Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trickOrtreat

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor először találkoztam Anettel és Jonnal, egyből éreztem rajtuk a sugárzó boldogságot, nem vot kérdés, hogy ennek a két embernek egybe kell kelnie. Ahogy a részletekre tértünk, hamar kiderült, hogy barátaik aktiv részesei a szervezésnek, rengeteg apró, szeretetteljes ötlet…..
Vannak olyan mennyasszonyok, akik nem tudják pontosan, hogy mit is akarnak (legalábbis ami a dekorációt és a rendezvényt illeti). Aztán vannak olyanok, akik rengeteg mindent akarnak és nem tudják eldönteni, hogy miről is mondjanak le. És végül vannak olyanok, akik pontosan tudják,…..
  A fővárosi közterületek használatáról és rendjéről szóló rendelet módosítását kezdeményezte öt fővárosi kormánypárti képviselő, Bagdy Gábor, Németh Zoltán, Németh Szilárd, Pokorni Zoltán és Tarlós István. A helyszínen kiosztott előterjesztés…..
trickOrtreat 2012.04.29 12:45:28
@komplikato: nem igazán értem, miről beszélsz. Az Alaptörvény alapján senkinek nem kötelező Máriára és egyéb katolikus szentekre esküdniük, ne keverjük a szezont a fazonnal ha lehet.
trickOrtreat 2012.04.29 12:54:47
@komplikato: az első posztodban nem így fogalmaztál, mindenesetre ennek sincs több értelme, mint az elsőnek.

egyébként a Szent István kifejezésen kívül egészen pontosan melyik része "holt katolikus"? csak hogy egy magamfajta protestáns is tudja, miért kéne mélységesen felháborodva lennie

(megjegyezném a miniszterelnök református, és őszintén nem hiszem, hogy kirekesztettnek érzi magát)
trickOrtreat 2012.04.29 13:12:36
@komplikato: na látod, erről van szó.

Te nem tartod kissé visszásnak olyasmit szidni, kritizálni, amiről fogalmad sincs? Egy példát kértem, hogy szerinted az Alaptörvényben mi először Máriás, majd az általad említett iszonyat katolikus vonás, rendelkezés. Erre ahelyett, hogy megneveznéd azt a passzust, amelynek olvasásakor nálad személy szerint kiment a biztosíték, ilyen meg olyan tüntető keresztyénekre hivatkozol, meg holmi cikkekre, amiknek járjak utána én.
Sajnos az van, hogy a te érvelésed itt megbukott, és ha eddig nem lett volna egyértelmű, a rákérdezésemnek elsősorban ez volt az indítéka.

Mert gondolom azt be lehet látni, hogy érvek híján nehéz vitát folytatni bármiről is. Érvnek pedig az, hogy olvassak utána sajnos nem elég.
  Mindig is nagy szimpátiával tekintettünk a pártok felett átnyúló civil kezdeményezésekre, amelyekre szerintünk nagy szükség van. Különösen mostanában, amikor a fülkeforradalmi kormány nekilátott a Harmadik Köztársaság módszeres szétverésének, az ellenzéki…..
trickOrtreat 2011.10.23 21:31:25
wtf
Kapanyél Az Eiffel tér 2011.09.20 09:21:00
Emlékszem, hogy tavaly lezárt terület volt az építkezés miatt, de úgy látszik, sokáig nem jártam arra, vagy nagyon csendben történt minden, mert a múlt héten tűnt csak fel, hogy a Nyugati pályaudvar és a posta épületei között, az új irodaház előtt lett egy új park.Kicsit…..
Vastagbőr Visszaszereztük! 2011.05.24 16:06:00
"Visszaszereztük a Molt, jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök kedd délutáni sajtótájékoztatóján. Orbán úgy fogalmazott, a magyar kormánynak ki kell állnia a magyar emberek érdekeiért, a kormány most ezt tette, a Mol stratégiai energiavállalat újra magyar kézben…..
trickOrtreat 2011.05.24 16:27:25
Március végén figyeltem fel rá, hogy Hende Csaba honvédelmi (!) miniszter Tatára érkezett, hogy a helyi polgári körök számára a Böjte Csaba ferences szerzetes által Csíksomlyón meghirdetett Szent István-tervet népszerűsítse, és annak célkitűzéseihez támogatókat szerezzen.…..
trickOrtreat 2011.05.20 13:46:33
@Ásó[Mosó]maci: egyet értek

