Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsolti_x

46 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A harcművészetek szerelmeseinek ajánlom eme gyöngyszemet, ahol a verekedős online játékok birodalmába léphet be, aki kicsit fogékony erre a témára. Ezekben roppant egyszerű a feladat, legalábbis leírva, hiszen itt az a cél, hogy az adott játék szabályait betartva legyőzzük az…..
Kedves csajos és lányos témakör az amiben a lányokat lehet felöltöztetni minél szebb ruhákba. Ezt az öltöztetős online játékok oldalon is kipróbálhatod, ahol most nem kevesebb, mint 24 egyedi öltöztetős játékot találhatsz. Akad köztük lovas, kutyás és cicás is, tehát a…..
 Telnek múlnak az évek, de az online játék világon ez nem sokat változtatott. Még manapság is nagyon sokan játszanak ezekkel és igazából ez a szám napról napra növekszik. A játékok ingyen között vannak ugyebár a flash játékok meg vannak a nagyobb, mint p a facebookon is…..
 Elég furcsa belegondolni, hogy már 2 éves a zenevideok.com oldal és ez alatt több, mint 2400 ! youtube zene videó került ki az oldalra. Igazából nem csak youtube, hanem pl dailymotion is hozzájárult ahhoz, hogy ilyen szép gyűjteményt tudjuk a látogatóknak kínálni. Igaz ez…..
Egy gyors sodrású folyókkal tarkított vidéken kell a csónakkal leereszkedni, Vigyázzunk, hogy ne boruljunk bele a vízbe és az akadályokat is kerüljük ki. Vadvízi Evezés Az oldalon további hajós játékok is megtalálhatóak...
Kis listát állítottunk össze a youtube zene oldalon a legnépszerűbb videókról. Tehát az elmúlt egy hétben a tíz legnépszerűbb zene videó:1. Gumimaci Itt van a Gumimaci 549 2. Fluor Mizu 314 3. Shakira Waka Waka (This Time…..
zoli voltam Ősz lesz itt, 2010.08.20 08:40:00
lapos napsugarakkal, nyúló árnyékkal, rozsdás szőlővel.Reggel mindig egy kicsit tovább fog az ágy, már nem ránt ki korán a kánikula, épp csak annyival hűvösebb a takaró, annyivel szelídebb a levegő, hogy átforduljak a csajomhoz, akire már nem izzadok rá két perc alatt. Este is…..
Hipotetikus a kérdés, mivel a picuri garzon a nyóckerben már betöltötte a "venni" kategóriát, épp csak ki tudom fizetni a hitel részleteit - ugyanakkor albérletben élünk.Ezzel együtt is megpróbálom összeszedni, amit erről gondolok, amit megéltem és amire készülhetek.…..
zsolti_x 2010.07.15 20:59:37
@xclusiv: + havi 20.000 forintos fizetésnél évi 72.000 támogatás. Engem ez meggyőzött, hogy megéri belevágni. Hát az mondjuk tényleg szívás, hogy x év után mutatni kell vmit, de legalább van vmi fix idő amire lehet tervezni. Reméljem be is jön. :)
zsolti_x 2010.07.16 12:18:01
@xclusiv: hát én úgy sakkoztam, hogy mivel jelenleg nincs helyhez kötve a munkám ezért nem szükséges bp-re mennem, így máris jobb helyzetben vagyok lakásnézőben, mint sokan mások. 6 évig tolom, akkor kapok majdnem 5millát + kb ugyanennyit hozzátéve(megtakarítás, esetleg kevés hitel) már lehet kisebb lakást(40-50nm) vagy házat(70-80nm) venni vidéken. Ha akkor is mobil marad a melóm akkor becuccolok, ha nem akkor meg kiadom és elhúzok albérletbe oda ahova kell. Azt lehet nem így lesz, de ez tünt elég jó választásnak induláskor.
Havi kezelési költségről nem hallottam. Remélem nincs is. Amúgy asszem max 8 év 2 hónapig lehet ezt fizetni és akkor már elég szép összeget adnak. Ha nekem bejön akkor majd ha lesz gyerekem tuti elkezdem neki tolnia 8 évest és mire végez sulival már lesz elég szép induló alapja.
Csak az a k sok "ha" ne lenne, de még mindig nem akkor lutri mint egy durván szopóágra juttató sima hitel, amihez kell 40-60%(?)önrész és nyögöd 10+ évig.
Jah mindezt úgy sakkoztam ki, hogy perpill egyedül vagyok, így ha lesz egy partner a lakás bizniszben akkor már egészen más tervekkel lehet játszogatni. több pénz nagyobb kecó. :)
Kivettem egy hét ad hoc szabadságot. Semmi nagy dolog nem fog történi, eltekintve attól, hogy botot dugok a mókuskerék küllői közé. Sokáig alvás (ami nálam fél8), aztán papucsban elcsattogás a boltba, itthon baconos máj újhagymás krumplipürével, és lesz majd még ribizlis…..
