Regisztráció Blogot indítok
Adatok
baroness

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán ez az egyetlen megoldás a közelgő demográfiai katasztrófa és az annak hatásait előrehozó eltartotti csapda kivédésére. Radikális megoldás, de a maga korában az általános választójog vagy az amerikai polgárjogi törvény is az volt. (Fotó: syracuse.com) A hírek…..
Az alább leírt eset nem velem esett meg, csak szemtanúja voltam. 10 éve született a kislányom, sajnos annyira súlyosan besárgult, hogy a szülészetről nem engedtek haza bennünket, hanem a gyermek-klinika csecsemőosztályára került a babám. Itt voltak a súlyos beteg, koraszülött…..
baroness 2011.01.19 13:41:14
@Dr.laikus PhD:
Tökéletesen egyetértek. Állandóan rémísztgetik az embert a jó kis szülés sztorikkal. Nem is voltam hajlandó szülés előtt ilyeneket hallgatni. Tényleg minden nőnek más a fájdalomküszöbe, de könyörgöm, miért kell ijesztgetni másokat. Inkább tartsa meg a történetet a családnak.
baroness 2011.01.19 13:42:57
@*Catalina*:
igen tényleg fáj a szülés, de ennek a fájdalomnak van értelme, és azért záros határidőn belül vége lesz. Az eredmény meg mindenért kárpótol:-)))
Nyilván nem én, és még csak nem is mi vagyunk a világ legokosabb emberei. Nyilván vannak olyan szempontok, amelyek nem jutnak eszünkbe.Ezen az oldalon várom az ötleteket - mindenféle ötletet. Lehet az kósza ötlet, félig kiforrott gondolat vagy kész szinopszis. Lehet jótanács,…..
baroness 2011.01.10 13:47:32
Egy 21 hónapos gyerkőc anyukájaként a következőket javasolnám:

1. legyenek csoportosítva a műsorok. A délelőtt legyen a kicsiké, a délután a nagyobbaké.
(Mi egyszerűen nem találunk megfelelő gyerekműsort magyar nyelven, így a BBC-CBEEBIESt szokta nézni a gyerkőc ébredés után. (míg én rendet rakok, reggelit csinálok)Szuper - bár felnőttnek néhol agysejtgyilkos - sajátgyártású műsoraik vannak. Esetleg lehetne ötletet meríteni belőllük)
2. javasolnám, hogy legyenek mesék angolul is, nem azért, hogy onnan tanuljon nyelvet a gyerek, hanem szokja a hangzást.
3. szomorúan, de tudomásul kellett vennem, hogy a gyerekeket nem az érdekli, mint minket anno. Tegnap leültünk megnézni a Mazsola és Tádé klasszikust. A lányomat egyáltalán nem kötötte le. Teljesen más ritmusban nevelkednek mint mi, ezért nem is gondolom, hogy a nekünk oly kedves, ám képileg nem igazán korszerű meséket kellene rájuk erőltetni.
4. legyen a csatorna célja az olvasás megszerettetése is. Mutassanak be gyerekeknek szóló könyveket, így a szülőknek is segítenek eligazodni, mit érdemes megvenni.
5. a mesék legyenek tartalmasak, ne erőszakosak.
6. a külföldi meséket ne üldözzük, szuper érdekes lehet a gyereknek egy azt hiszem olasz Pingu mese. (most a picurkákról beszélek)
7. lehetne bemutatni a gyerekeknek olyan játékokat, amelyeket együtt tudnak játszani, mondjuk a szabadban.
8. Kreatív műsorok is érdekelhetik a gyerekeket, ahol megtanulják pl., hogyan lehet dobozból játék videókamerát készíteni.
9. végezetül a "Hogyan készült" Discovery Chanel féle műsorok is nagyon népszerűek lehetnek.

Köszönöm, hogy kíváncsiak a véleményünkre.
w Apa mosdik, anya szül 2010.06.11 04:30:00
Jó pár éve nem hallottam már azokról a debil jehovistákról, akik nem engedélyezik a vérátömlesztést se maguknak, sem a gyereküknek, mert nekik van egy olyan hiedelmük, hogy az nem ér. Viszont egyre zajosabbak azok, akik egy másik egészségügyi téveszmét hirdetnek, tudniillik,…..