Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dekkard

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kivonat a szerkesztőség levelezési listájából: Nino KarottaTestvérek! Holnap délelőtt elmennék egy 16. kerületi kereskedésbe, venni egy autót. Az a kérdés, hogy van-e valaki, aki elkísérne, hogy visszahozza az Alfát, hogy én már jöhessek az újjal? És nem, nem mondom meg, mi…..
Belsőség Róma! 2014.07.26 10:29:01
Tényleg csak kicsit bénázott az alapjárat, de egyre többször, no meg gázrángatásra kicsit füstölt is. A gyújtásra gyanakodtam, hiszen azóta rakoncátlankodott a motor, amióta a Monfalcone-Modena útszakaszon többször ronggyá áztunk, majd a legdurvább özönvízben elhajtottunk…..
Gazdagrét fotóját Rzsuzsu készítette (Indafoto) Néhány napja állítottak szobrot a méltán népszerű Columbo hadnagynak és hűséges kutyájának a Falk Miksa utca végén, ha már egyszer a híres színészt is Falknak hívták. Azonnal megindult a tippelgetés, ugyan melyik filmes…..
Dekkard 2014.03.24 13:48:31
Egy szerencsés véletlen folytán jutottunk el a Pastramiba (ahová menni akartunk, ott teltház volt), amiről azért ezelőtt is tudtunk pár dolgot. Ilyen például, hogy a magyar Gordon Ramsey, Serényi Zsolt nevéhez fűződik a TV Paprikán is leadott sorozatban, vagy hogy itt kapható a…..
Belsőség Autóbuzik karácsonya 2009.12.25 14:27:00
Üdvözlet a lázgörbe túloldaláról! Hogy ma se maradjanak autós történetek nélkül, egy vödör tea és egy slájmhegy közül kikukkantva írok a kedves olvasónak. Péter fiam alig beszél még, de az autómárkákat már tudja. Az első szó, amit kimondott, a Renault volt, bár akkor…..
Dekkard 2009.12.25 18:35:42
@streetsta: köszi, egy kis tanulás után élek a lehetőséggel
Üres az íróasztal sarka? A kongó vitrinben csak a pormacskák hancúroznak? Töltse ki a teret egy 1:12 méretarányú KTM-makettel. Kérdésünk: melyik városban gyártották azt a kipufogót, amelyet az MX1 világbajnoki ezüstérmes Max Nagl tiszteletére készült replika KTM 450 SX-F…..
Dekkard 2009.12.12 09:56:32