12.12 15:40:28