Regisztráció Blogot indítok
Adatok
paradoxx

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juha Kallio nevével fémjelzett finn rockmotorsport két remek kis videót tett közzé. Nem kis fába vágták a fejszéjüket, ugyanis egy 12 éve be nem indított Forma-1-es autóba leheltek újfent lelket. Méghozzá nem is akármilyenbe! A Danka-szponzoros Arrows A18 volt az, amely 1997-ben…..
Tegnapi cikkünkben még csak arról volt szó, hogy aki Bitlocker titkosítást használ annak problémás a Cyan update-re való frissítés. Erre egyszer csak a Microsoft közleményt adott ki, amely szerint azoknak a Lumia tulajdonosonak, akiknek a fent van a Preview for Developers érdemes…..
A pályaszerkesztő a legtöbb játékban egy extra funkció, a Level Editor 3-nak viszont nélkülözhetetlen eleme. Itt ugyanis az a dolgunk, hogy az aktuális pályát úgy egészítsük ki különféle elemekkel, hogy eljussunk a célig épen, egészségben. Van benne egy csipetnyi…..
paradoxx 2014.04.07 22:36:22
@greffi: Én is ezt tolom 2 napja, szerintem ezért is van ekkora csend itt a blogon mostanában :)
Anyám, ez az első bejegyzés, amit már te is olvashatsz. Tudom, egy keményen túlszívott Woody Allen sem szorong egy fiát féltő anyánál különben, de ennyi vas közt talán már nem tereh látni egyszem magzatod. A múlt héten gazdagon termett a fémfa. Alighogy elkészült a rendes…..
Nem tudom, ki emlékszik még erre a posztra, rég volt, igaz sem volt talán. Sándor nevű beküldőnk egy arra meglehetősen emlékeztető, igazán fárasztó játékot küldött. Az IQ game az, amit a neve is ígér. Illetve, ahogy nekifutottam, inkább a gondolkodás flexibilitását teszi…..
paradoxx 2012.01.16 21:27:56
Mivel nem olyan rég volt a blogon TD, úgy gondoltuk egyensúlyba kell hoznunk az erőt. Jöjjön tehát egy jó kis anti-td, a Villainous, amelyet Holding küldött nekünk. A feladat, hogy a birodalom tartományait kizsákmányoljuk és közben a saját kastélyunkat fejlesszük a…..
paradoxx 2012.01.14 12:53:55
@TH: nem, valóban az picit :)

egy hagyományos TD-ben ostrom közben tudsz építkezni, fejleszteni meg varázsolni. itt viszont csak varázsolni tudsz, és azokból is mindössze 3 féle van, ráadásul a Heal nem sokat ér, csak arra jó, ha épp a cél előtt pusztulna meg egy goblinod.
Szinte napra pontosan két éve jelent meg a kmk-n a Continuity, így a mai nap ideális a Five posztolására. Készítőjét az előbbi játék inspirálta, így a hasonlóság nem véletlen. A csavar annyi, hogy 5 percünk van arra, hogy minden kulcsot összeszedve végül életben maradjunk. A…..
paradoxx 2012.01.10 09:11:41
@Vaandor: Azért látszik egy (1)-es a pályaelem bal alsó sarkában, mikor térkép nézetben vagy, hogy tudd, hogy ott van valami.

