Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Senogabi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A comment:com hitvallásának, ha úgy tetszik, küldetésének egyik markáns eleme, hogy saját szerény eszközeivel igyekszik segíteni a médiadzsungelben eltévelyedett szerencsétleneken. Jó, ez legyen mondjuk az új, emberközelibb, 2.0-s c:c hitvallása, de nehogy az legyen már, hogy mi…..
Kurvára mindegy, miről folyik egy tévéinterjú, amikor valaki tahóságba fojtja saját szánalmasságát, annál nem sok minden van lejjebb. Tarlós főpolgi Kálmán Olgánál ment helybe a lófaszért, amikor pedig már minden érv kifogyott, a műsorvezető ócsárolásában nyert…..
Különösebb kommentár nem kell a lenti képhez: ez bizony a Nintendo-rajongók kedvenc vízvezeték-szerelője kábé száz, különböző mértékben megégetett pirítósból kirakva (illetve két fél zsömle is van a „pixelek” között, ha jól látom). Szép példája annak, hogy…..
Ehhez semmi nem nyújt jobb és könnyebb segítséget, mint ez a remek könyv, amely jókora szeletét mutatja be a leginkább keresett oldtimerek halmazának. Precíz, magyarra fordított német kiadvány, mely akár az adott autó értékbecslésében is segíthet. Rengeteg kép, trükk, tipp,…..
Senogabi 2009.12.12 10:34:29
Senogabi 2009.12.12 10:36:04
Belsőség Kalapácsot a fejbe 2009.12.12 10:15:00
Nagyszerű téli-nyári viselet az aranyszínű Chevrolet jelvénnyel - egyesek szerint kalapáccsal - díszített bézbólsapi. Manapság már gyakori látvány a jellegzetes szimbólum az utakon, de ez nem volt mindig így. A kérdésünk a sapkáért: mikor vezették be újra a…..