Szóval a kérdés az, hogy miért jó a youtube-n zenét hallgatni. A válasz pedig rémségesen egyszerű. Mert ingyen hallgathatod a kedvenc előadóid legjobb zeneszámait és ha akarod még a videóklipjüket is nézheted. Új, itthon ismeretlen előadókat ismerhetsz meg akikről a youtube…..
YouTube Zene Bikicsunáj letöltés 2010.05.14 16:12:34
Végre letölthető mp3 formátumban a bikicsunáj sláger a zeneletoltes.net oldalról. Ezek után már bárhol és bármikor "élvezhetjük" a csodamuzsikát. Az oldalon elérhető csengőhang formátumban is, így már a telefon csengőhangnak is beállítható. szóval bikicsunáj…..
YouTube Zene Bikicsunáj Videók 2010.05.06 13:21:00
És igen, megérkezett, itt van 2010 új sztárja. Alphaville című nagy sikerű és közismeret Big in Japan című zeneszámával indult az egyik versenyző a Megasztár válogatáson. És hogy mekkora sikerrel? Az szerintem már egyértelmű. :) Nézd meg ezt a Bikicsunaj videót és ha kell…..
2010 május 1. és 31. között minden este 20:00-kor egy 200.000 Forint (1030$) összdíjazású ingyenes magyar versenyr rendeznek pokerstars.hu-n amin csak magyar játékosok indulhatnak. Regisztrálj te is a versenyre és nyerj minél többet. Ezenf elül még jó pár fizetős versenyt is…..
Young Artists For Haiti - Wavin' Flag..
Egy új ingyen poker pénzzel foglalkozó oldal indult a www.ingyenpokerpenz.org. Az oldalnak ez az egyetlen témája és röviden, tömören csak a lényeget közölve meg lehet tudni, hogy melyik terembe milyen kezdő póker tőke igényelhető. Természetesen minden teremhez a fotnos…..
YouTube Zene Jutube zene 2010.04.24 22:49:00
Miért is szeretem a jutube-t? Mert a jutube az egyik legjobb és legnagyobb videó megosztó oldal és sok-sok zene is megtalálható rajta. A hivatalos oldalra kattintva te is könnyen elérheted ezeket. Igaz, hogy van pár videó amit a mi országunkból nem lehet megnézni, mert le van…..
YouTube Zene Yutube zene 2010.04.24 22:40:27
Yutube-n több ezer, sőt talán több millió zene található amit bárki meghallgathat és ha ügyes akkor le is tölthet. Yutube a világ egyik legnagyobb videó megosztó portálja és ha hiszed ha nem az ott található tartalom nagy részét le is lehet tölteni. A recept egyszerű, de nagyon…..
Szilveszter alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépteiteket kísérje a szeretet! Szívetekben béke, lelketekben nyugalom legyetek boldogok a következő 365 napon! BÚÉK!2010-nek utolsó éjfélén köszöntjük egymást egy pezsgő pohárral. 2011-ben köszöntjük egymást az újév…..
The Domino Knight online játékban dominokat kell egymás mellé helyezni, hogy a pályán kezdetben látható 2 domino összeérjen. The Domino Knight..
Logikai játékok oldalán rengeteg szórakoztató logikai játékkal lehet játszani. Akármilyen játékos is szeretsz itt szinte biztos megtalálod a nagy kedvenceidet. Sokféle Mahjong, Sakk, Puzzle, Sudoku és Táblajáték. Jewel Quest, Rome Puzzle, Splitter, Golyós játékok és még sok…..
Everest Pokeren minden héten kedden és csütörtökön 300$ freeroll verseny indul csak magyar játékosoknak. A versenyre bárki ingyen regisztrálhat. Még több szuper magyar poker prómócióról lehet olvasni az Everest Poker weboldalán. ..
bonniegames.com ezen valentin napi logikai játékában 2 valentin napi kép között kell megtalálni a különbségeket. Keresd meg őket és játszd végig az ingyen játékot. játékhoz klikk ide...
PokerStrategy egy jó hírű poker iskola aminek mai napra már több, mint 2.000.000 tagja lett. Regisztráció után egy kvízt kell kitölteni majd kiválasztani egy poker termet a felsorolt listából (Party Poker, Everst Poker, Full Tilt Poker, et...) ahova meg szeretnénk kapni a ingyen poker…..
Ingyen Poker Your Poker Cash 2010.01.27 17:42:00
Your Poker Cash oldalon összesen 5 poker terembe lehet ingyen poker pénzt igényelni, összesen 600$ értékben. Titan Poker, Party Poker, Full Tilt Poker, Absolute Poker és Ultimatebet Poker. Mind az 5 terembe 50$ ingyen poker kezdő pénzt adnak majd ha teljesítjük a feltételelket amik az…..
Ingyen Poker Ingyen Online Poker 2010.01.26 17:09:46
Sokak biztos legyintenek, hogy biztos nem lehet ingyen pokerezni, mert ki az aki pénzt adna azért, hogy játszunk. Nos nem ez nem így van. Ugyanis egyes poker iskolák és poker termek pont azért adnak kezdő pénzt, hogy azok is tudnak játszani akik nem merik a saját pénzüket…..