Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egy öreg

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az RTL tegnap esti Híradójának szerkesztője vagy beteges vonzalmat érez a bűnügyek és tragédiák iránt, vagy annyira nem történt semmi az országban/világban, hogy nem tudta mással kitölteni a 35 perces műsor első 20 percét, mint ártatlan vidékire törő kommandósokkal,…..
egy öreg 2011.07.23 00:05:52
Nos.
Ha már ennyire hiteltelennek állítjuk be a csatornákat (ami sajna igaz), akkor miért is hisszük el, hogy szegény becsületes roma emberre tévedésből törtek rá??
1. A kommandónak a nyomozók mondják meg, hogy hova kell bemennie, ők ezt nem tudják ellenőrizni, hogy jó e. Ha tévedett a nyomozó, akkor is a kommandó a hibás..:(( itt speciel ez történt.
2. Jó címre mentek be, senki nem tévedett. Csak a bodzások ( azért gondolom mert nem messze lakok a helytől, ML Merci alatt nem használtak autót

esténként, meg senkinek nem kívánom, hogy a gyereke a putrisort ugyan nem érintve, de ahhoz közel járjon hazafelé...) szóval elmondta ma a helyi rendőr
boss, hogy belül az egy helyiségből kettőt csináltak kolompárék, csak elfelejtették
bejelenteni. Tehát jó szobába mentek be, csak az ember a másik felében volt.
Az pedig hazugság, hogy jelentkezett, hogx nem-e őt keresik. Ezt nem is tudom
miért hazudták a tv-ben.. Simán meg akart lépni, csak éppen ott is volt egy
zsaru

3. Ha ez a két tv vette a fáradtságot, hogy lejöjjön ide a putrisokhoz, majd teljesen hitelt adva a romák visítozásának tényszerűen közli, hogy szegény, ártatlan emberek földre lettek fektetve, akkor miért nem adott azonnal lehetőséget a zsaruknak, hogy elmondhassák, hogy valójában mi is történt. Szerencsétlenek megkésve próbálják magyarázni, persze már senki nem hisz nekik..
4. Remélem napvilágot lát, hogy ezek a szegény emberek mit művelnek az itt élő öregekkel. Igenis ezt várjuk el arendőröktől és nem a gárda masírozásával kell ezt megoldani.
De gondolom, aki itt cinkeli a rendőröket, az még nem járt Szekszárdon itt a csikágóban.
Szívesen körbeviszünk a haverokkal, aztán utána sajnáld ezeket a sünevőket.
TOMPA Security-e vagy? 2009.12.25 10:01:00
Az utóbbi hetekben kétszer is néztem nagyokat, hogy akkor most az hogyan van, hogy a világ leghatalmasabb embereihez csak úgy hozzá lehet férni fizikálisan, aztán onnan meg már tényleg csak a szándékon múlik mi fog történni. Obama papa azért stabilan ott van egy top10-es lista első…..
egy öreg 2009.12.25 19:46:12
Üdvözlöm az értelmesebbjét..:))a hülyéknek úgyis mindegy mit írok.
1. a nő elérte a Pápát, elkapta a ruháját, de a testőr már vitte a föld felé a nőt, ezért esett el a Pápa. Talán a másik testőrök segítettek a földre vinni, de ez nem látszik túl jól.
2. Nem tudsz mellette lenni minden helyzetben, mert egyszerűen ők kérik, hogy ne téged lássanak az emberek hanem őt.
3.Az itt szolgáló testőrök a világ egyik legjobb csapata..túlnyomóan idős emberek, hatalmas tapasztalattal, pár fiatallal együtt dolgoznak.
4. Félelmetesen jól és gyorsan reagált aki levitte a nőt, még ha vizsgálni is fogják..ebből többet nem lehetett kihozni.
5. a 90-es évek elején ott voltam II.János mellett végig. A Debreceni nagy templomban történt hasonló eset..csak ott elé, a földre ugrott egy férfi..Máriapócson- ha jól emlékszem - egy nő tört át a kordonon, az olaszok kapták el azt is, közünk nem volt hozzá. ., nekem sem, sajnos. Tudom, kedves hozzáértők, akkor miért vettük fel a fizetést?? Hát igen..azok az évek a tanulás évei voltak, legalábbis nekünk.
6. Ma is ezt csinálom. Berlusconit ember nem tudta volna megvédeni a szobor dobástól, Fogalmad sincs, mi van ilyenkor egy tömegben, mit lát egy testőr...sok mindent, de nem mindig.
7. Ne szarozzatok mindig..annyira magyaros, hogy mindenhez értetek és mindent jobban csináltok...nehéz dolog ott kint a tömegben egy ember életéért felelni...
egy öreg 2009.12.26 20:51:08
@GBR: Vagy mi...