Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tigrisesUSAdollar

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új örület látott napvilágot ez nem vitás, és természetesen Japánból jön, mint mostanában az összes ilyen. Unazukin pont azt nyújtja az embereknek amire szükségük van, látványra aranyos és dekoratív és ha kérdezel tőle valamit vagy nemet vagy igent "mond", nem…..
tigrisesUSAdollar 2009.12.20 03:11:27
Végre! Mindig is szerettem volna, ha valaki nem unalmas csikkeket, legyeket, csavarokat meg hasonlóan fád cuccokat találna konzervben, hanem valaki tényleg izgalmasat. Landornak kijutott a jóból, párja ugyanis - velőtráző sikollyal - egy azonosítatlan rákszerű miniszörnyeteget talált…..
Ryan Kennedy és Natasha Poly látható ezeken a fotókon, melyek a Gucci tavaszi ruháit hivatottak bemutatni. A Gucci fő iránya az elmúlt években nekem kissé "harsány" volt, amelyben (pozitív) változást a 2009-es őszi férfiaknak szánt kollekciónál láttam, illetve a…..
HeStyle S.Oliver 2009 ősz/tél 2009.12.19 18:00:00
Az S.Oliver a fiataloknak szánt QS kollekcióját Josh Beech-el népszerűsíti.A fotókak Marcus Ohlsson készítette.Valóban fiatalosak, a feltűrt nadrágot viszont nem értem. A pulcsi és a kardigán viszont nem rossz.  (képek: fashionisto)..
HeStyle Karácsonyi kívánságok 2009.12.10 12:30:00
Bár még van két hét karácsonyig, az én kívánságlistám nem most, hanem már réges-régen összeállt, bár ezt inkább álomlistának nevezhetnénk, ugyanis kétlem, hogy a Jesszuska innen válogatná össze az ajándékaimat, főleg nem a magasabb árfekvésűeket. De álmodozni,…..
Egyszer már láttam az utcán Rogán Antalt ezzel a Louis Vuitton hátizsákkal, de akkor nem tudtam képpel is bizonyítani, hogy bizony a politikusok között is felütötte a fejét a divatmánia. Most viszont megjelent egy kép a politikusról, amint a Parlamentben épp felveszi a fent…..
tigrisesUSAdollar 2009.12.12 19:15:54
@robthetomb24:fake or not to be fake.. Szhőőrnyűűű kérlek. Ennél nagyobb problémánk soha ne legyen :)
Az az egy gondom van, hogy nem én találtam ki ezt az óriási bizniszt.
HeStyle Snowboard luxuskivitelben 2009.12.11 12:40:00
A tavalyi után, újabb luxukategóriás snowboardokat készített a Chanel. Az árukról nincs információnk, de nem hinném, hogy olcsó mulatság lenne a designer snowboardon való sportolás. A közpéső képen látható fekete nekem nagyon tetszik, de ha még tudnék is snowboardozni, nem…..
tigrisesUSAdollar 2009.12.12 19:05:03
@GargleBlaster: Nekem a vágódeszka nevű tereptárgy jut róla eszembe... Ha snowboardozok nem akarok semmiféle gondolati kapcsolatot sem a konyhával, házi munkával.
Én egy tükrös deszkát szeretnék :)
Jeremy Scott-tól láthattunk már néhány őrült dolgot. Most itt egy újabb gyöngyszem, a szárnyas cipője kirakva Swarovski-kristályokkal. Szerintem egészen botrányos. Ha ennyire színes is lenne, akkor igazán megkaphatná a csicsakirály jelzőt.  (kép: fashionindie)..
Gulyásdemokrácia Komcsik 2009.12.07 16:10:19
A magyar demokrácia új állomásához érkezett a mai napon. Kiteljesedett a rendszerváltás, az 1989-es álom valóra vált. Igen, végre megtörtént. Az MSZP lekommunistázta a Fideszt.Rendben, az tényleg igaz, hogy ha néhány témát nézünk, a Fidesz valóban balra áll a szociktól. Az…..
tigrisesUSAdollar 2009.12.12 06:15:03
@Kandabula:
A játék neve Monopoly. Ha bevesznek a körbe nem az a fontos ki milyen színű, zászló alatt futó bábuval játszik.
Nem kispályás MSZP, SZDSZ játék ez! Sokkal de sokkal feljebb kell menni meg egyre inkább külföldre.
Azt hittük, hogy ha van, amit meg sem fog rezzenteni a válság, akkor az a bizarr csoki, amit az ember kizárólag idősebb nőrokonoktól szokott kapni. Erre mit ír Darwin díj! Töpörödik az AE, ijesztően töpörödik, ki tudja, mi lesz ennek a vége. Az igazsághoz tartozik, hogy most…..