Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ze

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Évtizedeken keresztül úgy élt az emberek fejében, hogy a gazdagok azok kastélyokban laknak. Aztán, amikor a rendszerváltás után ismét lehetőség nyílt rá, néhány gazdag tényleg kastélyba költözött. Vagy legalábbis valami olyasmibe. Lehet csodálni és lehet lenézni ezeket az…..
ze 2014.05.23 18:08:43
@laci_52: ez egyszerűen baromság. Voltál már az USA-ban? Láttad ha gazdag emberek házait? Ahhoz képest nálunk a budai villák egyszerű parasztlakok.

Egyébként érdekelne hogy melyik budai, 80as években épített villa tud meghatni egy gazdag amerikait.

ze (aki budai)
Horthy Miklós két villája is eladó (im) Befejezetlen űrközpont Óbudán (“azóta az épületből minden mozdítható anyagot elloptak.”) Hatalmas oszlopakvárium faragott faállványon (az épületről már volt egy külön poszt, de ezt akkor nem láttam) Két ingaóra - csak hogy…..
Igen, ő is Magyarországon dolgozik, és igen, persze, hogy egy minisztériumban. Pontosabban az Oktatási és Kulturális Minisztériumban. Sajtósunk (hívjuk a rend kedvéért Szabó Bélának) azért szívta fel ennyire magát, mert az RTL Klub stábja nem átallott egy állampolgárt is…..
ze 2007.06.07 20:53:46
Sajátosan értelmezik az állampolgárokkal való kapcsolattartást. Én csak azt tudom javasolni, hogy írjatok minél több helyre. Pl:
erika.gulyas@okm.gov.hu, (sajtófőnök, bár mivel kicsi a sajtóiroda, ezért valszeg semmit nem ér)
gyula.balogh@okm.gov.hu, (kabinetfőnök)
sajto@okm.gov.hu,
info@okm.gov.hu,
allamtitkar@okm.gov.hu

Szabó Úr: remélem, hogy mint adófizető állampolgár már nem sokáig kell eltartanom.