Ettől függetlenül tényleg kár, hogy ilyen kicsire csinálta a készítő.
Mint azt tudják, nincs egységes álláspont a szerkesztőségen belül azt illetően, hogy sport-e a drift vagy sem. Jelen esetben azonban mindegy, hogy sportként fogjuk fel a szűk kis blúzok szétpattintását köbcentik és G-k függvényében, vagy csak szimpla szórakozásnak. Az eredmény…..
Szemkendőt firkantott Kölcsey Ferencnek énekkar alatt, vagy épp ellenkezőleg, álmából felkeltve is kívülről fújja a Searle-jegyzéket? Tesztelje zenei tudattalanját jubileumi Liszt-totónk segítségével! Az alábbiakban 10 részletet mutatunk Liszt és más szerzők műveiből, a…..
A szőlőzselé már régóta izgatja a fantáziámat, de sosem vettem a fáradtságot, hogy utána nézzek a dolognak. Aztán pár napja, hete több blogon is olvastam, hogy Otelló szőlőből készítettek lekvárt. Amikor pedig anyukámnak elmondtam, mire készülök, meglepetésemre azt…..
Megvolt az első X-Faktor adás is, ami elől a Tv2 gyáván kitért, és péntekre menekült, oppardon, a nézők kedvéért áldozatot hozott. Jó nagy baromságot csinált a Tv2 ezzel, és most nem arról beszélek, hogy a kereskedelmi televíziózást az egész stábnál jobban ismerő…..
Egyszerű, de szórakoztató valósidejű stratégia a black metal zenekarok nevét idéző Necronator. A játékban egy világot kell földrészenként – illetve a földrészeket városonként – leigázni úgy, hogy minden városba nyitunk egy portált, ahonnan élőholtakat és egyéb…..
paradoxx 2010.06.16 15:34:38
@Malarki18: @CssaBee: igen, ha kimaxolod, a végén ott az utalás... :)
Van, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Például amikor egy csaj áll letolt nadrággal az út szélén. Csak akkor van baj, ha közben nyélgázon tekerünk egy gyorsasági szakaszon. „Egy nagyon fehér fenék terelte el a figyelmemet egy másodperc tört részére, aztán…..
paradoxx 2010.05.16 13:57:56
Karesz elkészült Dezsővel, azaz most még egy utolsó cserélendő olaj van benne, amit majd én cserélek le szűrőstől, mert ő csak pár száz métereket tudott ott menni az utcában, az kiadott három olajcserét. Ez a negyedik, hosszan futtatott olaj remélhetőleg a legmikroszkopikusabb…..
Belsőség A film forog tovább 2010.03.07 19:12:00
Azután, hogy találkoztam Domsjőben a csapattal, minden eseményt posztoltak a fiúk, az érzéseinket azonban érthető módon nem lehetett. Elmondani is nehéz, kicsit olyan volt az egész, mintha egy film forogna, amiben lehetetlen módon mi is szereplők vagyunk. Nem volt azonban csapó és a jeleneteket,…..
Szépen csorogtunk dél felé, csodásan purrogott a Merci motorja, jöttek egymás után a falvak városok, közeledett az evés hely és ideje. Mi mentünk hátul az Insigniával, Zsolték elöl, hogy lássuk ha van valami baj, ne kelljen tolatgatni. Egyszer csak mögénk került egy tartálykocsi, elég közel volt, az…..
paradoxx 2010.03.04 23:26:37
@swarowsky: "Hát...erre nem lehet mit mondani. Insignia kellett volna előre."

Aha...és attól miért is lett volna elkerülhető a hátulról jövő kamionos? :)
És kis mandulaműtét után végre egészséges krahácsolás hangzik a motortérből.   A sztori eddig: 1.rész, 2.rész, 3.rész, 4.rész, 5.rész, 6.rész, 7.rész, 8.rész, 9. rész, 10.rész, 11.rész, 12.rész, 13.rész, 14.rész, 15.rész, 16.rész, 17.rész, 18.rész, 19.rész, 20.rész, 21.rész,…..
Történelmi pillanat, ezért volt minden: az idegölő szervezés, a sok átvirrasztott éjszaka és a kínlódás, a hideg, fagy, véreres szem. Pénz cserélt gazdát, kulcsok csörrentek. De megvan. 13:02-kor került bele az akku, amit vittek, mivel a sajátja lemerült. A belseje csodás, az autó önmagában is…..
Kezdjük a hetet egy kis agyatlan űrhajós disztrojjal. A Starmageddon éppen olyan „lőjél szét mindenkit, aki mozog, és a pályák között fejleszd az űrhajódat” játék, mint a Frantic, a Frantic 2, a Pixelvader, vagy a Red Fluxion volt, és semmi újat nem mutat azokhoz…..
paradoxx 2010.02.22 21:35:11
@crome: igazad van, rögtön az első pályán nekem is ez jutott eszembe, a tyrian az egyik nagy-nagy kedvencem volt :)
A Pencilkids ismét csinált egy aranyos grafikájú, nem túl nehéz point'n'click játékot, a Droppyt. A főhős kissrácot 10 pályán kell felvidítani, hogy a végén aztán kiszabadíthassa barátnőjét. Amiért érdemes végigjátszani, az a sztori végén lévő csattanó - ezt a később…..