Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trottyos

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mosolyka Drága Ancusomnak! 2010.05.02 20:38:00
 Drága Ancusom! Anyák napja alkalmából most Neked írok.     Hiányzol, nagyon hiányzol. Nem telik el úgy nap, hogy ne szeretném azt, ha haza jövök, akkor Te is itt várj és megölelj. Érezni azt a biztonságot és mérhetetlen szeretetet, amit Tőled kaptam…..
Én a 8. kerületbe kerültem az ügyeletre, éjjel szögbe léptem, ami a küszöbből állt ki. Ilyen mindenkivel történik, normál esetben dokihoz mész, megkapod a tetanuszt és hazaballagsz (de mostmár ügyeletre kell menni mert vmi hülye állat közgazdász kitalálta, hogy túl sok…..
trottyos 2010.01.16 21:25:34
trottyos 2010.01.16 21:37:01
@hagiroli: Orvos lennél? ezzel a hozzáállással? ne haragudj, de azért elég nagy különbség van pl. egy elvesztett anyagi per, és mondjuk elvesztett fél lábam, fél szemem, terhességem, stb. miatt. nem hiszem, hogy lehetne egyenlőségjelet húznia kettő közé.
MINDEN ORSZÁGNAK OLYAN AZ EGÉSZSÉGÜGYE/MINISZTERELNÖKE/KÖLTSÉGVETÉSE STB. AMILYET A LAKÓI MEGÉRDEMELNEK (NEM VICC, NÉZZ KÖRÜL)! ebben egyet értünk. de miért kell "kiabálni"?
idegrendszere lehet annak a betegnek is van, akinek fél éve hasi fájdalma van, csak mondjuk nem mert elmenni az orvoshoz, mert ki tudja kivel találja magát szemben, és már nem bírta tovább a fájdalmat. ez eszedbe sem jutott? jah is sokat jártam a hasammal orvoshoz, teljesen feleslegesen. kb. az orvosok fele hülyének nézett, mire évek után kiderült, hogy mi bajom. és fizetőshöz is jártam.
trottyos 2010.01.16 21:37:31
@werem: :)
   Többen kérdezték, hogy milyen érzés volt 15 év után újra állni. Egy szóval tudnám összefoglalni: leírhatatlan. Még tudom, hogy azon az úton, amin elindultam nagyon az elején vagyok, függetlenül attól, hogy már mennyi mindenen átmentem. Úgy érzem most magam, mint…..
Mosolyka 2009 vége... 2009.12.31 22:31:00
    Sok-sok mosolyban gazdag új évet Nektek! J Köszönöm az egész éves drukkolást és a lelkes blog olvasgatást! J Jövőre ugyanitt… Veletek! J Most pedig egy 2009-es év áttekéntését gondoltam az év utolsó bejegyzéseképpen.    Noh lássuk csak azt a…..