amúgy meg az van, hogy mindenki megállás nélkül (igen, kedves vastagbőr+kommentelők, Ti is) rinyál, hogy mekkora szar országban élünk, a politikusokat nem érdekli semmi blabla
ami amúgy sokszor így is van, és nem védeni akarom őket

ha meg vannak ilyen kezdeményezések, akkor megint csak a nyavalygás megy..
a helyzet az, hogy ehelyett mindenki magába nézhetne egy kicsit, hogy milyen a környezete, és mit tesz ő a közvetlen környezetéért
pl. szelektíven szeded a szemetet?! - ez azért nem túl megeröltető, de hát lehet tévedek

ez a program meg nyilván nem a két munkahelyen dolgozó vastagbőr kommentelőknek lett kitalálva
ha már néhány (nemfuxos hanem "sima") bodaszedőt vagy munkamegszállottját sikerül befogniuk, van értelme

lehet amúgy kritizálni meg minden, csak sztem nem érdemes mindig mindet ördögtől valónak látni, amit a kormány tesz
Szenzációs ez a Fidesz, csak így tovább :) Ősszel bezár a Zöld Pardon és a Rió a Petőfi-híd budai hídfőjénél, a helyén egy nagy Országzászlót állítanak, a terület pedig az alkotmány hatályba lépésének emlékhelye lesz. Beszarás-behugyozás.Koronaúsztatás? Ugyan…..
trickOrtreat 2011.05.12 14:18:22
@zero: Ha jól tudom ott a közelben nem sok lakás van, ahol a nyugdíjasokat zavarhatja a zaj. Szóval még erre sem foghatják rá.

Elég szürreális ez az egész.
trickOrtreat 2011.05.12 14:20:15
@Seduxen: máshova is lehet járni szórakozni, csak ez a két hely azért elég kedvelt, és rendszeresen telt házas bulik vannak, nagyobb balhéról sem tudok.
trickOrtreat 2011.05.12 15:55:39
@Geza: az első részét elfogadom, nyilván te jobban tudod, ha arra felé laksz
én nem járok gyakran erre

a kereszttel nekem mint keresztyénnek semmi bajom, azzal már inkább, ha mindenféle politikai agymenést a kereszt mögé bújtatva próbálnak ránkeröltetni, elfogadtatni
mert ebben az esetben a kereszt valódi jelentése elenyészik, és egyben fokozatosan komolytalanná is válik az egész
Harmadjára próbáljuk megkeresni (2008 és 2009 után), hogy ki volt az előző év legkeményebb arca, kitől emelkedett meg a legjobban a vérnyomásunk, kinek nem rebbent meg még a szeme sem, mikor belesandított a kamerába és pofátlanul elkezdte nyomni a szövegét ... Az elmúlt héten…..
trickOrtreat 2011.01.03 14:50:24
@ingenium rusticus /Csellók és gordonkák vegyesen.:
Szerintem Szijjártó kis hal ezekhez képest.

A borzasztó az, hogy a felsorolás csak egy töredéke annak a listának amivel ezt most így kapásból ki lehetne egészíteni.
trickOrtreat 2011.01.03 15:23:21
@zero: mondjuk sztem a baj nem ott van, h a nyugdíjasok seggét nyalta, m az a dolga, de nem csak az övéket kéne...
amúgy továbbra is az a véleményem, h ebben a listában messze nem Orbán a leggázabb arc, őt majd jövő ilyenkor lehet szépen értékelni, akkor már lesz pár fejlemény is
  Nem sokszor tud olyan képi világot produkálni a szokásos esti híradó, hogy el kelljen kapcsolnom. Valamelyik nap viszont, amikor kistotálban sugározták, amint egy póznához láncolt, a vöröslő iszapban csatakosra ázott, habzó szájjal vonyító-vergődő kutyát két ember…..
trickOrtreat 2010.10.09 15:51:59
@p0wer: nem védeni akarom őket, de ezúttal egymillió forintos segélyt juttattak el a rászorulóknak