Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Occi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség A Matáv és a Porsche 2009.12.12 18:30:00
Hogy mi köze egymáshoz a Matávnak és a Porsche Supercupnak? Lényegében semmi, de egy kis utánajárást talán megér a minőségi, L-es méretű Supercup-póló és béjzbólsapka. A megfejtés triviális. Miért használta a Matáv a HTD és a HTE rendszámokat a HTC mellett? (A Porsche…..
"'cause I'm a wanderer, I travel every place, 'cause I'm a wanderer from here to outer space..." - énekelte Donna Summer 1980-ban - úgy látszik, ő emlékezett erre a régi német márkára. Mindenesetre most egy Wanderer autóhoz való kulcstartó keresi a gazdáját, bőr, súlyos…..
Maathias Röcke leginkább a Mercedesek világában van otthon, bár művei között az NDK-s autós hétköznapoktól az MAN autóbuszokig sok mindennel foglalkozik. Könyvei közül csak kettő kapható magyar nyelvre lefordítva. Az egyik a nyeremény, a Mercedes autók –…..
Belsőség Buszoskönyv 2009.12.12 13:30:00
Szívem csücske az ötvenes listából ez az ajándék, még jó, hogy már megvan, mert ezt elloptam volna, akárki nyeri meg. A magyar busz és a hazai buszozás története szerintem bárkinek extra érdekes lehet, aki harmincon túl van, és itt töltötte az elmúlt évtizedeket. A…..